MI CINEMA PARADISO (EL PODCAST DEL VERDI): Episodi 18 | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
NUEVA PLANTILLA YOUTUBE 2024.jpg
 
MI_CINEMA_PARADISO_1920x1080.jpg
RODRIGO SOROGOYEN_1X1.jpg
1X2_DANIEL_MONZÓN_YB.jpg
PLANTILLA YOUTUBE_ISABEL_COIXET.jpg
ARANTXA.jpg
sierra.jpg
PLANTILLA YOUTUBE.jpg
PLANTILLA YOUTUBE.jpg
PLANTILLA YOUTUBE.jpg
PLANTILLA YOUTUBE.jpg

MI CINEMA PARADISO (EL PODCAST DEL VERDI): Episodi 18

archivado en: Podcast
Ja disponible el divuitè episodi amb David Verdaguer

"MI CINEMA PARADISO (EL PODCAST DEL VERDI)" és un nou projecte creat i impulsat pels Cinemes Verdi i realitzat per Eduardo de Vicente.

En aquest entretingut programa setmanal, destacades figures del panorama cultural espanyol ens recomanaran cinc pel·lícules que els han marcat o han inspirat la seva obra. En els primers episodis, comptarem amb la participació d'autors com Rodrigo Sorogoyen, Daniel Monzón, Isabel Coixet o l'escriptor Javier Sierra.

Una selecció que es basa en el catàleg de la plataforma acontra+, cosa que permetrà al públic gaudir en qualsevol moment dels títols citats. A més, alguns d'ells també es projectaran en pantalla gran als Dijous d’Imprescindibles dels Cinemes Verdi de Barcelona i Madrid.

Cada dijous a les 13:00h, estrena d'un nou episodi del podcast. Escolta ja el número #18. David Verdaguer a les millors plataformes!

On? Podràs trobar tota la informació i els enllaços a cada episodi a les pàgines web de Cines Verdi. I directament a plataformes com: Spotify, Ivoox, YouTube, Amazon Music i Apple Podcast.

Subscriu-te a “Mi Cinema Paradiso” per no perdre’t cap recomanació i descobrir la selecció dels teus creadors favorits!


Comparteix a xarxes socials