Festa de l'espectador | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Programación Dimarts Cultural Verdi Barcelona

Aquesta setmana a FESTA DE L'ESPECTADOR

En la nostra "Festa de l'espectador" del pròxim 19 de gener preestrenem El profesor de persa. en sessió matinal a les 11:30 horas y de tarda a les 18:00 horas.

Secció Berlinale Special de la 70a edició de Festival Internacional de Cinema de Berlín. El profesor de persa és la nova pel·lícula de Vadim Perelman (Casa de arena y niebla, La vida ante sus ojos). Una història de supervivència ambientada a la Segona Guerra Mundial i protagonitzada per Nahuel Pérez Biscayart (120 pulsaciones por minuto, Todos están muertos) i Lars Eidinger (La sombra del pasado, Personal Shopper). 

Sinopsi

França, 1942. Gilles és arrestat per soldats de les SS juntament amb altres jueus i enviat a un camp de concentració a Alemanya. Allà aconsegueix evitar l'execució a l'jurar als guàrdies que no és jueu, sinó persa. Gràcies a aquesta estratagema, Gilles aconsegueix mantenir amb vida, però haurà d'ensenyar una llengua que no coneix a un dels oficials de camp, interessat en aprendre-ho. A el temps que la relació entre ells augmenta, les sospites dels soldats van en increment.

Les nostres Sessions de Festa de l'espectador