Romance | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Romance

Regreso a Hope Gap VOSErecomendado para edades 7

Edward pren la decisió de deixar a la seva dona Grace després de 29 anys de matrimoni. A partir d'aquest moment, cada un d'ells, a la seva manera, buscarà la forma de refer la seva vida en un petit poble costaner a prop dels penya-segats de Hope Gap.

DATA ESTRENA:23/10/2020
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:100 min.
DIRECTOR:William Nicholson
REPARTIMENT:Annette Bening, Bill Nighy, Aiysha Hart, Josh O'Connor, Nicholas Burns, Rose Keegan, Sally Rogers, Steven Pacey
GÈNERE:ComediaDramaRomance
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Martín Eden VOSErecomendado para edades 7

Martin Eden és un noi de poble que es guanya la vida treballant com a mariner. Un dia, Martin aconsegueix salvar la vida d'Arthur Morse, un jove de classe alta que viu a San Francisco. Com agraïment, Arthur convida a Martin a la seva llar i, a poc a poc, li va introduint en el seu propi estil de vida. El jove veu això com una oportunitat per a convertir-se, finalment, en escriptor i tractar d'aprofitar al màxim el temps entre luxes. Martin rebrà un impuls inesperat quan conegui a Ruth, una jove de la qual s'enamora a l'instant.

DATA ESTRENA:18/12/2020
IDIOMA PARLAT:Italiano
DURADA:129 min.
DIRECTOR:Pietro Marcello
REPARTIMENT:Luca Marinelli, Carlo Cecchi, Jessica Cressy, Denise Sardisco, Vincenzo Nemolato, Carmen Pommella, Autilia Ranieri, Marco Leonardi
GÈNERE:DramaRomance
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

In the mood for love - Deseando amar VOSErecomendado para edades 12

Hong Kong, 1962. Chow, redactor cap d'un diari local, es muda amb la seva dona a un edifici habitat principalment per residents de Xangai. Allà coneix a Li-zhen, una jove que acaba d'instal·lar-se en el mateix edifici amb el seu espòs. Ella és secretària d'una empresa d'exportació i el seu marit està contínuament de viatge de negocis. Com la dona de Chow també està gairebé sempre fora de casa, Li-zhen i Chow passen cada vegada més temps junts i es fan molt amics. Un dia, tots dos descobriran una cosa inesperada sobre els seus respectius cònjuges.

DATA ESTRENA:30/12/2020
IDIOMA PARLAT:Cantonés
DURADA:102 min.
DIRECTOR:Wong Kar-Wai
REPARTIMENT:Tony Leung Chiu-Wai, Maggie Cheung, Rebecca Pan, Siu Ping-Lam, Mama Hung, Chan Man-Lei, Koo Kam-Wah
GÈNERE:Romance
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO