Dimarts Cultural | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Programación Dimarts Cultural Verdi Barcelona

DIMARTS CULTURAL

Torna als Cinemes Verdi el cicle DIMARTS CULTURAL, una cita setmanal que reuneix els millors documentals sobre pintura del segell Exhibition On Screen.

EL JOVEN PICASSO. Treballant estretament amb els tres museus de Picasso a Màlaga, Barcelona i París, aquesta pel·lícula explica com l'artista es va elevar a grans alçades.

EL JOVEN PICASSO

Massa temps ignorat, és el moment de mirar els primers anys de Picasso; la criança i l'aprenentatge que el va portar als seus èxits extraordinaris. Tres ciutats hi juguen un paper clau: Màlaga, Barcelona i París. El jove Picasso visita cadascun i explora la seva influència a Picasso, centrant-se en obres d'art específiques d'aquests primers anys. La pel·lícula explica així com aquest jove artista va adquirir el seu ofici. Mirant detingudament dos períodes claus –l'anomenat període blau i el període rosa– la pel·lícula ens porta fins al 1907 i la creació d'una pintura crítica a la història de l'art – Les Demoiselles d'Avinyó. Va ser una pintura que va impactar el món de l'art i el va canviar irrevocablement. Picasso només tenia 25 anys.

Les nostres Sessions de Dimarts Cultural