familiar | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

familiar

Los buscamundos Catalánrecomendado para edades Ai

Passepartout, un mico ingenu però vivaç, sempre ha somiat amb emprendre una aventura. L'oportunitat ve en forma de Phileas Frog, un explorador alhora que estafador, i una aposta multimilionària: establir un nou rècord per a una gira pel món. Des de deserts ardents fins a selves misterioses, des de princeses intrèpides fins a llagostes adoradores de volcans, Passepartout descobrirà l'increïble, meravellós i boig que és el món.

DATA ESTRENA:23/09/2022
DURADA:82 min.
DIRECTOR:Samuel Tourneux
REPARTIMENT:Damien Frette, Julien Crampon, Kaycie Chase, Céline Ronté, Véronique Augereau, Emmanuel Garijo, Gabriel Le Doze, Serge Biavan
GÈNERE:AnimaciónAventuraFamiliarComedia

Lunana, un yak en la escuela VOSErecomendado para edades Ai

Ugyen és un jove professor a Bhutan, que eludeix els deures mentre planeja anar a Austràlia per convertir-se en cantant. Com a reprimenda, els seus superiors l'envien a l'escola més remota del món, un llogaret glacial de l'Himàlaia anomenat Lunana. Desesperat, vol abandonar i marxar com més aviat millor, però, a poc a poc, es veu conquerit per la senzillesa, la bondat i les ganes d'aprendre dels petits i les seves famílies, amb els quals formarà una bonica relació.

DATA ESTRENA:22/07/2022
IDIOMA PARLAT:Dzongka
DURADA:110 min.
DIRECTOR:Pawo Choyning Dorji
REPARTIMENT:Sherab Dorji, Ugyen Norbu Lhendup, Kelden Lhamo Gurung, Pem Zam
GÈNERE:DramaFamiliar
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO