PROYECTO VIRIDIANA | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
logo-viridiana.png

PROYECTO VIRIDIANA

PROYECTO VIRIDIANA

Cinemes Verdi col·labora amb "Proyecto Viridiana", una iniciativa que neix de la necessitat i sensibilitat per part d'un grup d'exhibidors nacionals, per aconseguir consolidar la programació de pel·lícules provinents de producció europea, que tractin temes com la diversitat.

L'objectiu principal de "Proyecto Viridiana" és consolidar les audiències de públic cap a aquest material de gran qualitat que moltes vegades passa per les sales de cinema sense recorregut per falta de visibilitat i sobretot manca de públic al qual s'aconsegueixi despertar interès.

PRÒXIMA CITA

PROMESAS EN PARÍS (2021), de Thomas Kruithof. Sessió especial amb presentació i col·loqui virtual amb el seu director el 16 de juny a les 19h.

Promesas en París

Després de tota una trajectòria com a alcaldessa d'una localitat Francesa, Clémence (Isabelle Huppert) té al davant el seu desafiament més gran: presentar-se com a Ministra. Valent i decidida, sempre s'ha involucrat amb els més desafavorits per salvar la ciutat de la misèria i la desocupació juntament amb l'ajuda de la seva fidel mà dreta Yazid (Reda Kateb). Malgrat tot, aquest nou objectiu despertarà una ambició desconeguda.

Aconsegueix AQUÍ la teva entrada anticipada


Comparteix a xarxes socials