CODA (VOSE) | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Poster de la película CODA (VOSE) Poster de la película CODA (VOSE)
"Tendra, enèrgica, divertida, bella i emotiva (...) És una pel·lícula sobre la família i cap al final, pot ser que sentis que els coneguis per tu mateix."
- Variety

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar


Poster de la película CODA (VOSE) Poster de la película CODA (VOSE)

CODA recomendado para edades 12

DATA ESTRENA:
25/03/2022
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 111 min.
DIRECTOR: Sian Heder
REPARTIMENT: Emilia Jones, Eugenio Derbez, Marlee Matlin, Troy Kotsur, Daniel Durant, Ferdia Walsh-Peelo, Amy Forsyth, Kevin Chapman
GÈNERE: Drama Música

GUANYADORA DE 3 OSCAR 2022

Ruby (Emilia Jones) és l'únic membre amb audició d'una família de sords. Als seus 17 anys, treballa al matí amb els seus pares i el seu germà en Gloucester, Massachusetts, abans d'anar a classe, tractant de tirar endavant el seu negoci pesquer. Àvida de trobar noves aficions, Ruby decideix provar sort en el cor del seu institut, on no sols descobreix una latent passió pel cant, sinó també una forta atracció física per la persona amb la qual realitza duets. El seu entusiasta professor (Eugenio Derbez) veu una cosa especial en ella i l'anima que pensi en la possibilitat d'entrar a l'escola de música, la qual cosa l'obligaria a haver de prendre una decisió de cara al seu futur: o els seus estudis, o la seva família.

El que es diu sobre

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials