Aventuras | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Aventuras

Mediterráneo. VOSErecomendado para edades 12

Tardor 2015. Dos socorristes, Oscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d'un nen ofegat en les aigües del Mediterrani. En arribar descobreixen una realitat colpidora: milers de persones arrisquen la seva vida cada dia creuant la mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. No obstant això, ningú exerceix labors de rescat. Al costat d'Esther (Anna Castillo), Nico (Sergi López) i altres membres de l'equip, lluitaran per complir una comesa, donant suport a persones que el necessiten. Per a tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que canviarà les seves vides.

DATA ESTRENA:01/10/2021
DURADA:112 min.
DIRECTOR:Marcel Barrena
REPARTIMENT:Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López, Àlex Monner, Melika Foroutan, Patricia López Arnaiz, Vassilis Bisbikis
GÈNERE:DramaAventuras
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

D'Artacan y los tres mosqueperros Castellanorecomendado para edades Ai

D'ARTACAN és un noi impetuós i innocent que viatja a Paris per a fer realitat el major dels seus somnis: unir-se al cos de Mosqueperros de la seva Majestat. Una aventura plena d'amistat, honor, justícia, acció i, sobretot, moltíssima comèdia: Un per a tots i tots per a un! Una versió actualitzada del clàssic dels 80 inspirada en la novel·la més famosa d'Alejandro Dumas.

DATA ESTRENA:18/08/2021
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:88 min.
DIRECTOR:Toni García
GÈNERE:ComediaAnimaciónAventuras

Dune VOSErecomendado para edades 12

Un futur llunyà, en el qual les famílies de nobles es disputen el domini de l'àrid planeta Arrakis, també conegut com Dune per la seva geografia composta per deserts de dunes. Arrakis és l'únic lloc on es troba 'l'espècia', la substància més cobejada i valuosa de l'univers que produeixen gegantescos cucs de sorra. A causa de la seva raresa, i a la seva arriscada extracció, qui controla la producció de l'espècia, controla el destí no sols de l'Imperi, sinó de tota la humanitat. El Duc Leto Atreides (Oscar Isaac) acceptarà l'administració d'aquest perillós planeta i serà enviat a Arrakis juntament amb Lady Jessica (Rebecca Ferguson) i el seu fill Paul (Timothée Chalamet). Serà llavors quan la família Atreides corri un gran risc per estar en el punt de mira de forces malvades com les del seu enemic el Baró Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård).

DATA ESTRENA:17/09/2021
IDIOMA PARLAT:Inglés
DURADA:155 min.
DIRECTOR:Denis Villeneuve
REPARTIMENT:Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Javier Bardem, Zendaya, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling
GÈNERE:Ciencia ficciónFantasíaAcciónAventuras