Thor: Love and Thunder (VOSE) | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Poster de la película Thor: Love and Thunder (VOSE) Poster de la película Thor: Love and Thunder (VOSE)
"Aquest nou lliurament ja no es conforma amb fer-te riure; ara també vol commoure't lliurant-te el seu cor. I ho aconsegueix. Vagi si ho aconsegueix. (...) la pel·lícula més rodona de Thor."
- Cinemanía

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar


Poster de la película Thor: Love and Thunder (VOSE) Poster de la película Thor: Love and Thunder (VOSE)

Thor: Love and Thunder recomendado para edades 12

Thor: Love and Thunder recomendado para edades 12

DATA ESTRENA:
08/07/2022
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 120 min.
DIRECTOR: Taika Waititi
REPARTIMENT: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Chris Pratt, Jaimie Alexander, Karen Gillan, Dave Bautista
GÈNERE: Acció Aventura Fantasia

En Thor: Love and Thunder de Marvel Studios, el Déu del Tro (Chris Hemsworth) emprèn un viatge que no s'assembla en res al que s'ha enfrontat fins ara: una cerca de la pau interior. Però el retir de Thor es veu interromput per un assassí galàctic conegut com Gorr el Carnisser de Déus (Christian Bale), que busca l'extinció dels déus. Per a fer front a l'amenaça, Thor sol·licita l'ajuda del Rei Valkiria (Tessa Thompson), de Korg (Taika Waititi) i del seu ex núvia Jane Foster (Natalie Portman) que, per a sorpresa de Thor, empunya inexplicablement el seu martell màgic, Mjolnir, com la Poderosa Thor. Junts, s'embarquen en una aventura còsmica en la qual hauran de descobrir el misteri de la venjança del Carnisser de Déus i detenir-lo abans que sigui massa tarda.

El que es diu sobre

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials