Dimarts Cultural | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Programación Dimarts Cultural Verdi Barcelona

DIMARTS CULTURAL

Torna als Cinemes Verdi el cicle DIMARTS CULTURAL, una cita setmanal que reuneix els millors documentals sobre pintura.

VERMEER: LA MAYOR EXPOSICIÓN DE LA HISTORIA convida els espectadors a una visita privada d'aquesta exposició, acompanyada pel director del Rijksmuseum i el comissari de l'exposició. Una oportunitat veritablement única a la vida. A més de reunir l'obra de Vermeer, tant el Rijksmuseum i el Mauritshuis de la Haia han dut a terme una investigació exhaustiva i immersiva en l'art de Vermeer: en el seu art, les seves eleccions i motivacions per a les seves composicions, així com el procés creatiu darrere pintures.

VERMEER: LA MAYOR EXPOSICIÓN DE LA HISTORIA

A la primavera del 2023, el Rijksmuseum d'Amsterdam va obrir les portes a l'exposició més gran de Vermeer de la història. Una exposició exitosa que ha batut tots els rècords d'assistència d'aquest prestigiós museu.

El Rijksmuseum d'Amsterdam va dedicar a l'artista neerlandès del segle XVII una històrica retrospectiva, que va reunir 28 dels 37 quadres de l'artista per a aquesta exposició i que no tornaran a estar junts. Amb préstecs procedents de tot el món, aquesta gran retrospectiva reuneix les obres mestres més famoses de Johannes Vermeer, com "La jove de la perla", "El geògraf", "La lletera", "El carreró", "Dama amb criada i carta" i "Dona sostenint una balança". Per primera vegada, s'exposen al públic 7 d'aquestes 28 obres.

Les nostres Sessions de Dimarts Cultural