Dijous d%27Imprescindibles | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Dijous d'Imprescindibles

Dijous d'Imprescindibles: La regla del juego VOSErecomendado para edades 16

Un ric aristòcrata decideix abandonar la seva amant per conservar l'amor de la seva dona, que és alhora festejada per un aviador i el seu confident. En el curs d'una cacera i festa de cap de setmana a Sologne, les intrigues amoroses dels servents es barregessin amb les dels patrons arribant a la tragèdia.

PEL·LÍCULA RECOMANADA PER FERNANDO COLOMO (director) I DAVID TRUEBA (director) A 'MI CINEMA PARADISO (EL PODCAST DEL VERDI)'.

SESSIÓ amb PRESENTACIÓ + COL·LOQUI a càrrec d'EDUARDO DE VICENTE (periodista cinematogràfic) i amb invitació a una copa de vi cortesia de D.O. Catalunya.

IDIOMA PARLAT: Francés
DURADA:113 min.
DIRECTOR:Jean Renoir
REPARTIMENT:Marcel Dalio, Nora Gregor, Jean Renoir, Roland Toutain, Mila Parély, Paulette Dubost, Julien Carette
GÈNERE:Drama
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
Dijous d%27Imprescindibles: La escopeta nacional Dijous d%27Imprescindibles: La escopeta nacional
Properament

Dijous d'Imprescindibles: La escopeta nacionalrecomendado para edades 18

Un fabricant català de porters electrònics viatja a Madrid, acompanyat de la seva amant, per a assistir a una cacera que ell mateix ha organitzat. El que pretén és relacionar-se amb gent de l'alta societat espanyola per a promocionar el seu negoci. En la finca del marquès de Leguineche coneix a diversos personatges i viu multitud de situacions tan absurdes com boges.

PEL·LÍCULA RECOMANADA PER RAQUEL MARCOS (escriptora i periodista) A 'MI CINEMA PARADISO (EL PODCAST DEL VERDI)'.

SESSIÓ amb PRESENTACIÓ + COL·LOQUI a càrrec d'EDUARDO DE VICENTE (periodista cinematogràfic) i amb invitació a una copa de vi cortesia de D.O. Catalunya.

IDIOMA PARLAT: Castellano
DURADA:95 min.
DIRECTOR:Luis García Berlanga
REPARTIMENT:José Sazatornil, Luis Escobar, Antonio Ferrandis, José Luis López Vázquez, Rafael Alonso, Agustín González, Mónica Randall, Laly Soldevila
GÈNERE:Comedia