Documental | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Documental

Dimarts Cultural: El fascinante mundo de El Bosco VOSErecomendado para edades A

Aquest documental s'endinsa en la macabra i meravellosa ment de l'artista indagant en la seva febril imatgeria en un recorregut per la retrospectiva més realitzada fins al moment sobre el Bosco, celebrada el 2016 a Den Bosch (Països Baixos), la seva ciutat natal.

DATA ESTRENA:17/05/2022
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:90 min.
DIRECTOR:David Bickerstaff
GÈNERE:Documental
SUB. CASTELLANO

Ennio, El maestro VOSErecomendado para edades 12

Retrat de Ennio Morricone, el compositor de cinema més popular i prolífic del segle XX, un dels més volguts pel públic, dues vegades guanyador de l'Oscar i autor de més de cinc-centes partitures inoblidables. El documental presenta al Mestre a través d'una llarga entrevista realitzada per Tornatore, testimoniatges d'artistes i directors com Bernardo Bertolucci, Giuliano Montaldo, Marco Bellocchio, Dario Argento, els germans Taviani, Carlo Verdone, Barry Levinson, Roland Joffé, Oliver Stone, Quentin Tarantino, Bruce Springsteen, Nicola Piovani, Hans Zimmer i Pat Metheny, música i material d'arxiu. El documental també es proposa revelar el costat menys conegut de Morricone, com la seva passió pels escacs, que pot tenir vincles misteriosos amb la seva música. Així com l'origen en la vida real d'algunes de les seves intuïcions musicals.

DATA ESTRENA:13/05/2022
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:156 min.
DIRECTOR:Giuseppe Tornatore
REPARTIMENT:Ennio Morricone, Clint Eastwood, Quentin Tarantino, Oliver Stone, Hans Zimmer, John Williams, Wong Kar-Wai, Dario Argento
GÈNERE:MúsicaBiográficoDocumental

F. Espectador: JFK: Caso revisado VOSErecomendado para edades 12

Trenta anys després de la seva pel·lícula JFK: Caso abierto, guanyadora de 2 Oscars, el cineasta Oliver Stone condueix els espectadors a un viatge apassionant a través de proves recentment desclassificades sobre l'assassinat del president Kennedy, el crim nord-americà més transcendent del segle XX.

DATA ESTRENA:17/05/2022
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:118 min.
DIRECTOR:Oliver Stone
REPARTIMENT:Donald Sutherland, Whoopi Goldberg
GÈNERE:Documental
SUB. CASTELLANO

Jeremy Thomas, una vida de cine VOSErecomendado para edades 12

Al costat del productor Jeremy Thomas, el director Mark Cousins s'embarca en un viatge per carretera des de Londres fins al Festival de Cannes, una peregrinació anual que Thomas ha realitzat durant els últims 40 anys. Durant el trajecte la parella recorda algunes de les pel·lícules més aclamades i controvertides que Thomas va fer possibles, des de 'Crash' de David Cronenberg fins a 'Feliz Navidad, Mr. Lawrence' de Nagisa Oshima, passant per 'Soñadores' de Bernardo Bertolucci. Il·lustrada i rica en coneixements sobre creativitat i supervivència, aquesta pel·lícula és una crida apassionada al cinema que arriba al cor de la vida.

DATA ESTRENA:06/05/2022
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:94 min.
DIRECTOR:Mark Cousins
REPARTIMENT:Jeremy Thomas, Tilda Swinton, Debra Winger
GÈNERE:Documental
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO