Dimarts Cultural | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Programación Dimarts Cultural Verdi Barcelona

DIMARTS CULTURAL

Torna als Cinemes Verdi el cicle DIMARTS CULTURAL, una cita setmanal que reuneix els millors documentals sobre pintura.

LUCIAN FREUD: UN AUTORRETRATO, ha reunit els autoretrats de Lucian Freud per primera vegada a la història, gràcies a la Royal Academy of Arts de Londres, en col·laboració amb el Museu de Belles Arts de Boston.

L'exposició mostra més de 50 pintures, gravats i dibuixos en els què aquest mestre modern de l'art britànic dirigeix el seu infrangible objectiu fermament sobre si mateix. Un dels pintors més cèlebres del nostre temps, Lucian Freud també és un dels pocs artistes del segle XX que s'han retratat amb tanta coherència.

LUCIAN FREUD: UN AUTORRETRATO

Al llarg de gairebé set dècades els seus autoretrats donen una visió fascinant tant de la seva psique com del seu desenvolupament com a pintor, des del seu primer retrat pintat el 1939 fins a l'últim executat 64 anys més tard. Quan es veuen junts, els retrats representen un estudi apassionant sobre la dinàmica de l'envelliment i el procés d'autorepresentació.

Per a Lucian Freud l'acte "d'observar” ho va ser tot. Aquesta pel·lícula tracta en gran mesura del jo, del progrés del temps i de la lluita intensa d'un home amb la creació de fer art.


Les nostres Sessions de Dimarts Cultural