thriller | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

thriller

Modelo 77recomendado para edades 16

Presó Model. Barcelona 1977. Manuel (Miguel Herrán), un jove comptable, empresonat i pendent de judici per cometre un desfalc, s'enfronta a una possible pena d'entre 10 i 20 anys, un càstig desproporcionat per a la quantia del seu delicte. Aviat, al costat del seu company de cel·la, Pi (Javier Gutiérrez), s'uneix a un grup de presos comuns que s'està organitzant per a exigir una amnistia. S'inicia una guerra per la llibertat que farà trontollar-se al sistema penitenciari espanyol. Si les coses estan canviant fora, dins també hauran de fer-ho.

DATA ESTRENA:23/09/2022
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:125 min.
DIRECTOR:Alberto Rodríguez
REPARTIMENT:Miguel Herrán, Javier Gutiérrez, Jesús Carroza, Julián Valcárcel, Javier Beltrán, Fernando Tejero, Xavi Sáez, Catalina Sopelana
GÈNERE:Thriller

No te preocupes querida VOSErecomendado para edades 16

Una mestressa de casa dels anys 50 (Pugh) que viu amb el seu espòs (Styles) en una comunitat experimental utòpica comença a preocupar-se que la seva glamorosa companyia pugui estar ocultant secrets inquietants.

DATA ESTRENA:23/09/2022
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:122 min.
DIRECTOR:Olivia Wilde
REPARTIMENT:Florence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, Chris Pine, KiKi Layne, Nick Kroll, Douglas Smith
GÈNERE:Thriller

Cadejo Blancorecomendado para edades 16

Després de la desaparició de la seva germana, Sarita, una noia de classe treballadora de Ciutat de Guatemala, viatja a la ciutat costanera de Puerto Barrios per fer-se amiga d'Andrés, el perillós ex-xicot de la seva germana, i infiltrar-se a la seva colla, convençuda que té alguna cosa a veure. Amb una determinació indestructible per descobrir la veritat, Sarita s'involucra cada cop més amb Andrés i el món implacable de la seva colla.

DATA ESTRENA:16/09/2022
IDIOMA PARLAT:Español
DURADA:125 min.
DIRECTOR:Justin Lerner
REPARTIMENT:Karen Martínez, Rudy Rodriguez, Pamela Martínez, Brandon López, Juan Pablo Olyslager, René Guirola Patzán
GÈNERE:ThrillerDrama

La invitación VOSErecomendado para edades 12

Després de la mort de la seva mare i quedar-se sense parents coneguts, Evie (Nathalie Emmanuel) es fa un test d'ADN i descobreix a un cosí llunyà que no sabia que tenia. En ser convidada per la seva nova família a unes fastuoses noces en la campanya anglesa, es veurà aviat seduïda pel sexy aristòcrata amfitrió, però acabarà embolicada en un malson de supervivència en destapar els retorçats secrets en la història de la seva família i les inconfessables intencions que s'amaguen darrere de la seva pecaminosa generositat.

DATA ESTRENA:16/09/2022
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:105 min.
DIRECTOR:Jessica M. Thompson
REPARTIMENT:Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Hugh Skinner, Sean Pertwee, Virág Bárány, Courtney Taylor
GÈNERE:TerrorThriller
SUB. CASTELLANO

Bullet Train VOSErecomendado para edades 16

Cinc assassins a sou es troben a bord d'un tren bela que viatja de Tòquio a Morioka amb unes poques parades intermèdies. Descobreixen que les seves missions no són alienes entre si. La pregunta és qui sortirà viu del tren i què els espera en l'estació final.

DATA ESTRENA:05/08/2022
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:126 min.
DIRECTOR:David Leitch
REPARTIMENT:Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Sandra Bullock
GÈNERE:AcciónThriller
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
Los renglones torcidos de Dios Los renglones torcidos de Dios
Properament

Los renglones torcidos de Diosrecomendado para edades 16

Alice, investigadora privada, ingressa en un hospital psiquiàtric simulant una paranoia per a recaptar proves del cas en el qual treballa: la mort d'un intern en circumstàncies poc clares. No obstant això, la realitat a la qual s'enfrontarà en el seu tancament superarà les seves expectatives i posarà en dubte el seu propi seny. Un món desconegut i apassionant es mostrarà davant els seus ulls. El curs que prendran els esdeveniments la farà passar de detectiu a sospitosa en un joc de pistes mestre, en el qual res és el que sembla. Adaptació de la novel·la homònima de Torcuato Luca de Tena.

DATA ESTRENA:06/10/2022
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:154 min.
DIRECTOR:Oriol Paulo
REPARTIMENT:Bárbara Lennie, Eduard Fernández, Pablo Derqui, Javier Beltrán, Adelfa Calvo, Loreto Mauleón, Federico Aguado
GÈNERE:ThrillerMisterio