Dimarts Cultural | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Programación Dimarts Cultural Verdi Barcelona

DIMARTS CULTURAL

Torna als Cinemes Verdi el cicle DIMARTS CULTURAL, una cita setmanal que reuneix els millors documentals sobre pintura del segell Exhibition On Screen.

MUSEO HERMITAGE: EL PODER DEL ARTE està dirigida per Michele Mally i va tenir la seva première espanyola al BCN Film Fest. El reconegut actor 3 cops guanyador del Premi EFA i 4 cops guanyador del Premi David di Donatello Toni Servillo (La gran bellezaLoro) és el guia en aquest viatge, permetent-nos respirar l'essència i l'esperit bàltic d'aquests llocs, presentant-nos la bellesa de l'Hermitage i de la ciutat de Sant Petersburg .

MUSEO HERMITAGE: EL PODER DEL ARTE

Aquest documental es va fer amb la col·laboració plena del Museu Estatal de l'Hermitage a Sant Petersburg i el seu director Mikhaïl Piotrovsky, per explicar la història del museu d'una manera nova i emocionant, a través dels segles d'història russa i els esdeveniments culturals que van portar al desenvolupament de les seves col·leccions al cor de la ciutat. Un film dedicat a Sant Petersburg, al seu Museu i a la història de moltes persones que hi van viure durant segles envoltats d'art, literatura, música i poesia.

Les nostres Sessions de Dimarts Cultural