Verdi Jazz Club | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Verdi Jazz Club

Verdi Jazz Club: Matt Jodrell Quartet Verdi Jazz Club: Matt Jodrell Quartet
Properament

Verdi Jazz Club: Matt Jodrell QuartetPendiente de calificación

Mat Jodrell va anar Nova York fa alguns anys i va completar el seu Màster a Julliard. Poc després se li va demanar que s'unís a la facultat i ensenyés. Mat ha tocat amb Ron Carter, Benny Golson, Maria Schneider, entre altres, i dirigeix la seva pròpia banda. Des que va tornar a Austràlia, ràpidament va sacsejar l'escena del jazz i va trobar la seva pròpia veu a la trompeta.

Uneix-te a aquest espectacle per a gaudir de l'antic, barrejat amb el nou, amb una mica de sabor de Nova York; i gaudeix juntament amb Melbourne de The Mat Jodrell Quartet.

AMB LA TEVA ENTRADA ET CONVIDEM A UNA CERVESA

DATA ESTRENA:14/12/2022
DURADA:103 min.
DIRECTOR:
REPARTIMENT:Mat Jodrell (trompeta), Barney McAll (piano), Sam Anning (bajo), Felix Bloxsom (batería)
GÈNERE:DiferidoConciertos
Verdi Jazz Club: Hikari Ichihara Quartet Verdi Jazz Club: Hikari Ichihara Quartet
Properament

Verdi Jazz Club: Hikari Ichihara QuartetPendiente de calificación

Hikari Ichirara va estudiar Jazz en el famós Senzoku Gakuen College of Music de Tòquio, on molts músics han ensenyat i realitzat clíniques, inclosos membres de The Count Basie Orchestra, entre altres. Hikari és tan bona trompetista com compositora, una revisió dels seus enregistraments revela una veritable habilitat per a la composició i els arranjaments. Fa uns anys, mentre era a la ciutat de Nova York, va gravar un àlbum amb músics del programa de televisió de CBS, The Late Show, que va comptar amb el gran Victor Lewis en la bateria i George Mraz en el baix.

Aquest quartet et delectarà amb la seva bona música i els seus estats d'ànim i matisos introspectius. La banda està formada per una trompeta, saxofon alt, guitarra i baix, una mescla única de sons que permet una expressió somiadora i acolorida.

AMB LA TEVA ENTRADA ET CONVIDEM A UNA CERVESA

DATA ESTRENA:28/12/2022
DURADA:128 min.
DIRECTOR:
REPARTIMENT:Hikari Ichihara (trompeta), Akiha Nakajima (saxofón alto), Ryo Ogiwara (guitarra), Akiyoshi Shimizu (bajo)
GÈNERE:DiferidoConciertos
Verdi Jazz Club: Raymond McMorrin Quartet Verdi Jazz Club: Raymond McMorrin Quartet
Properament

Verdi Jazz Club: Raymond McMorrin QuartetPendiente de calificación

Originari dels Estats Units, Raymond McMorrin ('Ray Mack') ha anomenat llar al Japó durant la major part de les últimes dues dècades. La seva contribució a l'escena del Jazz local no pot ser subestimada. De fet, la primera nota del seu saxofon tenor anuncia una profunditat musical i un virtuosisme generalment reservats per a les seves moltes influències: Charlie Parker, Jackie McLean, Sonny Rollins, John Coltrane, Joe Henderson, Milers Davis, Elvin Jones i Thelonious Monk. I, no obstant això, Mcmorrin és clarament el mestre del seu propi univers musical, eludint la categorització fàcil, però exhibint una veu única que ret homenatge a aquesta mateixa inspiració.

Ja sigui perquè t'agrada el jazz ortodox, directe, modern o lliure, segur que trobaràs el teu ritme amb Raymon McMorrin Quartet.

AMB LA TEVA ENTRADA ET CONVIDEM A UNA CERVESA

DATA ESTRENA:11/01/2023
DURADA:126 min.
DIRECTOR:
REPARTIMENT:Raymond McMorrin (saxofón tenor), Mayuko Katakura (piano), Takumi Awaya (bajo), Gene Jackson (batería)
GÈNERE:DiferidoConciertos