documental | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

documental

Dimarts Cultural: Hitler VS Picasso - y otros artistas modernos (VOSE)Dimarts Cultural: Hitler VS Picasso - y otros artistas modernos (VOSE)
Properament

Dimarts Cultural: Hitler VS Picasso - y otros artistas modernos VOSErecomendado para edades A

En 1937 els nazis van començar el seu atac contra l'art: una croada que va resultar en més de 600.000 pintures saquejades, 100.000 obres perdudes i una cerca de moltes més que continua 70 anys després. El treball de mestres com Picasso, Matisse, Botticelli, Chagall, Monet i altres, va ser titllat de ‘degenerat’, expropiat i amagat. L'actor Toni Servillo presenta quatre exposicions que revelen la fosca obsessió d'Hitler per l'art i el seu robatori sistemàtic dels tresors més grans de la cultura europea.

DATA ESTRENA:25/01/2022
IDIOMA PARLAT:Italiano
DURADA:94 min.
DIRECTOR:Claudio Poli
GÈNERE:Documental

No somos nada Castellanorecomendado para edades 7

La Polla Rècords, una de les bandes mes llegendàries del punk, torna per a dir adéu. Amb motiu de la gira definitiva del grup, el seu vocalista, Evaristo Páramos, reviu 40 anys de història des del seu poble a Euskadi. Aquesta és la rocambolesca història d'uns vilatans que van revolucionar la mu´sica enrabietada amb unes cançons convertides en himnes pels seus milers de seguidors.

DATA ESTRENA:28/01/2022
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:100 min.
DIRECTOR:Javier Corcuera
REPARTIMENT:Iker Igeltz, Evaristo Páramos, Sumé, Txiki
GÈNERE:Documental
Canto c%F3smico. Ni%F1o de Elche (Castellano)Canto c%F3smico. Ni%F1o de Elche (Castellano)
Properament

Canto cósmico. Niño de Elche Castellanorecomendado para edades 12

Documental que s'aproxima al Niño de Elche, el músic espanyol més controvertit dels últims anys, des d'una perspectiva caleidoscópica que abasta des de la seva esfera més íntima i familiar a les múltiples reverberacions del seu univers poètic. Un retrat amb personalitat estètica pròpia que integra a més un fecund diàleg col·lectiu entorn d'aquesta genealogia artística profundament espanyola sorgida de la dialèctica entre ortodòxia i avantguarda, entre tradició i subversió.

DATA ESTRENA:09/02/2022
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:93 min.
DIRECTOR:Leire Apellaniz, Marc Sempere Moya
REPARTIMENT:El Niño de Elche, Paqui Molina, Aladino Contreras, Pedro G. Romero, Manuel León Caballero, Raul Cantizano, Antonio Orihuela, Los Voluble
GÈNERE:Documental