Rainbow | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Poster de la película Rainbow Poster de la película Rainbow
"L'explosió de llibertat sense regles ni gèneres ni banderes que vol ser i és. (...) Hi ha pel·lícules que no caben en la pantalla. 'Rainbow' és una d'elles. I a més no es veu, es balla."
- Diario El Mundo

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar


Poster de la película Rainbow Poster de la película Rainbow

Rainbow recomendado para edades 12

DATA ESTRENA:
23/09/2022
IDIOMA PARLAT: Castellà
DURADA: 117 min.
DIRECTOR: Paco León
REPARTIMENT: Ester Expósito, Rossy de Palma, Carmen Maura, Carmen Machi, Hovik Keuchkerian, Paulina Gálvez, Ayax Pedrosa, Dora Postigo
GÈNERE: Drama Fantasia

Dora és una adolescent amb un talent extraordinari per a la música i una energia interior difícil de contenir. Després d'una forta discussió amb el seu pare el dia del seu aniversari, Dora marxa de casa en companyia del seu gos Totó i comença un viatge a la recerca de la seva mare, a la qual no ha conegut perquè va desaparèixer; quan ella era un bebè. Pel camí va fent nous amics amb els quals s'embarca en un road trip rumb a Ciutat Capital, però també s'enfronta a perillosos enemics que tracten d'impedir per tots els mitjans que descobreixi el misteri del seu passat. Però la vitalitat i la màgia de Dora l'ajuden a arribar al final del seu viatge, que és el principi d'un altre.

El que es diu sobre

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials