Drama | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Drama

Dijous d'Imprescindibles: Los visitantes de la noche VOSErecomendado para edades A

A la fi de segle XV, el joglar Gilles i la seva amiga Dominique apareixen misteriosament al castell de el baró Hugues mentre se celebra la festa de compromís de la seva filla Anne. Són emissaris de el diable i el seu malèvola missió consisteix a sembrar el desconcert mitjançant la seducció. Però a l'incomplir les seves ordres, el mateix dimoni es presenta furiós al castell per imposar els seus desitjos.

DATA ESTRENA:04/03/2021
IDIOMA PARLAT:Francés
DURADA:121 min.
DIRECTOR:Marcel Carné
REPARTIMENT:Arletty, Marie Déa, Fernand Ledoux, Alain Cuny, Pierre Labry, Jean d'Yd, Roger Blin, Simone Signoret
GÈNERE:DramaFantasía

Nuevo orden VOrecomendado para edades 16

En un futur pròxim, un aixecament popular a la Ciutat de Mèxic interromp unes noces celebrades a la casa d'una família adinerada. Una vegada sufocats els disturbis, descobreixen que la núvia ha desaparegur i preguen als militars que els ajudin a localitzar-la.

DATA ESTRENA:19/02/2021
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:85 min.
DIRECTOR:Michel Franco
REPARTIMENT:Naian González Norvind, Diego Boneta, Mónica del Carmen, Darío Yazbek Bernal, Fernando Cuautle, Eligio Meléndez, Lisa Owen, Patricia Bernal
GÈNERE:Drama

Las niñas VOrecomendado para edades 7

Celia (Andrea Fandos), és una nena de 11 anys que estudia en un col·legi de monges a Saragossa i viu amb la seva mare Adela (Natalia de Molina), una vídua de 30 anys que somia que la seva filla tingui tot allò que se li negar a ella, com l'oportunitat d'anar a la universitat. Però un dia arriba a la seva vida Brisa (Zoe Arnao), una nova companya acabada d'arribar de Barcelona, que l'empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l'adolescència.

DATA ESTRENA:04/09/2020
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:97 min.
DIRECTOR:Pilar Palomero
REPARTIMENT:Andrea Fandos, Natalia de Molina, Carlota Gurpegui
GÈNERE:Drama

El padre VOSErecomendado para edades 7

Un home de 80 anys mordaç, una mica entremaliat i que tossudament ha decidit viure sol, rebutja tots i cadascun dels cuidadors que la seva filla Anne intenta contractar perquè l'ajudin a casa. Anne està desesperada perquè ja no pot visitar-li diàriament i sent que la ment del seu pare comença a fallar.

DATA ESTRENA:23/12/2020
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:97 min.
DIRECTOR:Florian Zeller
REPARTIMENT:Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams, Mark Gatiss, Evie Wray, Ayesha Dharker
GÈNERE:Drama

Entre nosotras VOSErecomendado para edades 7

Nina i Madeleine, dues dones jubilades, estan secretament enamorades des de fa dècades. Encara que de cara als altres no són més que dues veïnes, vénen i van d'una casa a l'altra compartint la tendresa d'una vida en comú. Fins que un dia, la seva relació dóna un gir a causa d'un succés inesperat.

DATA ESTRENA:19/02/2021
IDIOMA PARLAT:Francés
DURADA:95 min.
DIRECTOR:Filippo Meneghetti
REPARTIMENT:Barbara Sukowa, Martine Chevallier, Léa Drucker, Jérôme Varanfrain, Daniel Trubert, Hervé Sogne, Tara Klassen, Eugenie Anselin
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Josep VOSErecomendado para edades 12

Febrer, 1939. El govern francès, davant l'onada de republicans que fugen d'Espanya per la dictadura de Franco, decideix confinar als espanyols en camps de concentració. En un d'aquests camps, dos homes traven una amistat separats per un filferro de pues. Un d'ells és Josep Bartoli, un il·lustrado que lluita contra el règim de Franco i que feia dibuixos en la premsa durant la República.

DATA ESTRENA:04/12/2020
IDIOMA PARLAT:Francés
DURADA:81 min.
DIRECTOR:Aurel
REPARTIMENT:Sergi López, Sílvia Pérez Cruz, Gérard Hernandez, Bruno Solo, David Marsais
GÈNERE:DramaAnimación

El profesor de persa VOSErecomendado para edades 16

França, 1942. Gilles és arrestat per soldats de les SS juntament amb altres jueus i enviat a un camp de concentració a Alemanya. Allí aconsegueix evitar l'execució en jurar als guàrdies que no és jueu, sinó persa. Gràcies a aquest ardit, Gilles aconsegueix mantenir-se amb vida, però haurà d'ensenyar un idioma que no coneix a un dels oficials del camp, interessat a aprendre'l. Al mateix temps que la relació entre ells augmenta, les sospites dels soldats van en increment.

DATA ESTRENA:22/01/2021
IDIOMA PARLAT:Alemán
DURADA:127 min.
DIRECTOR:Vadim Perelman
REPARTIMENT:Nahuel Pérez Biscayart, Lars Eidinger, Leonie Benesch, Jonas Nay, David Schütter, Luisa-Céline Gaffron, Alexander Beyer, Giuseppe Schillaci
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

El Chico - Versión de 1972 VOSErecomendado para edades A

Una dona d'escassos recursos, ha tingut un fill sent soltera, i en sentir-se abandonada pel pare del nen, decideix també ella abandonar al bebè, amb l'esperança que una família rica l'agafi en adopció. Però el petit acabarà en mans d'un rodamón, qui aviat s'encapritxarà amb ell i decidirà tirar-ho endavant com sigui. Quan el nen, anomenat ara John arriba als cinc anys, la lluita per la supervivència i per romandre junts serà tota una aventura.

DATA ESTRENA:05/02/2021
IDIOMA PARLAT:Muda
DURADA:53 min.
DIRECTOR:Charles Chaplin
REPARTIMENT:Charles Chaplin, Jackie Coogan, Edna Purviance, Carl Miller, Tom Wilson, Henry Bergman, Lita Grey
GÈNERE:ComediaDrama

La chica del brazalete VOSErecomendado para edades 12

Lise, de 16 anys, està acusada d'haver assassinat a la seva millor amiga. Durant el judici, els seus pares la defensen de manera indestructible. No obstant això, a mesura que la seva vida secreta comença a revelar-se, la veritat es converteix en una cosa indiscutible.

DATA ESTRENA:12/02/2021
IDIOMA PARLAT:Francés
DURADA:92 min.
DIRECTOR:Stéphane Demoustier
REPARTIMENT:Melissa Guers, Roschdy Zem, Anaïs Demoustier, Annie Mercier, Pascal Garbarini, Chiara Mastroianni
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

La Sra. Lowry e Hijo VOSErecomendado para edades 7

L.S. Lowry va ser una de les figures artístiques més importants del Regne Unit de mitjans del segle 20. Lowry era un pintor famós per la seva visió única del nord-oest industrial d'Anglaterra. La pel·lícula ens mostra la complicada relació que manté amb la seva mare, una dona obstinada a criticar qualsevol dels gustos del seu fill.

DATA ESTRENA:12/02/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:91 min.
DIRECTOR:Adrian Noble
REPARTIMENT:Timothy Spall, Vanessa Redgrave, Stephen Lord, David Schaal, Wendy Morgan, John Alan Roberts, Michael Keogh, Joanne Pearce
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Antón, su amigo y la revolución rusa VOSErecomendado para edades 12

És la història de dos nens, un cristià i un jueu, l'amistat del qual aconsegueix sobreposar-se als prejudicis, l'odi i el pas del temps en la devastació de la Revolució Russa i la Primera Guerra Mundial.

DATA ESTRENA:12/02/2021
IDIOMA PARLAT:Ruso
DURADA:98 min.
DIRECTOR:Zaza Urushadze
REPARTIMENT:Natalia Ryumina, Regimantas Adomaitis, Vaiva Mainelyte, Juozas Budraitis
GÈNERE:DramaHistórico
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Madame Curie VOSErecomendado para edades 7i

París, 1893. Marie, una brillant i rebel científica disposada a canviar la forma d'entendre la ciència, ha d'enfrontar-se contra l'elit acadèmica per dur a terme les seves investigacions. Després d'unir forces amb Pierre Curie per potenciar els seus estudis, descobreix la radioactivitat convertint-se en el centre d'atenció internacional. No obstant això, la seva vida fa un gir inesperat i s'haurà d'enfrontar als efectes transformadors dels seus descobriments canviant el curs de la seva història.

DATA ESTRENA:04/12/2020
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:109 min.
DIRECTOR:Marjane Satrapi
REPARTIMENT:Rosamund Pike, Sam Riley, Anya Taylor-Joy, Aneurin Barnard, Simon Russell Beale, Jonathan Aris, Indica Watson, Mirjam Novak
GÈNERE:DramaBiográfico
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

La vampira de Barcelona VCATrecomendado para edades 18

A la Barcelona de principis del segle XX conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l'altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona al país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com La Vampira del Raval. El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens del quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

DATA ESTRENA:04/12/2020
IDIOMA PARLAT:Catalán
DURADA:106 min.
DIRECTOR:Lluís Danés
REPARTIMENT:Roger Casamajor, Nora Navas, Bruna Cusí, Francesc Orella, Sergi López, Mario Gas, Nuria Prims, Pablo Derqui
GÈNERE:DramaHistóricoBasada en hechos

F. Espectador: Minari, historia de mi familia VOSErecomendado para edades 7

David, un nen coreà-americà de 7 anys, veu com a mitjan anys 80 la seva vida canvia, de la nit al dia, quan el seu pare decideix mudar-se al costat de tota la seva família a una zona rural d'Arkansas per a obrir allí una granja, amb el propòsit d'aconseguir aconseguir el somni americà.

DATA ESTRENA:09/03/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:115 min.
DIRECTOR:Lee Isaac Chung
REPARTIMENT:Steven Yeun, Han Ye-ri, Youn Yuh-jung, Alan S. Kim, Noel Cho, Will Patton
GÈNERE:Drama