Saben aquell | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Poster de la película Saben aquell Poster de la película Saben aquell
"Una de les millors pel·lícules espanyoles de l'any (...) Un treball polièdric sobre un personatge públicament molt estimat i privadament molt desconegut."
- Hobby Consolas

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar


Poster de la película Saben aquell Poster de la película Saben aquell

Saben aquell recomendado para edades 7

Saben aquell recomendado para edades 7

DATA ESTRENA:
01/11/2023
IDIOMA PARLAT: Català, Castellà
DURADA: 117 min.
DIRECTOR: David Trueba
REPARTIMENT: David Verdaguer, Carolina Yuste, Pedro Casablanc, Marina Salas, Ramon Fontserè, Matilde Muñiz, Quimet Pla, César Tormo
GÈNERE: Biogràfic

12 NOMINACIONS ALS GOYA 2024

Barcelona, finals dels 60. Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L'enamorament és instantani i tots dos comencen la història d'amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica. Comença així la carrera musical d''Els dos'. Quan Conchita s'ha d'absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l'humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest singular còmic que comença tots els acudits amb 'Saben aquell...'.

El que es diu sobre

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials