Cartelera | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Cartellera

Dating Amber VOSErecomendado para edades 12

A la Irlanda dels anys 80, els millors amics Eddie i Amber fingeixen ser parella per a allunyar els rumors sobre la seva orientació sexual que corren per l'institut.

DATA ESTRENA:26/02/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:92 min.
DIRECTOR:David Freyne
REPARTIMENT:Fionn O'Shea, Lola Petticrew, Sharon Horgan, Barry Ward, Simone Kirby, Evan O'Connor, Ian O'Reilly, Emma Willis
GÈNERE:Comèdia

El cargol i la balena CATALÁNrecomendado para edades Ai

Amb esperit inquiet i ganes de descobrir món, un petit cargol s’embarca en un viatge, a la cua d’una balena geperuda, a través dels mars. Però, un dia, la balena perd el rumb i acaba encallada a una badia aïllada. Com ho farà el petit cargol per rescatar-la? Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.

DATA ESTRENA:26/02/2021
IDIOMA PARLAT:Català
DURADA:55 min.
DIRECTOR:Max Lang, Daniel Snaddon
GÈNERE:Animació

Libreros de Nueva York VOSErecomendado para edades 7

Un documental que ret homenatge als llibreters i submergeix a l'espectador en el seu petit món. Explorar el passat, el present i el futur del llibre a través d'entrevistes amb amos dels locals, col·leccionistes i escriptors com Fran Lebowitz, Susan Orlean, Kevin Young i Gai Talese, alhora que analitza l'impacte de les noves tecnologies en la nostra societat i la forma en la qual afecta la lectura.

DATA ESTRENA:26/02/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:99 min.
DIRECTOR:D.W. Young
REPARTIMENT:Parker Posey, Fran Lebowitz, Gay Talese
GÈNERE:Documental

Pequeños detalles VOSErecomendado para edades 12

Envien a Joe "Deke" Deacon (Washington), el xèrif adjunt del comtat de Kern, a Los Angeles per al que hauria d'haver estat una tasca ràpida de recopilació de proves. Però Deke es veu embolicat en la cerca d'un assassí en sèrie que terroritza a la ciutat. El sergent del Departament del Xèrif de Los Angeles Jim Baxter (Malek) s'encarrega de dirigir la cerca de l'assassí. Impressionat amb l'instint policial de Deke, aconsegueix que col·labori amb ell, encara que no pel canal oficial. Mentre persegueixen l'assassí, Baxter no és conscient que la recerca està traient a la llum ressons del passat de Deke, descobrint secrets inquietants que podrien posar en perill una mica més que el seu cas.

DATA ESTRENA:26/02/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:128 min.
DIRECTOR:John Lee Hancock
REPARTIMENT:Denzel Washington, Rami Malek, Jared Leto, Sofia Vassilieva, Natalie Morales, Terry Kinney, Michael Hyatt, Kerry O'Malley
GÈNERE:PolicíacaAcció

Fidelio - Festival de Salzburgorecomendado para edades A

Fidelio, l'òpera revolucionària de Beethoven que canta a la llibertat, compte la inspiradora història de Leonore, qui, disfressada d'home (Fidelio) intenta rescatar al seu espòs Florestan, un presoner polític retingut pel tirà Don Pizarro.

DATA ESTRENA:28/02/2021
DURADA:140 min.
DIRECTOR:Franz Wlser-Möst, Claus Guth
REPARTIMENT:Jonas Kaufman, Adrianne Pieczonka, Sebastien Holecek, Tomasz Konieczny, Olga Bezmertna
GÈNERE:Ópera

Nuevo orden VOrecomendado para edades 16

En un futur pròxim, un aixecament popular a la Ciutat de Mèxic interromp unes noces celebrades a la casa d'una família adinerada. Una vegada sufocats els disturbis, descobreixen que la núvia ha desaparegur i preguen als militars que els ajudin a localitzar-la.

DATA ESTRENA:19/02/2021
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:85 min.
DIRECTOR:Michel Franco
REPARTIMENT:Naian González Norvind, Diego Boneta, Mónica del Carmen, Darío Yazbek Bernal, Fernando Cuautle, Eligio Meléndez, Lisa Owen, Patricia Bernal
GÈNERE:Drama

La boda de Rosa VOrecomendado para edades A 

A les portes dels 45, Rosa (Candela Peña) comença a veure que mai ha estat propietària de la seva vida i sempre ha posat les necessitats de la resta enfront de les seves. Amb això en ment, decideix abandonar tot i escapar de la seva monòtona vida. Prenent les regnes de la seva vida, s'encamina a complir el seu somni de ser propietària del seu propi negoci.

DATA ESTRENA:21/08/2020
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:99 min.
DIRECTOR:Icíar Bollaín
REPARTIMENT:Candela Peña, Sergi López, Nathalie Poza
GÈNERE:Comèdia

Las niñas VOrecomendado para edades 7

Celia (Andrea Fandos), és una nena de 11 anys que estudia en un col·legi de monges a Saragossa i viu amb la seva mare Adela (Natalia de Molina), una vídua de 30 anys que somia que la seva filla tingui tot allò que se li negar a ella, com l'oportunitat d'anar a la universitat. Però un dia arriba a la seva vida Brisa (Zoe Arnao), una nova companya acabada d'arribar de Barcelona, que l'empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l'adolescència.

DATA ESTRENA:04/09/2020
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:97 min.
DIRECTOR:Pilar Palomero
REPARTIMENT:Andrea Fandos, Natalia de Molina, Carlota Gurpegui
GÈNERE:Drama

Sentimental VOrecomendado para edades 16

Julio i Ana fa més de 15 anys que són parella. Una parella que ja no es mira ni es toca i que ha fet del combat diari el llenguatge i l'essència de la seva relació. Aquesta nit Ana ha convidat als seus veïns Salva i Laura. Una parella més jove que ells i que des del primer dia els va acollir amb molta amabilitat i simpatia. Encara que el seus sorolls s'han convertit en una molèstia per a Julio i Ana...o potser en un estímul. Aquesta nit el veïns seran causants i víctimes d'un tsunami amb un inusual i sorprenent proposta. Els quatre no podran evitar una vetllada excessiva i catàrtica.

DATA ESTRENA:30/10/2020
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:82 min.
DIRECTOR:Cesc Gay
REPARTIMENT:Javier Cámara, Belén Cuesta, Alberto San Juan, Griselda Siciliani
GÈNERE:Comèdia

El padre VOSErecomendado para edades 7

Un home de 80 anys mordaç, una mica entremaliat i que tossudament ha decidit viure sol, rebutja tots i cadascun dels cuidadors que la seva filla Anne intenta contractar perquè l'ajudin a casa. Anne està desesperada perquè ja no pot visitar-li diàriament i sent que la ment del seu pare comença a fallar.

DATA ESTRENA:23/12/2020
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:97 min.
DIRECTOR:Florian Zeller
REPARTIMENT:Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams, Mark Gatiss, Evie Wray, Ayesha Dharker
GÈNERE:Drama

Entre nosotras VOSErecomendado para edades 7

Nina i Madeleine, dues dones jubilades, estan secretament enamorades des de fa dècades. Encara que de cara als altres no són més que dues veïnes, vénen i van d'una casa a l'altra compartint la tendresa d'una vida en comú. Fins que un dia, la seva relació dóna un gir a causa d'un succés inesperat.

DATA ESTRENA:19/02/2021
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:95 min.
DIRECTOR:Filippo Meneghetti
REPARTIMENT:Barbara Sukowa, Martine Chevallier, Léa Drucker, Jérôme Varanfrain, Daniel Trubert, Hervé Sogne, Tara Klassen, Eugenie Anselin
GÈNERE:Drama

Josep VOSErecomendado para edades 12

Febrer, 1939. El govern francès, davant l'onada de republicans que fugen d'Espanya per la dictadura de Franco, decideix confinar als espanyols en camps de concentració. En un d'aquests camps, dos homes traven una amistat separats per un filferro de pues. Un d'ells és Josep Bartoli, un il·lustrado que lluita contra el règim de Franco i que feia dibuixos en la premsa durant la República.

DATA ESTRENA:04/12/2020
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:81 min.
DIRECTOR:Aurel
REPARTIMENT:Sergi López, Sílvia Pérez Cruz, Gérard Hernandez, Bruno Solo, David Marsais
GÈNERE:DramaAnimació
SUB. CASTELLANO

Manual de la buena esposa VOSErecomendado para edades 7

Tenir cura de la llar i plegar-se als deures conjugals sense dir res: és el que ensenya amb fervor Paulette Van Der Breck a la seva escola per noies. Les seves certeses trontollaran en el moment en què es trobi vídua i arruïnada. És el retorn del seu primer amor o el vent de llibertad d'el Maig del 68? I si la bona dona es convertís en una dona lliure.

DATA ESTRENA:06/01/2021
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:109 min.
DIRECTOR:Martin Provost
REPARTIMENT:Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noémie Lvovsky, Édouard Baer, François Berléand, Marie Zabukovec, Anamaria Vartolomei, Lily Taieb
GÈNERE:Comèdia

El profesor de persa VOSErecomendado para edades 16

França, 1942. Gilles és arrestat per soldats de les SS juntament amb altres jueus i enviat a un camp de concentració a Alemanya. Allí aconsegueix evitar l'execució en jurar als guàrdies que no és jueu, sinó persa. Gràcies a aquest ardit, Gilles aconsegueix mantenir-se amb vida, però haurà d'ensenyar un idioma que no coneix a un dels oficials del camp, interessat a aprendre'l. Al mateix temps que la relació entre ells augmenta, les sospites dels soldats van en increment.

DATA ESTRENA:22/01/2021
IDIOMA PARLAT:Alemany
DURADA:127 min.
DIRECTOR:Vadim Perelman
REPARTIMENT:Nahuel Pérez Biscayart, Lars Eidinger, Leonie Benesch, Jonas Nay, David Schütter, Luisa-Céline Gaffron, Alexander Beyer, Giuseppe Schillaci
GÈNERE:Drama

Maragall i la Lluna Catalánrecomendado para edades A

La Lluna tenia vuit anys l’any 1993, quan l’alcalde de Barcelona, Pasqual Maragall, es va instal·lar a casa seva per entrar en contacte amb el barri de Roquetes, al districte de Nou Barris. Vint-i-cinc anys després inicia una recerca que comença amb el record d’aquells dies i que la porta a descobrir un polític singular, fonamental per entendre la transformació d’una ciutat i el present d’un país. Parlant amb familiars, coneguts i polítics, la Lluna aconsegueix fer-se un retrat íntim i universal, humà, contradictori, vitalista i colpidor de Pasqual Maragall.

DATA ESTRENA:29/01/2021
IDIOMA PARLAT:Català
DURADA:109 min.
DIRECTOR:Josep Maria Mañé, Francesca Català
REPARTIMENT:
GÈNERE:Documental

El Chico - Versión de 1972 VOSErecomendado para edades A

Una dona d'escassos recursos, ha tingut un fill sent soltera, i en sentir-se abandonada pel pare del nen, decideix també ella abandonar al bebè, amb l'esperança que una família rica l'agafi en adopció. Però el petit acabarà en mans d'un rodamón, qui aviat s'encapritxarà amb ell i decidirà tirar-ho endavant com sigui. Quan el nen, anomenat ara John arriba als cinc anys, la lluita per la supervivència i per romandre junts serà tota una aventura.

DATA ESTRENA:05/02/2021
IDIOMA PARLAT:Muda
DURADA:53 min.
DIRECTOR:Charles Chaplin
REPARTIMENT:Charles Chaplin, Jackie Coogan, Edna Purviance, Carl Miller, Tom Wilson, Henry Bergman, Lita Grey
GÈNERE:ComèdiaDrama

Antón, su amigo y la revolución rusa VOSErecomendado para edades 12

És la història de dos nens, un cristià i un jueu, l'amistat del qual aconsegueix sobreposar-se als prejudicis, l'odi i el pas del temps en la devastació de la Revolució Russa i la Primera Guerra Mundial.

DATA ESTRENA:12/02/2021
IDIOMA PARLAT:Rus
DURADA:98 min.
DIRECTOR:Zaza Urushadze
REPARTIMENT:Natalia Ryumina, Regimantas Adomaitis, Vaiva Mainelyte, Juozas Budraitis
GÈNERE:DramaHistòric
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

La chica del brazalete VOSErecomendado para edades 12

Lise, de 16 anys, està acusada d'haver assassinat a la seva millor amiga. Durant el judici, els seus pares la defensen de manera indestructible. No obstant això, a mesura que la seva vida secreta comença a revelar-se, la veritat es converteix en una cosa indiscutible.

DATA ESTRENA:12/02/2021
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:92 min.
DIRECTOR:Stéphane Demoustier
REPARTIMENT:Melissa Guers, Roschdy Zem, Anaïs Demoustier, Annie Mercier, Pascal Garbarini, Chiara Mastroianni
GÈNERE:Drama

La Sra. Lowry e Hijo VOSErecomendado para edades 7

L.S. Lowry va ser una de les figures artístiques més importants del Regne Unit de mitjans del segle 20. Lowry era un pintor famós per la seva visió única del nord-oest industrial d'Anglaterra. La pel·lícula ens mostra la complicada relació que manté amb la seva mare, una dona obstinada a criticar qualsevol dels gustos del seu fill.

DATA ESTRENA:12/02/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:91 min.
DIRECTOR:Adrian Noble
REPARTIMENT:Timothy Spall, Vanessa Redgrave, Stephen Lord, David Schaal, Wendy Morgan, John Alan Roberts, Michael Keogh, Joanne Pearce
GÈNERE:Drama
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Madame Curie VOSErecomendado para edades 7i 

París, 1893. Marie, una brillant i rebel científica disposada a canviar la forma d'entendre la ciència, ha d'enfrontar-se contra l'elit acadèmica per dur a terme les seves investigacions. Després d'unir forces amb Pierre Curie per potenciar els seus estudis, descobreix la radioactivitat convertint-se en el centre d'atenció internacional. No obstant això, la seva vida fa un gir inesperat i s'haurà d'enfrontar als efectes transformadors dels seus descobriments canviant el curs de la seva història.

DATA ESTRENA:04/12/2020
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:109 min.
DIRECTOR:Marjane Satrapi
REPARTIMENT:Rosamund Pike, Sam Riley, Anya Taylor-Joy, Aneurin Barnard, Simon Russell Beale, Jonathan Aris, Indica Watson, Mirjam Novak
GÈNERE:DramaBiogràfic
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Los Croods: Una nueva era Doblada ESPrecomendado para edades Ai

Els Croods han sobreviscut a multitud de perills i desastres naturals, des de bèsties de immenses dents fins i tot a la fi del món tal com el coneixien, però ara hauran d'afrontar el desafiament més gran que podrien imaginar: trobar-se a una altra famili

DATA ESTRENA:23/12/2020
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:95 min.
DIRECTOR:Kirk De Micco, Chris Sanders
GÈNERE:AnimacióAventures

La vampira de Barcelona VCATrecomendado para edades 18

A la Barcelona de principis del segle XX conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l'altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona al país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com La Vampira del Raval. El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens del quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

DATA ESTRENA:04/12/2020
IDIOMA PARLAT:Català
DURADA:106 min.
DIRECTOR:Lluís Danés
REPARTIMENT:Roger Casamajor, Nora Navas, Bruna Cusí, Francesc Orella, Sergi López, Mario Gas, Nuria Prims, Pablo Derqui
GÈNERE:DramaHistòricBasada en fets

Dimarts Cultural: Los nenúfares de Monet VOSErecomendado para edades A

Ofereix un viatge a través de les obres i obsessions personals del geni de l'Impressionisme. Des de la ciutat natal de l'artista, Giverny (França), passant pel Musée D’Orsay, fins a endinsar-nos en el Museu Orangerie i el Museu Marmottan Monet, santuaris de l'obra de l'artista a França. El film ens descobreix com Claude Monet va aconseguir superar la depressió que li va apartar temporalment de la pintura, per a finalment emergir del seu ostracisme artístic. Un ressorgir que li portaria a lliurar-se en cos i ànima a la seva obra més colossal: la Grand Décoration.

DATA ESTRENA:02/03/2021
DURADA:94 min.
DIRECTOR:Gianni Troilo
GÈNERE:Documentalart
F. Espectador: The owners (Los propietarios) (VOSE)F. Espectador: The owners (Los propietarios) (VOSE)
Properament

F. Espectador: The owners Los propietarios VOSErecomendado para edades 16

Un grup d'amics creuen que troben un blanc fàcil en una casa buida amb una caixa forta plena de diners en efectiu. Però quan la parella d'ancians que viu allí arriba d'hora a casa, les coses canvien de sobte. Mentre es produeix un joc mortal el gat i el ratolí, els possibles lladres han de lluitar per a salvar-se d'un malson que mai haguessin imaginat.

DATA ESTRENA:02/03/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:92 min.
DIRECTOR:Julius Berg
REPARTIMENT:Maisie Williams, Rita Tushingham, Sylvester McCoy, Jake Curran
GÈNERE:Terror
Dijous d%27Imprescindibles: Los visitantes de la noche (VOSE)Dijous d%27Imprescindibles: Los visitantes de la noche (VOSE)
Properament

Dijous d'Imprescindibles: Los visitantes de la noche VOSErecomendado para edades A

A la fi de segle XV, el joglar Gilles i la seva amiga Dominique apareixen misteriosament al castell de el baró Hugues mentre se celebra la festa de compromís de la seva filla Anne. Són emissaris de el diable i el seu malèvola missió consisteix a sembrar el desconcert mitjançant la seducció. Però a l'incomplir les seves ordres, el mateix dimoni es presenta furiós al castell per imposar els seus desitjos.

DATA ESTRENA:04/03/2021
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:121 min.
DIRECTOR:Marcel Carné
REPARTIMENT:Arletty, Marie Déa, Fernand Ledoux, Alain Cuny, Pierre Labry, Jean d'Yd, Roger Blin, Simone Signoret
GÈNERE:DramaFantasia

La Fille du Regiment - Ópera de Vienarecomendado para edades A

Tots van debutar en la producció de Laurent Pelly representada en l'Òpera de Viena a l'abril de 2007: Montserrat Caballé, Natalie Dessay, Carlos Álvarez i Juan Diego Flórez.

DATA ESTRENA:07/03/2021
DURADA:128 min.
DIRECTOR:Yves Abel, Laurent Pelly
REPARTIMENT:Juan Diego Flórez, Natalie Dessay, Montserrat Caballé, Carlos Álvarez
GÈNERE:Ópera

Falstaff - Ópera de Hamburgorecomendado para edades A

El polèmic i provocador director les sorprenents produccions del qual garanteixen l'atenció del públic és un convidat benvingut en l'Òpera Estatal d'Hamburg.

DATA ESTRENA:14/03/2021
DURADA:180 min.
DIRECTOR:Axel Kober, Calixto Bieito
REPARTIMENT:Ambrogio Maestri, Markus Brück, Oleksiy Palchykov, Jürgen Sacher, Maija Kovalevska
GÈNERE:Ópera

Tosca - Ópera de Zurichrecomendado para edades A

Interpretada per Emily *Magee, Tosca és la veritable encarnació d'una prima donna, una bellesa fora del comuna, forta i no obstant això vulnerable. *Magee es fica per complet en el paper, embolicant els seus moments de tendresa amb el seu amant *Cavaradossi en frases càlides i amb cos, i el seu tibant enfrontament amb el cap de policia *Scarpia en esclats de pura passió. El baríton estatunidenc Thomas *Hampson, amb la seva imponent presència escènica i el seu discurs eloqüent, eleva a *Scarpia, sovint un malvat personatge pla, al nivell d'un criminal cavallerós i un elegant seductor, que fascina fins al seu últim alè.

DATA ESTRENA:21/03/2021
DURADA:125 min.
DIRECTOR:Paolo Carignani, Robert Carsen
REPARTIMENT:Jonas Kaufmann, Emily Magee, Thomas Hampson
GÈNERE:Ópera

Rigoletto - Ópera de Romarecomendado para edades A

Òpera en tres actes, cantada en italià, amb música de Giuseppe Verdi i llibret en italià de Francesco Maria Piave, basat en l'obra teatral El rei es diverteix de Victor Hugo. Gravada en el magnífic circ Massimo de Roma, el major amfiteatre de la antiguedad

DATA ESTRENA:28/03/2021
DURADA:165 min.
DIRECTOR:Damiano Michieletto, Daniele Gatti
REPARTIMENT:Roberto Frontali, Martina Belli, Iván Ayon Rivas, Rosa Feola, Riccardo Anellato
GÈNERE:Ópera