Matins d'òpera | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Programación Matins d'Òpera de Verdi Barcelona

Esta semana en MATINS D'ÒPERA

LA FLAUTA MÁGICA

Sessions matinals a les 11:30h diumenge 23 de gener i dimecres 26 de gener

El que comença com un conte de fades es converteix en una fantasia capritxosa a mig camí entre la farsa màgica i el misticisme maçònic: La Flauta Màgica vincula una història d'amor amb les grans preguntes de la il·lustració, juxtaposant l'encant del caçador d'ocells amb la venjança real i encantant l'oient amb música que barreja melodies alegres, àries d'enamorats i coloratures enlluernadores. L'òpera de Mozart es va estrenar el 1791 i és una de les més representades del món.

La producció a l'escenari del llac Constanza al Festival de Bregenz de 2014 va captivar al públic pel seu fantàstic escenari emmarcat per tres gossos-dracs, cadascun d'ells de més de vint metres d'alçada.

Sinopsi

El príncep Tamino és perseguit per una serp gegant al endinsar-se al bosc, el regne de la Reina de la Nit. Allà arriba a un acord amb la Reina per aconseguir la mà de la seva filla Pamina a canvi que l'alliberi del segrest on la té sotmesa Sarastro. Tamino, acompanyat de l’ocellaire Papageno es disposa a salvar la seva estimada, però una vegada arribat al regne de Sarastro, s'adona que la realitat és una altra i decideix quedar-se al costat de la seva estimada i lluny de la Reina. Per quedar-se i pertànyer al temple dels savis, caldrà que passi una sèrie de proves que aconsegueix superar. Finalment els dos amants s’uneixen per sempre, mentre que la seva perversa mare és derrotada definitivament.

Les nostres sessions de Matins D'Òpera