drama | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

drama

Dijous d'Imprescindibles: Diplomacia VOSErecomendado para edades 7

25 d'agost de 1944. Els aliats entren a París. Poc abans de començar el dia, Dietrich von Choltitz, governador militar alemany, es prepara per a executar les ordres de Hitler de fer volar la capital francesa. I, no obstant això, París no es destrueix. Per quines raons es va negar von Choltitz a dur a terme les ordres del Führer, malgrat la seva lleialtat sense límits al Tercer Reich? Va ser Raoul Nordling, cònsol general suec de París, qui va fer canviar d'opinió al general?

DATA ESTRENA:29/07/2021
IDIOMA PARLAT:Francés
DURADA:88 min.
DIRECTOR:Volker Schlöndorff
REPARTIMENT:André Dussollier, Niels Arestrup, Robert Stadlober, Paula Beer, Burghart Klaußner, Charlie Nelson, Jean-Marc Roulot
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO

Una canción irlandesa - Wild Mountain thyme VOSErecomendado para edades 7

En els idíl·lics paisatges de la Irlanda rural, l'obstinada grangera Rosemary Muldoon vol guanyar-se l'amor del seu tímid veí Anthony Reilly, però aquest roman impassible davant la seva bella admiradora. Tot es complica quan el pare d'Anthony planeja vendre la granja de la família al seu nebot estatunidenc, qui en arribar a la finca s'enamora de Rosemary.

DATA ESTRENA:16/07/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:102 min.
DIRECTOR:John Patrick Shanley
REPARTIMENT:Emily Blunt, Jamie Dornan, Jon Hamm, Christopher Walken, Dearbhla Molloy, Lydia McGuinness, Danielle Ryan, Abigail Coburn
GÈNERE:DramaRomance

La mujer que escapó VOSErecomendado para edades A

Mentre el seu marit està de viatge de negocis, Gamhee visita a tres velles amigues: Youngsoon, qui gaudeix cuidant el seu jardí; Suyoung, professora de pilates; i Woojin, propietària d'un petit cinema. Amb les tres departeix sobre el passat, les seves relacions i escolta anècdotes de les seves vides. Gamhee no s'ha separat del seu marit en 5 anys. En tres ocasions, un home sorgeix de manera inesperada i interromp el tranquil fil de les seves converses.

DATA ESTRENA:16/07/2021
IDIOMA PARLAT:Coreano
DURADA:77 min.
DIRECTOR:Hong Sang-soo
REPARTIMENT:Kim Min-hee, Seo Young-hwa, Song Seon-mi, Kwon Hae-hyo, Lee Eun-mi, Ha Seong-guk
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

La mujer del espía VOSErecomendado para edades 12

En vespres de l'esclat de la II Guerra Mundial. Yusaku (Issey Takahashi) és el director d'una companyia comercial en Kobe (Japó), i està casat amb Satoko (Yu Aoi). En un viatge a Manchuria durant 1940, Yusaku descobreix un terrible secret nacional. En nom de la justícia decideix fer-ho públic, la qual cosa li converteix a l'instant en un enemic públic. No obstant això, Satoko assegura creure-li i jura que estarà al seu costat independentment de les conseqüències.

DATA ESTRENA:08/07/2021
IDIOMA PARLAT:Japonés
DURADA:115 min.
DIRECTOR:Kiyoshi Kurosawa
REPARTIMENT:Yû Aoi, Issei Takahashi, Ryôta Bandô, Chuck Johnson, Yuri Tsunematsu, Minosuke, Hyunri, Masahiro Higashide
GÈNERE:Drama

Miss Marx VOSErecomendado para edades 12 

Brillant, intel·ligent, apassionada i lliure, Eleanor és la filla més jove de Karl Marx. Sent una de les primeres dones que relaciona el feminisme amb el socialisme, defensa els drets dels treballadors, de les dones i lluita per l'abolició del treball infantil. En 1883 coneix a Edward Aveling i es veu immersa en una ardent història d'amor.

DATA ESTRENA:09/07/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:107 min.
DIRECTOR:Susanna Nicchiarelli
REPARTIMENT:Romola Garai, Patrick Kennedy, Felicity Montagu, Karina Fernández, Oliver Chris, Emma Cunniffe, John Gordon Sinclair, Philip Gröning
GÈNERE:DramaBiográficoHistórico
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

En un barrio de Nueva York VOSErecomendado para edades 7

Adaptació del musical de Broadway de Lin-Manuel Miranda en el qual el propietari d'un celler dubta sobre si tancar el seu negoci i retirar-se a la República Dominicana després d'heretar la fortuna de la seva àvia.

DATA ESTRENA:18/06/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:143 min.
DIRECTOR:Jon M. Chu
REPARTIMENT:Anthony Ramos, Corey Hawkins, Stephanie Beatriz, Daphne Rubin-Vega, Dascha Polanco, Jimmy Smits, Melissa Barrera, Leslie Grace
GÈNERE:DramaRomanceMusical
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Nomadland VOSErecomendado para edades 12

Una dona, després de perdre-ho tot durant la recessió, s'embarca en un viatge cap a l'Oest americà vivint com una nòmada en una caravana. Després del col·lapse econòmic que va afectar també la seva ciutat en la zona rural de Nevada, Fern presa la seva camioneta i es posa en camí per a explorar una vida fora de la societat convencional com a nòmada moderna.

DATA ESTRENA:02/04/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:108 min.
DIRECTOR:Chloé Zhao
REPARTIMENT:Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, Charlene Swankie, Bob Wells, Gay DeForest, Patricia Grier
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Otra ronda VOSErecomendado para edades 16

Quatre professors d'institut s'embarquen en un experiment sociològic en el qual cadascun d'ells haurà de mantenir la taxa d'alcohol en el seu cos al mateix nivell, durant la seva vida diària, intentant demostrar d'aquesta manera que poden millorar en tots els aspectes de la seva vida.

DATA ESTRENA:09/04/2021
IDIOMA PARLAT:Danés
DURADA:116 min.
DIRECTOR:Thomas Vinterberg
REPARTIMENT:Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Susse Wold, Maria Bonnevie, Diêm Camille G., Palmi Gudmundsson
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO

Una joven prometedora VOSErecomendado para edades 16

Cassie tenia un brillant futur per davant fins que un desagradable incident va truncar la seva carrera. Ara res en la seva vida és el que sembla: és intel·ligent, audaç i viu una doble vida de nit. Cassie té l'oportunitat d'esmenar tot el que no va sortir bé en el seu passat... venjant-se dels culpables.

DATA ESTRENA:16/04/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:114 min.
DIRECTOR:Emerald Fennell
REPARTIMENT:Carey Mulligan, Bo Burnham, Alison Brie, Connie Britton, Adam Brody
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO