drama | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

drama

Anatomía de una caída VOSErecomendado para edades 12

DATA ESTRENA:06/02/2024
DURADA:150 min.
DIRECTOR:Justine Triet
REPARTIMENT:Sandra Hüller, Swann Arlaud, Milo Machado Graner, Antoine Reinartz, Samuel Theis, Jehnny Beth, Saadia Bentaïeb, Camille Rutherford
GÈNERE:ThrillerDramaCrimen

Maestro VOSEPendiente de calificación

DATA ESTRENA:22/11/2023
DURADA:129 min.
DIRECTOR:Bradley Cooper
REPARTIMENT:Carey Mulligan, Bradley Cooper, Matt Bomer, Vincenzo Amato, Greg Hildreth
GÈNERE:MúsicaRomanceDramaBiográfico

Robot Dreamsrecomendado para edades A

DATA ESTRENA:06/12/2023
DURADA:102 min.
DIRECTOR:Pablo Berger
REPARTIMENT:Ivan Labanda, Graciela Molina, José Mediavilla, José García Tos, Esther Solans, Tito Trifol, Rafa Calvo
GÈNERE:MúsicaDramaAnimación

Teresarecomendado para edades 12

Teresa espera pacient l'arribada de l'Inquisidor per ser jutjada. De la visita i de les paraules dependrà el seu futur: llibertat, presó o la foguera.

Adaptació de l'obra de teatre 'La lengua en pedazos' de Juan Mayorga, basada en la figura de Santa Teresa de Jesús, també coneguda com a "Santa Teresa d'Àvila".

DATA ESTRENA:24/11/2023
IDIOMA PARLAT: Castellano
DURADA:101 min.
DIRECTOR:Paula Ortiz
REPARTIMENT:Blanca Portillo, Asier Etxeandia, Greta Fernández, Ainet Jounou, Luis Bermejo, Cayetano Fernández, Claudia Traisac
GÈNERE:Drama

En nombre de la tierra VOSErecomendado para edades 16 

Jagna és una jove de família humil decidida a forjar el seu propi destí al petit poble polonès on viu. El lloc està ple de xerrameques i disputes contínues, on rics i pobres comparteixen l'orgull de la seva terra, les tradicions locals i un patriarcat profundament arrelat. Aquí Jagna es veurà atrapada entre els desitjos enfrontats del terratinent més ric del llogaret, un home molt més gran que ella amb qui es veu obligada a casar-se, el seu fill Antek amb qui manté un romanç secret i altres membres de la comunitat. Però la seva rebel·lia i independència l'acabaran convertint al centre de les enveges i l'odi de tothom.

DATA ESTRENA:01/12/2023
IDIOMA PARLAT: Polaco
DURADA:114 min.
DIRECTOR:DK Welchman, Hugh Welchman
REPARTIMENT:Kamila Urzedowska, Robert Gulaczyk, Miroslaw Baka, Sonia Mietielica, Ewa Kasprzyk, Cyprian Grabowski, Mateusz Rusin, Cezary Lukaszewicz
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Los juegos del hambre: Balada de pájaros cantores y serpientes VOSErecomendado para edades 12

Ambientada en un Panem postapocalíptic, la preqüela de 'Los Juegos del Hambre' ens fa retrocedir diverses dècades abans del començament de les aventures de Katniss Everdeen.

És el matí de la collita que començarà els dècims "Juegos del Hambre". Al Capitoli, Coriolanus Snow, de divuit anys, es prepara per a una oportunitat única: assolir la glòria com a mentor dels Jocs. La casa dels Snow, abans tan influent, passa temps difícils, i el seu destí depèn que Coriolanus aconsegueixi superar els seus companys en enginy, estratègia i encant com a mentor del tribut que li sigui adjudicat.

Tot està en contra. Ho han humiliat en assignar-li a la tribut de l'empobrit Districte 12. Ara, els seus destins estan irremeiablement units

DATA ESTRENA:17/11/2023
IDIOMA PARLAT: Inglés
DURADA:157 min.
DIRECTOR:Francis Lawrence
REPARTIMENT:Tom Blyth, Rachel Zegler, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage, Jason Schwartzman, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao
GÈNERE:Ciencia FicciónAcciónThrillerDramaAventuraBélico
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

El viejo roble VOSErecomendado para edades 12

La pel·lícula narra el futur de l'últim pub que queda, The Old Oak, a un poble del nord-est d'Anglaterra, on la gent està abandonant la terra a mesura que es tanquen les mines. Les cases són barates i estan disponibles, de manera que és un lloc ideal per als refugiats sirians.

DATA ESTRENA:17/11/2023
IDIOMA PARLAT: Inglés, Àrab
DURADA:113 min.
DIRECTOR:Ken Loach
REPARTIMENT:Dave Turner, Ebla Mari, Claire Rodgerson, Trevor Fox, Chris McGlade, Col Tait, Jordan Louis, Chrissie Robinson
GÈNERE:Drama

La contadora de películasrecomendado para edades 12

3 NOMINACIONS ALS GOYA 2024

Anys 60. María Margarita és la menor de quatre germans d'una família que viu en un poble miner al desert d'Atacama (Xile). El moment més especial de la setmana és diumenge, quan tothom va al cinema a gaudir de les històries que els porten a altres mons. Els pares de la nena aviat s'adonen que la nena té un do molt especial, una habilitat gairebé sorprenent per explicar pel·lícules. L'extraordinari talent de la nena s'estendrà per tot el poble, canviant la sort de la família al mateix temps que el país es transforma per sempre.

IDIOMA PARLAT: Español
DURADA:116 min.
DIRECTOR:Lone Scherfig
REPARTIMENT:Bérénice Bejo, Antonio de la Torre, Daniel Brühl, Sara Becker, Alondra Valenzuela
GÈNERE:Drama

El maestro que prometió el marrecomendado para edades 12

5 NOMINACIONS ALS GOYA 2024

Ariadna (Laia Costa) descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna on podria estar enterrat. Durant la seva estada, coneixerà la història d'Antoni Benaiges (Enric Auquer), un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic Antoni va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar.

DATA ESTRENA:10/11/2023
IDIOMA PARLAT: Castellano, Català
DURADA:110 min.
DIRECTOR:Patricia Font
REPARTIMENT:Laia Costa, Enric Auquer, Luisa Gavasa, Ramón Agirre, Alicia Reyero, Eduardo Ferrés, Alba Guilera, Genís Lama
GÈNERE:DramaBiográfico

Un amorrecomendado para edades 16

7 NOMINACIONS ALS GOYA 2024

Nat, una noia de trenta anys que s'ha mudat a La Escapa, un petit nucli rural. Aviat començarà a tenir conflictes amb el propietari com amb la casa llogada, una construcció en ruïnes. En aquest precari entorn aquesta jove intenta tornar a reconstruir la seva vida. Després d'enfrontar-se a l'hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del seu veí Andreas.

A partir d'aquesta estranya i confosa trobada sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà Nat completament i li farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.

DATA ESTRENA:10/11/2023
IDIOMA PARLAT: Español
DURADA:129 min.
DIRECTOR:Isabel Coixet
REPARTIMENT:Laia Costa, Hovik Keuchkerian, Hugo Silva, Luis Bermejo, Ingrid García-Jonsson, Francesco Carril
GÈNERE:Drama

Vidas pasadas VOSErecomendado para edades 7

Nora i Hae Sung, dos amics de la infància amb una forta connexió, se separen quan la família de Nora emigra des de Corea del Sud. Dues dècades més tard es retrobaran a Nova York durant una setmana que els enfrontarà a l'amor, el destí i les eleccions que componen una vida.

DATA ESTRENA:01/11/2023
IDIOMA PARLAT: Coreano, Anglès, Mandarín
DURADA:105 min.
DIRECTOR:Celine Song
REPARTIMENT:Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro, Seung Ah Moon, Seung Min Yin, Ji Hye Yoon, Won Young Choi
GÈNERE:RomanceDrama

Los asesinos de la luna VOSErecomendado para edades 16

Basada en l'aclamat bestseller de David Grann, "Los asesinos de la luna" està ambientada a la dècada de 1920 a Oklahoma i narra els assassinats en sèrie de diversos membres de la nació indígena Osage, rica en petroli: una sèrie de crims brutals que van arribar a ser coneguts com "el regnat del terror".

DATA ESTRENA:20/10/2023
IDIOMA PARLAT: Inglés
DURADA:206 min.
DIRECTOR:Martin Scorsese
REPARTIMENT:Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow
GÈNERE:ThrillerDramaWestern
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Chinasrecomendado para edades 16

4 NOMINACIONS ALS GOYA 2024

CHINAS és la història de Lucía, Xiang i Claudia, tres noies d'origen xinès que viuen a Madrid però amb realitats completament oposades. Lucía és filla d'immigrants xinesos, té 9 anys i el seu somni és celebrar el seu aniversari al Burger King, encara que els seus pares, que no parlen espanyol i treballen més de 14 hores al basar per donar un futur a les seves filles, pensen que això són coses d'espanyols. Claudia, la germana adolescent de Lucía, està començant a viure en primera persona les diferències culturals i el racisme entre adolescents. Xiang és una nena adoptada de 9 anys que comença a fer-se preguntes sobre la família biològica. Les tres històries es creuen i se separen, però mantenen un objectiu comú: la cerca de la identitat pròpia.

DATA ESTRENA:06/10/2023
IDIOMA PARLAT: Español, Mandarín
DURADA:118 min.
DIRECTOR:Arantxa Echevarría
REPARTIMENT:Daniela Shiman Yang, Xinyi Ye, Ella Qiu, Pablo Molinero, Leonor Watling, Carolina Yuste
GÈNERE:Drama

Sound of Freedom VOSErecomendado para edades 16

Basada en fets reals, SOUND OF FREEDOM narra la història de Tim Ballard, exagent de Seguretat Nacional dels Estats Units que, només fa 10 anys, ho va deixar tot per lluitar contra el trànsit de nens. Després d'una dècada combatent perilloses trames mafioses que rapten nens amb qui comercien en xarxes sexuals, Ballard ha rescatat i salvat ja centenars de vides innocents, aconseguint sensibilitzar molts d'aquesta gran xacra del nostre món.

DATA ESTRENA:11/10/2023
IDIOMA PARLAT: Inglés
DURADA:131 min.
DIRECTOR:Alejandro Monteverde
REPARTIMENT:Jim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp, Kurt Fuller, Gerardo Taracena
GÈNERE:ThrillerDrama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Un paseo con Madeleine - con Lengua de Signosrecomendado para edades 12

Madeleine, de 92 anys, truca a un taxi perquè la porti a la casa de retir on viurà. Charles, un conductor desil·lusionat i de cor tendre, accepta conduir pels llocs que van marcar la vida de l'anciana. A través dels carrers de París, es revela el seu passat extraordinari. Encara no ho saben, però tots dos forjaran una amistat durant aquest viatge que canviarà les seves vides per sempre.

DATA ESTRENA:12/12/2023
IDIOMA PARLAT: Español
DURADA:91 min.
DIRECTOR:Christian Carion, Cyril Gely
REPARTIMENT:Line Renaud, Dany Boon, Alice Isaaz, Jérémie Laheurte, Gwendoline Hamon, Julie Delarme, Hadriel Roure, Thomas Alden
GÈNERE:Drama