Estrena Verdi KIDS: LA FAMILIA ADDAMS 2: LA GRAN ESCAPADA | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Verdi_Promos_verdi kids.jpg

Otras promos

 
Verdi_Promos_dia_espectador_ca.jpg
Verdi_Promos_1920x818_04.jpg

Estrena Verdi KIDS: LA FAMILIA ADDAMS 2: LA GRAN ESCAPADA

archivado en: promoció
El 8 d'octubre estrenem "LA FAMILIA ADDAMS 2: LA GRAN ESCAPADA"

A partir del 8 d'octubre podreu veure als Cinemes Verdi 'LA FAMILIA ADDAMS 2: LA GRAN ESCAPADA', la nova entrega d'aquesta saga basada en les vinyetes creades per Charles Addams el 1933 per la revista The New Yorker.

Podreu gaudir d'aquesta pel·lícula a un preu reduït de 6'5€* per a nens fins a 11 anys.

*Preu de l'entrada només vàlid a taquilla

La familia Addams 2: La gran escapada
Sinopsi

Morticia i Gomez estan angoixats perquè els seus fills estan creixent, saltant els sopars familiars i totalment consumits pel 'temps dels crits'. Per recuperar el seu vincle, decideixen ficar a Miércoles, Pugsley, l'oncle Fester i la resta de l'equip en la seva caravana embruixada i sortir a la carretera per unes últimes i miserables vacances familiars. La seva aventura pels Estats Units els treu del seu hàbitat i els porta a divertides trobades amb el seu icònic cosí, It, així com amb molts personatges nous i excèntrics.

Seqüela de la pel·lícula d'animació La família Addams (2019), que porta de tornada a la peculiar i macabra família formada per Morticia i Gómez, juntament amb els seus dos fills, la sinistra adolescent Miércoles i Pugsley, un nen aficionat a tota classe de maldats. A més, la família es completa amb l'alegre i caòtic oncle Fétido i l'àvia Addams.


Comparteix a xarxes socials