Chinas | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT
Poster de la película Chinas Poster de la película Chinas

Fotos

La pel·lícula en imatges

valorar


Poster de la película Chinas Poster de la película Chinas

Chinas recomendado para edades 16

Chinas recomendado para edades 16

IDIOMA PARLAT: Espanyol
DURADA: 118 min.
DIRECTOR: Arantxa Echevarría
REPARTIMENT: Daniela Shiman Yang, Xinyi Ye, Ella Qiu, Pablo Molinero, Leonor Watling, Carolina Yuste
GÈNERE: Drama

CHINAS és la història de Lucía, Xiang i Claudia, tres noies d'origen xinès que viuen a Madrid però amb realitats completament oposades. Lucía és filla d'immigrants xinesos, té 9 anys i el seu somni és celebrar el seu aniversari al Burger King, encara que els seus pares, que no parlen espanyol i treballen més de 14 hores al basar per donar un futur a les seves filles, pensen que això són coses d'espanyols. Claudia, la germana adolescent de Lucía, està començant a viure en primera persona les diferències culturals i el racisme entre adolescents. Xiang és una nena adoptada de 9 anys que comença a fer-se preguntes sobre la família biològica. Les tres històries es creuen i se separen, però mantenen un objectiu comú: la cerca de la identitat pròpia.

DIJOUS 28 de SETEMBRE a les 19:30H: SESSIÓ ESPECIAL amb COL·LOQUI VIA STREAMING a càrrec d'ARANTXA ECHEVERRÍA (directora)

DIMECRES 4 d'OCTUBRE a les 21:15H: SESSIÓ ESPECIAL amb PRESENTACIÓ + COL·LOQUI PRESENCIAL a càrrec d'ARANTXA ECHEVERRÍA (directora)

El que es diu sobre

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials