Ennio, El maestro (VOSE) | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Poster de la película Ennio, El maestro (VOSE) Poster de la película Ennio, El maestro (VOSE)
"Es tracta d'un homenatge, d'una lliçó de vida i, el més interessant, d'una classe d'arqueologia il·luminada on queden al descobert bona part dels secrets i contradiccions que configuren la personalitat de [Morricone]."
- Diario El Mundo

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar


Poster de la película Ennio, El maestro (VOSE) Poster de la película Ennio, El maestro (VOSE)

Ennio, El maestro recomendado para edades 12

Ennio, El maestro recomendado para edades 12

DATA ESTRENA:
13/05/2022
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 156 min.
DIRECTOR: Giuseppe Tornatore
REPARTIMENT: Ennio Morricone, Clint Eastwood, Quentin Tarantino, Oliver Stone, Hans Zimmer, John Williams, Wong Kar-Wai, Dario Argento
GÈNERE: Música Biogràfic Documental

Retrat de Ennio Morricone, el compositor de cinema més popular i prolífic del segle XX, un dels més volguts pel públic, dues vegades guanyador de l'Oscar i autor de més de cinc-centes partitures inoblidables. El documental presenta al Mestre a través d'una llarga entrevista realitzada per Tornatore, testimoniatges d'artistes i directors com Bernardo Bertolucci, Giuliano Montaldo, Marco Bellocchio, Dario Argento, els germans Taviani, Carlo Verdone, Barry Levinson, Roland Joffé, Oliver Stone, Quentin Tarantino, Bruce Springsteen, Nicola Piovani, Hans Zimmer i Pat Metheny, música i material d'arxiu. El documental també es proposa revelar el costat menys conegut de Morricone, com la seva passió pels escacs, que pot tenir vincles misteriosos amb la seva música. Així com l'origen en la vida real d'algunes de les seves intuïcions musicals.

El que es diu sobre

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials