Drama | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Drama

La crónica francesa del Liberty, Kansas Evening Sun VOSErecomendado para edades 12

Amb motiu de la mort del seu estimat director Arthur Howitzer, Jr., nascut a Kansas, el personal de The French Dispatch, una revista estatunidenca d'àmplia circulació amb seu a la ciutat francesa de Ennui-sur-Blasé, es reuneix per a escriure el seu obituari. Els records de Howitzer porten a la creació de quatre històries.

DATA ESTRENA:22/10/2021
IDIOMA PARLAT:Francés
DURADA:108 min.
DIRECTOR:Wes Anderson
REPARTIMENT:Benicio del Toro, Frances McDormand, Jeffrey Wright, Adrien Brody, Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Léa Seydoux, Owen Wilson
GÈNERE:ComediaDramaRomance

El extraño viaje VOrecomendado para edades 12

En un petit poble de províncies, pròxim a la capital, viu una família composta per tres germans: la dominant i severa Ignacia i els tímids i retrets Paquita i Venancio. La monotonia de la vida del poble només es trenca els dissabtes quan arriba un conjunt musical de Madrid per a amenitzar amb les seves cançons el cap de setmana. Un dissabte de tempesta, Paquita i Venancio, que són molt poregosos, senten sorolls i van buscant protecció a l'habitació de la seva germana. Allà veuen a algú, però Ignacia ho nega rotundament.

DATA ESTRENA:22/10/2021
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:98 min.
DIRECTOR:Fernando Fernán Gómez
REPARTIMENT:Carlos Larrañaga, Tota Alba, Lina Canalejas, Jesús Franco, Rafaela Aparicio, Sara Lezana, María Luisa Ponte, Teresa Gisbert
GÈNERE:ComediaDrama

Supernova VOSErecomendado para edades 12

Sam i Tusker són parella des de fa 20 anys. Sam (Firth) és pianista. Tusker (Tucci), escriptor. Viatgen a través d'Anglaterra en la seva vella furgoneta visitant a amics, familiars i llocs del seu passat. Des que a Tusker fa dos anys li diagnostiquessin alzheimer en la seva fase primerenca, el temps que passen junts és el més important que tenen.

DATA ESTRENA:22/10/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:93 min.
DIRECTOR:Harry Macqueen
REPARTIMENT:Colin Firth, Stanley Tucci, James Dreyfus, Pippa Haywood, Sarah Woodward
GÈNERE:Drama

El buen patrón VOrecomendado para edades 12

Blanco, un carismàtic propietari d'una empresa que fabrica balances industrials en una ciutat espanyola de províncies, espera la imminent visita d'una comissió que decidirà el seu destí i l'obtenció d'un premi local a l'Excel·lència Empresarial: tot ha d'estar perfecte per a la visita. No obstant això, tot sembla conspirar contra ell. Treballant a contrarellotge, Blanco intenta resoldre els problemes dels seus empleats, creuant per a això totes les línies imaginables, donant lloc a una inesperada i explosiva successió d'esdeveniments d'imprevisibles conseqüències.

DATA ESTRENA:15/10/2021
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:120 min.
DIRECTOR:Fernando León de Aranoa
REPARTIMENT:Javier Bardem, Manolo Solo, Almudena Amor, Óscar de la Fuente, Sonia Almarcha
GÈNERE:ComediaDrama

Madres paralelas VOSIrecomendado para edades 12

Dues dones coincideixen en una habitació d'hospital on donaran a llum. Ambdues estan solteres i es van quedar embarassades per accident. Janis, de mitjana edat, no es penedeix i està exultant. L'altra, Ana, una adolescent, està espantada, penedida i traumatitzada. Janis intenta animar-la mentre passegen pels passadissos de l'hospital. Les poques paraules que intercanviïn en aquestes hores crearan un vincle molt estret entre les dues, que per casualitat es desenvolupa i es complica, canviant les seves vides de manera decisiva.

DATA ESTRENA:08/10/2021
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:123 min.
DIRECTOR:Pedro Almodóvar
REPARTIMENT:Penélope Cruz, Aitana Sánchez-Gijón, Israel Elejalde, Milena Smit, Rossy de Palma, Julieta Serrano, Daniela Santiago
GÈNERE:Drama

Las leyes de la frontera VOrecomendado para edades 16

La història comença en l'estiu de 1978. Ignacio Cañas, un estudiant introvertit i una mica inadaptat, té disset anys i viu a Girona. En conèixer al Zarco i a la Tere, dos joves delinqüents del barri xinès de la ciutat, es veu immers en una carrera imparable de robatoris i atracaments que es prolongarà durant tot l'estiu i que canviarà la seva vida per sempre. 'Las leyes de la frontera' és la història de l'estiu en el qual Ignacio es va fer adult, transgredint constantment la frontera entre dos mons, travessant la línia que hi ha entre el bé i el mal, entre la justícia i la injustícia.

DATA ESTRENA:08/10/2021
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:129 min.
DIRECTOR:Daniel Monzón
REPARTIMENT:Marcos Ruiz, Begoña Vargas, Chechu Salgado, Pep Tosar, Daniel Ibañez, Guillermo Lasheras, Jorge Aparicio, Carlos Oviedo
GÈNERE:DramaThriller

Titane VOSErecomendado para edades 18

Un jove amb la cara magolada és descobert en un aeroport. Diu dir-se Adrien Legrand, un nen que va desaparèixer fa 10 anys. Per al seu pare, Vincent, això suposa el final d'un llarg malson i ho porta a casa. Simultàniament, se succeeixen una sèrie d'horribles assassinats a la regió.

DATA ESTRENA:08/10/2021
IDIOMA PARLAT:Francés
DURADA:108 min.
DIRECTOR:Julia Ducournau
REPARTIMENT:Vincent Lindon, Dominique Frot, Agathe Rousselle, Nathalie Boyer, Myriem Akeddiou, Théo Hellermann, Anaïs Fabre, Mehdi Rahim-Silvioli
GÈNERE:DramaCiencia ficciónThriller

Maixabel VOSIrecomendado para edades 12

Maixabel Lassa perd l'any 2000 al seu marit, Juan María Jaúregui, assassinat per ETA. Onze anys més tard, rep una petició insòlita: un dels assassins ha demanat entrevistar-se amb ella en la presó de Nanclares de l'Oca a Àlaba, en la qual compleix condemna després d'haver trencat els seus llaços amb la banda terrorista. Malgrat els dubtes i de l'immens dolor, Maixabel Lassa accedeix a trobar-se cara a cara amb les persones que van acabar a sang freda amb la vida de qui havia estat el seu company des dels setze anys.

DATA ESTRENA:24/09/2021
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:115 min.
DIRECTOR:Icíar Bollaín
REPARTIMENT:Blanca Portillo, Luis Tosar, Urko Olazabal, María Cerezuela, Bruno Sevilla
GÈNERE:Drama
SUB.INGLÉS
SUB.INGLÉS
SUB.INGLÉS
CASTELLANO
SUB.INGLÉS
CASTELLANO
SUB.INGLÉS
CASTELLANO
CASTELLANO

Mediterráneo. VOSErecomendado para edades 12

Tardor 2015. Dos socorristes, Oscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d'un nen ofegat en les aigües del Mediterrani. En arribar descobreixen una realitat colpidora: milers de persones arrisquen la seva vida cada dia creuant la mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. No obstant això, ningú exerceix labors de rescat. Al costat d'Esther (Anna Castillo), Nico (Sergi López) i altres membres de l'equip, lluitaran per complir una comesa, donant suport a persones que el necessiten. Per a tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que canviarà les seves vides.

DATA ESTRENA:01/10/2021
DURADA:112 min.
DIRECTOR:Marcel Barrena
REPARTIMENT:Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López, Àlex Monner, Melika Foroutan, Patricia López Arnaiz, Vassilis Bisbikis
GÈNERE:DramaAventuras
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Respect VOSErecomendado para edades 12 

Seguint la meteòrica carrera de la inigualable Aretha Franklin, RESPECT narra l'extraordinari viatge d'aquesta icona de la música a la recerca de la seva pròpia veu: des dels seus inicis en el cor de l'església del seu pare fins a convertir-se en una superestrella internacional.

DATA ESTRENA:24/09/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:145 min.
DIRECTOR:Liesl Tommy
REPARTIMENT:Jennifer Hudson, Leroy McClain, Forest Whitaker, Tate Donovan, Marlon Wayans
GÈNERE:DramaBiográficoMusical
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

F. Espectador: Petite Maman VOSErecomendado para edades A

Nelly té 8 anys i acaba de perdre a la seva àvia. Mentre ajuda als seus pares, explora els voltants de la casa on la seva mamà, Marion, jugava quan era petita. Allà descobreix la casa de l'arbre de la qual tant havia sentit parlar. Un dia, la seva mare marxa de sobte. És llavors quan Nelly coneix a una altra nena de la seva edat en el bosc i juntes construeixen una casa en l'arbre. La seva nova amiga es diu Marion.

DATA ESTRENA:26/10/2021
IDIOMA PARLAT:Francés
DURADA:72 min.
DIRECTOR:Céline Sciamma
REPARTIMENT:Nina Meurisse, Stephane Varupenne, Margot Abascal, Joséphine Sanz, Gabrielle Sanz
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO
Dijous d%27Imprescindibles: Todo va bien (VOSE)Dijous d%27Imprescindibles: Todo va bien (VOSE)
Properament

Dijous d'Imprescindibles: Todo va bien VOSErecomendado para edades 12

França després del maig del '68. Un matrimoni en crisi, en una societat en crisi, es queda atrapat en una fàbrica a causa de la vaga dels treballadors. Godard dissecciona l'estructura de la societat, del cinema, l'amor i la revolució. Pot l'amor sobreviure a la revolució?

DATA ESTRENA:28/10/2021
IDIOMA PARLAT:Francés
DURADA:95 min.
DIRECTOR:Jean-Luc Godard, Jean-Pierre Gorin, Groupe Dziga V
REPARTIMENT:Yves Montand, Jane Fonda, Vittorio Caprioli, Elizabeth Chauvin, Castel Casti, Anne Wiazemsky
GÈNERE:Drama