aventura | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

aventura

Los buscamundos Catalánrecomendado para edades Ai

Passepartout, un mico ingenu però vivaç, sempre ha somiat amb emprendre una aventura. L'oportunitat ve en forma de Phileas Frog, un explorador alhora que estafador, i una aposta multimilionària: establir un nou rècord per a una gira pel món. Des de deserts ardents fins a selves misterioses, des de princeses intrèpides fins a llagostes adoradores de volcans, Passepartout descobrirà l'increïble, meravellós i boig que és el món.

DATA ESTRENA:23/09/2022
DURADA:82 min.
DIRECTOR:Samuel Tourneux
REPARTIMENT:Damien Frette, Julien Crampon, Kaycie Chase, Céline Ronté, Véronique Augereau, Emmanuel Garijo, Gabriel Le Doze, Serge Biavan
GÈNERE:AnimaciónAventuraFamiliarComedia

Tadeo Jones 3. La tabla esmeraldarecomendado para edades Ai

A Tadeo li encantaria que els seus col·legues arqueòlegs li acceptessin com a un més, però sempre acaba embolicant-la: destrossa un sarcòfag i deslliga un conjur que posa en perill la vida dels seus amics, Mòmia, Jeff i Belzoni. Amb tots en contra i solo ajudat per Sara, Tadeo emprendrà una fugida plena d'aventures, que li portarà de Mèxic a Chicago i de París a Egipte, per a trobar la manera d'acabar amb la maledicció de la mòmia.

DATA ESTRENA:26/08/2022
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:89 min.
DIRECTOR:Enrique Gato
REPARTIMENT:Óscar Barberán, Luis Posada, Michelle Jenner, Anuska Alborg, Alexandra Jiménez, Tito Valverde, Cecilia Suárez, Berta Cortés
GÈNERE:AnimaciónAventuraComedia

Todo a la vez en todas partes VOSErecomendado para edades 12

Una immigrant xinesa, enmig d'una recerca d'Hisenda, es veu embolicada en una aventura salvatge en la qual només ella pot salvar el món explorant altres universos. Desafortunadament, això la porta a una aventura encara major quan es troba perduda en els mons infinits del multivers.

DATA ESTRENA:03/06/2022
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:140 min.
DIRECTOR:Dan Kwan, Daniel Scheinert
REPARTIMENT:Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong, Jamie Lee Curtis, Tallie Medel, Jenny Slate, Harry Shum Jr.
GÈNERE:ComediaCiencia FicciónAcciónAventuraFantasía
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO