Aventuras | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Aventuras

Raya y el último dragón Doblada ESPrecomendado para edades A

RAYA Y EL ÚLTIMO DRAGÓN viatja al món de fantasia de Kumandra, on humans i dracs van viure junts fa molt temps en perfecta harmonia. Però quan unes forces del mal van amenaçar el territori, els dracs es van sacrificar per a salvar a la humanitat. 500 anys després, aquestes mateixes forces malignes han tornat i Raya, una guerrera solitària, haurà de trobar a l'últim i llegendari drac per a reconstruir un món destruït i tornar a unir al seu poble. No obstant això,al llarg de la seva aventura èpica, comprendrà que es necessita alguna cosa més que la màgia d'un drac per a salvar al món: també necessitarà confiança en si mateixa i treball d'equip.

DATA ESTRENA:05/03/2021
IDIOMA PARLAT:Español
DURADA:114 min.
DIRECTOR:Paul Briggs, Dean Wellins
GÈNERE:InfantilAnimaciónAventuras

Tom y Jerry Doblada ESPrecomendado para edades 7

Adaptació del clàssic propietat de Hanna-Barbera, que revela com Tom i Jerry es van conèixer i es va deslligar la seva rivalitat.

DATA ESTRENA:26/03/2021
IDIOMA PARLAT:Castellano
DURADA:101 min.
DIRECTOR:Tim Story
REPARTIMENT:Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost, Ken Jeong, Pallavi Sharda, Jordan Bolger, Daniel Adegboyega
GÈNERE:Aventuras
CASTELLANO
CASTELLANO

BCN21 La quimera del oro MUDArecomendado para edades A

Obra mestra de Chaplin, en la qual interpreta a un solitari cercador d'or que arriba a Alaska, a principis de segle, a la recerca de fortuna. Una forta tempesta de neu li portarà a refugiar-se en la cabanya d'un bandit. En 1942 va ser reestrenada en versió sonora.

DATA ESTRENA:23/04/2021
IDIOMA PARLAT:Muda
DURADA:72 min.
DIRECTOR:Charles Chaplin
REPARTIMENT:Charles Chaplin, Mack Swain, Georgia Hale, Tom Murray, Malcom Waite, Henry Bergman, Betty Morrisey
GÈNERE:ComediaAventuras