thriller | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

thriller

Las buenas compañíasrecomendado para edades 12

Estiu de 1976. Bea té 16 anys i se suma als aires de canvi que recorren el país; col·labora amb un grup de dones per a visibilitzar la causa feminista i aconseguir l'aprovació del dret a l'avortament. La rebel·lia que sent en la sang es barrejarà amb un sentiment inesperat que trastocarà el seu món interior. Al llarg d'aquests mesos, Bea entaularà una amistat molt especial amb Miren, una noia una mica major que ella i de bona família. El seu compromís polític i la seva relació amb Miren convertiran aquest estiu en una etapa que marcarà un abans i un després en la seva vida.

DATA ESTRENA:05/05/2023
IDIOMA PARLAT: Español
DURADA:93 min.
DIRECTOR:Silvia Munt
REPARTIMENT:Alicia Falcó, Itziar Ituño, Elena Tarrats, Ainhoa Santamaría, María Cerezuela, Nagore Cenizo, Iván Massagué
GÈNERE:Thriller

El cazador de recompensas VOSErecomendado para edades 16

Texas, 1892. El desertor de l'Exèrcit Negre Elijah Jones sembla haver segrestat i retingut a Mèxic a Rachel Price, una elegant dona de bona família. El seu espòs contracta al llegendari cazarrecompensas Max Borland per a portar-la de retorn a Texas. Al mateix temps, el perillós pistoler Joe Cribbens surt de presó buscant venjança contra els qui el van enviar a presó.

DATA ESTRENA:12/05/2023
IDIOMA PARLAT: Inglés
DURADA:107 min.
DIRECTOR:Walter Hill
REPARTIMENT:Christoph Waltz, Willem Dafoe, Rachel Brosnahan, Warren Burke, Brandon Scott, Benjamin Bratt, Luis Chávez, Hamish Linklater
GÈNERE:ThrillerWestern
SUB. CASTELLANO

Conspiración en El Cairo VOSErecomendado para edades 16

El primer dia de classes després de les vacances, el Gran Imant s'esfondra i mor enfront dels seus alumnes en Al Azhar, la universitat teològica més important d'Egipte. Comença així una feroç batalla per a guanyar el seu lloc vacant. Adam, humil fill d'un pescador que ha ingressat en la universitat, es veu embolicat en el fragor d'una lluita de poder implacable entre les elits religioses i polítiques del país.

Inspirada en 'El nom de la rosa' i les novel·les de John le Carré, la nova pel·lícula del director suec d'origen egipci Tarik Saleh és un thriller de suspens que es va alçar amb el premi al millor guió en el festival de Cannes 2022.

DATA ESTRENA:14/04/2023
IDIOMA PARLAT: Árabe
DURADA:126 min.
DIRECTOR:Tarik Saleh
REPARTIMENT:Tawfeek Barhom, Fares Fares, Mohammad Bakri, Makram Khoury, Mehdi Dehbi, Moe Ayoub, Sherwan Haji, Jawad Altawil
GÈNERE:ThrillerDrama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

As bestas VOSErecomendado para edades 12

GUANYADORA DE 9 PREMIS GOYA

Una parella francesa de mitjana edat es muda a un poble de Galícia a la recerca de la proximitat amb la naturalesa. No obstant això, el seu amor pel poble i el seu entusiasme per l'entorn xoca de front amb l'opressió abusiva i antagònica d'una família local que ha viscut allí tota la seva vida. La tensió augmenta fins al punt de causar una oberta hostilitat i una violència impactant.

DATA ESTRENA:10/11/2022
IDIOMA PARLAT: Español, Francès, Gallec
DURADA:137 min.
DIRECTOR:Rodrigo Sorogoyen
REPARTIMENT:Denis Ménochet, Marina Foïs, Luis Zahera, Diego Anido, Marie Colomb, Luisa Merelas, José Manuel Fernández y Blanco, Federico Pérez Rey
GÈNERE:Thriller
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
Rebel (VOSE) Rebel (VOSE)
Properament

Rebel VOSErecomendado para edades 18

Kamal decideix anar a Síria per a ajudar a les víctimes de la guerra. Però, en arribar, es veu obligat a unir-se a un grup armat i es troba bloquejat en Al Raqa. El seu germà petit, Nassim, que somia amb unir-se a ell, es converteix en una presa fàcil dels reclutadors de la jihad. Leïla, la seva mare, tractarà de protegir al seu fill més jove.

DATA ESTRENA:02/06/2023
DURADA:135 min.
DIRECTOR:Adil El Arbi, Bilall Fallah
REPARTIMENT:Aboubakr Bensaihi, Lubna Azabal, Tara Abboud, Younes Bouab, Amir El Arbi, Joey Kwan, Céline Delberghe, Christopher Kuzongila
GÈNERE:AcciónThrillerDrama