Libertad (VOSI) | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Poster de la película Libertad (VOSI) Poster de la película Libertad (VOSI)
VERDI RECOMANA - 4,90 euros
"Clara Roquet sorprèn amb una brillant i dolguda lectura de la condició del privilegi (...) és aquí, en la seva capacitat per a oferir-se nua i sense artificis, on s'antulla descomunal. (...) enlluernador debut."
- Diario El Mundo

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar


Poster de la película Libertad (VOSI) Poster de la película Libertad (VOSI)

Libertad recomendado para edades 12  

Libertad recomendado para edades 12  

DATA ESTRENA:
19/11/2021
IDIOMA PARLAT: Castellà
DURADA: 104 min.
DIRECTOR: Clara Roquet
REPARTIMENT: María Morera, Nicolle García, Nora Navas, Vicky Peña, Carol Hurtado, Maria Rodríguez Soto, David Selvas, Òscar Muñoz
GÈNERE: Drama

La família Vidal passa a la seva casa d'estiu les últimes vacances de l'àvia Ángela, que sofreix Alzheimer avançat. Per primera vegada en la seva vida, Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc. Els jocs de nens li semblen ridículs i les converses dels adults encara li van grans. Però tot canvia amb l'arribada de Libertad, de 15 anys i filla de Rosana, la dona colombiana que cuida a Ángela. Rebel i magnètica, Libertad es converteix en la porta d'entrada a un estiu diferent per a Nora, i les dues noies ràpidament forgen una amistat intensa i desigual. Juntes surten de la bombolla de protecció i confort que suposa la casa familiar, descobrint un món nou en el qual Nora se sent més lliure que mai.

El que es diu sobre

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials