Dune (VOSE) | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Poster de la película Dune (VOSE) Poster de la película Dune (VOSE)
"I 'Dune', per fi, es va fer carn i va habitar entre els clàssics (...) Villeneuve trenca el malefici sobre les adaptacions del tòtem de ciència-ficció de Frank Herbert i compon un superb i hipnòtic retrat de l'Apocalipsi del nostre dia a dia."
- El Mundo

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar


Poster de la película Dune (VOSE) Poster de la película Dune (VOSE)

Dune recomendado para edades 12

Dune recomendado para edades 12

DATA ESTRENA:
17/09/2021
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 155 min.
DIRECTOR: Denis Villeneuve
REPARTIMENT: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Javier Bardem, Zendaya, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling
GÈNERE: ciència ficció Fantasia Acció Aventures

Un futur llunyà, en el qual les famílies de nobles es disputen el domini de l'àrid planeta Arrakis, també conegut com Dune per la seva geografia composta per deserts de dunes. Arrakis és l'únic lloc on es troba 'l'espècia', la substància més cobejada i valuosa de l'univers que produeixen gegantescos cucs de sorra. A causa de la seva raresa, i a la seva arriscada extracció, qui controla la producció de l'espècia, controla el destí no sols de l'Imperi, sinó de tota la humanitat. El Duc Leto Atreides (Oscar Isaac) acceptarà l'administració d'aquest perillós planeta i serà enviat a Arrakis juntament amb Lady Jessica (Rebecca Ferguson) i el seu fill Paul (Timothée Chalamet). Serà llavors quan la família Atreides corri un gran risc per estar en el punt de mira de forces malvades com les del seu enemic el Baró Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård).

El que es diu sobre

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials