Festa de l'espectador | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Programación Dimarts Cultural Verdi Barcelona

Aquesta setmana a FESTA DE L'ESPECTADOR

Amb motiu de la seva nominació al Goya a la Millor Pel·lícula Europea, en la nostra Festa de l'espectador del pròxim 7 de febrer recuperem "Las ilusiones perdidas".

La pel·lícula amb més nominacions als Premis Cèsar del cinema francès el 2022, incloent Millor Pel·lícula, Millor Director i Millor Guió Adaptat. Secció Oficial a la Mostra de Venècia i Secció Perles al Festival de Sant Sebastià. Un repartiment ple de grans figures del cinema francès encapçala aquesta adaptació de l'aclamat clàssic de la literatura francesa "Les il·lusions perdudes" d'Honoré de Balzac.

Sinopsi

Lucien de Rubempré, jove poeta de classe baixa, està bojament enamorat de la baronessa Louise de Bargeton. El risc d'escàndol els obliga a fugir a París, on esperen viure i estimar-se lliurement. Lucien aviat troba el rebuig de la baronessa. Sol, sense diners, afamat i humiliat busca venjança escrivint articles controvertits, però banals. Dins el seu París tan cobejat, troba un món cínic on tot, i tots, es poden comprar i vendre.

Les nostres Sessions de Festa de l'espectador