Comedia | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Comedia

Dating Amber VOSErecomendado para edades 12

A la Irlanda dels anys 80, els millors amics Eddie i Amber fingeixen ser parella per a allunyar els rumors sobre la seva orientació sexual que corren per l'institut.

DATA ESTRENA:26/02/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:92 min.
DIRECTOR:David Freyne
REPARTIMENT:Fionn O'Shea, Lola Petticrew, Sharon Horgan, Barry Ward, Simone Kirby, Evan O'Connor, Ian O'Reilly, Emma Willis
GÈNERE:Comedia
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Sentimental VOrecomendado para edades 16

Julio i Ana fa més de 15 anys que són parella. Una parella que ja no es mira ni es toca i que ha fet del combat diari el llenguatge i l'essència de la seva relació. Aquesta nit Ana ha convidat als seus veïns Salva i Laura. Una parella més jove que ells i que des del primer dia els va acollir amb molta amabilitat i simpatia. Encara que el seus sorolls s'han convertit en una molèstia per a Julio i Ana...o potser en un estímul. Aquesta nit el veïns seran causants i víctimes d'un tsunami amb un inusual i sorprenent proposta. Els quatre no podran evitar una vetllada excessiva i catàrtica.

DATA ESTRENA:30/10/2020
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:82 min.
DIRECTOR:Cesc Gay
REPARTIMENT:Javier Cámara, Belén Cuesta, Alberto San Juan, Griselda Siciliani
GÈNERE:Comedia

La boda de Rosa VOrecomendado para edades A

A les portes dels 45, Rosa (Candela Peña) comença a veure que mai ha estat propietària de la seva vida i sempre ha posat les necessitats de la resta enfront de les seves. Amb això en ment, decideix abandonar tot i escapar de la seva monòtona vida. Prenent les regnes de la seva vida, s'encamina a complir el seu somni de ser propietària del seu propi negoci.

DATA ESTRENA:21/08/2020
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:99 min.
DIRECTOR:Icíar Bollaín
REPARTIMENT:Candela Peña, Sergi López, Nathalie Poza
GÈNERE:Comedia

Manual de la buena esposa VOSErecomendado para edades 7

Tenir cura de la llar i plegar-se als deures conjugals sense dir res: és el que ensenya amb fervor Paulette Van Der Breck a la seva escola per noies. Les seves certeses trontollaran en el moment en què es trobi vídua i arruïnada. És el retorn del seu primer amor o el vent de llibertad d'el Maig del 68? I si la bona dona es convertís en una dona lliure.

DATA ESTRENA:06/01/2021
IDIOMA PARLAT:Francés
DURADA:109 min.
DIRECTOR:Martin Provost
REPARTIMENT:Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noémie Lvovsky, Édouard Baer, François Berléand, Marie Zabukovec, Anamaria Vartolomei, Lily Taieb
GÈNERE:Comedia
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

El Chico - Versión de 1972 VOSErecomendado para edades A

Una dona d'escassos recursos, ha tingut un fill sent soltera, i en sentir-se abandonada pel pare del nen, decideix també ella abandonar al bebè, amb l'esperança que una família rica l'agafi en adopció. Però el petit acabarà en mans d'un rodamón, qui aviat s'encapritxarà amb ell i decidirà tirar-ho endavant com sigui. Quan el nen, anomenat ara John arriba als cinc anys, la lluita per la supervivència i per romandre junts serà tota una aventura.

DATA ESTRENA:05/02/2021
IDIOMA PARLAT:Muda
DURADA:53 min.
DIRECTOR:Charles Chaplin
REPARTIMENT:Charles Chaplin, Jackie Coogan, Edna Purviance, Carl Miller, Tom Wilson, Henry Bergman, Lita Grey
GÈNERE:ComediaDrama