Documental | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Documental

Sonoma - Le film, pas le spectaclerecomendado para edades A

Un any abans del seu exitós pas pel prestigiós Festival d'Avignon, la companyia La Veronal posa en marxa el procés de creació i assaig de Sonoma, la nova peça de dansa contemporània. Inspirats per Buñuel i el surrealisme, el director i coreògraf Marcos Morau i les ballarines van donant forma a les idees. 'Sonoma, (le film, pas le spectacle)' documenta el procés a través d'enregistraments de vídeo, àudio, i petites ficcions inspirades pel propi procés de creació i assaig.

DATA ESTRENA:12/09/2023
IDIOMA PARLAT: Español
DURADA:88 min.
DIRECTOR:Xavi Lozano, Albert Pons
GÈNERE:Documental
Verdi Club: Gimme Danger (VOSE) Verdi Club: Gimme Danger (VOSE)
Properament

Verdi Club: Gimme Danger VOSErecomendado para edades 12

El rock'n'roll potent i agressiu de The Stooges, que va aparèixer a Ann Arbor, Michigan, durant una revolució contracultural, va ser com una bomba al paisatge musical de finals dels anys seixanta. Amb la seva barreja de rock, blues, R&B i free jazz, el grup en què va debutar Iggy Pop va plantar els fonaments del que es coneixeria posteriorment com a rock alternatiu. Aquest documental narra l'epopeia de The Stooges, un dels grups de rock més importants de tots els temps. "Gimme Danger" presenta el context en què The Stooges van evolucionar musicalment, culturalment, políticament, històricament, a través de les seves aventures i desgràcies, evocant les seves fonts d'inspiració i les raons dels seus primers desafiaments comercials, fins a la seva arribada al Panteó del rock.

AMB LA TEVA ENTRADA ET CONVIDEM A UNA CERVESA ESTRELLA DAMM GRATIS

IDIOMA PARLAT: Inglés
DURADA:108 min.
DIRECTOR:Jim Jarmusch
GÈNERE:MúsicaDocumental
SUB. CASTELLANO
Dimarts Cultural: El indomable Modigliani (VOSE) Dimarts Cultural: El indomable Modigliani (VOSE)
Properament

Dimarts Cultural: El indomable Modigliani VOSErecomendado para edades A

Narrada des del punt de vista de Jeanne Hébuterne, juntament amb l'aspirant a poeta russa Anna Achmatova, i la periodista anglesa Beatrice Hastings, que van ser les dones de les quals va pintar retrats, i les cares dels quals, gairebé com a cariàtides, es van convertir en les icones del seu art.

DATA ESTRENA:26/09/2023
DURADA:97 min.
DIRECTOR:Valeria Parisi
GÈNERE:Documental

F. Espectador: El castilloPendiente de calificación

Després de treballar com a empleada domèstica tota la seva vida, Justina hereta de la seva antiga ocupadora una enorme mansió al mig de les pampes argentines. L'única condició és que no la vengui mai. Mentre la casa s'esfondra i els animals del camp es venen, Alexia, la seva filla, es prepara per tornar a la ciutat. Justina, per ara, planeja quedar-se al castell, aferrada al seu llegat.

DATA ESTRENA:26/09/2023
IDIOMA PARLAT: Español
DURADA:78 min.
DIRECTOR:Martín Benchimol
REPARTIMENT:Alexa Olivo, Justina Olivo
GÈNERE:DramaDocumental