Cartelera | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Cartellera

Benedetti, 60 años con Luzrecomendado para edades 7

Mario Benedetti i Luz López es van conèixer a l'adolescència, ell es va tornar escriptor i ella empleada pública. Junts van compartir la vida, l'exili, els fracassos, l'èxit, els amics i l'amor. Seixanta anys i vuitanta llibres després, Luz pateix Alzheimer, oblida tot el seu passat i finalment Mario, just abans de morir... La pel·lícula reconstrueix aquesta memòria amb la mirada posada a l'autor i a l'amor que els va unir.

DATA ESTRENA: 14/06/2024
IDIOMA PARLAT: Castellà
DURADA: 74 min.
DIRECTOR: Andrés Varela
GÈNERE: Documental

Green border VOSErecomendado para edades 16

Als boscos traïdors i pantanosos que conformen l'anomenada "frontera verda" entre Bielorússia i Polònia, els refugiats de l'Orient Mitjà i l'Àfrica que intenten arribar a la Unió Europea estan atrapats en una crisi geopolítica cínicament dissenyada pel dictador bielorús Alexander Lukaixenko. En un intent de provocar Europa, els refugiats són atrets a la frontera mitjançant propaganda que promet un pas fàcil a la UE. Peons en aquesta guerra oculta, les vides de Julia, una activista acabada de reclutar que ha renunciat a la seva vida confortable, Jan, un jove guàrdia fronterer, i una família siriana, s'entrellacen.

DATA ESTRENA: 14/06/2024
IDIOMA PARLAT: Polonès, Àrab, Anglès
DURADA: 153 min.
DIRECTOR: Agnieszka Holland
REPARTIMENT: Jalal Altawil, Maja Ostaszewska, Behi Djanati Atai, Tomasz Wlosok, Al Rashi Mohamad, Dalia Naous, Monika Frajczyk, Jasmina Polak
GÈNERE: Drama
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

La banderarecomendado para edades 12

Un pare, dos fills i un sopar. La història transcorre durant una vetllada familiar, on Tomàs truca als seus dos fills, Jesús i Antoni, per donar-los una important notícia. El patriarca, a qui acompanya la seva biògrafa, Lina, es pren el temps per dir-los el que realment vol, però els seus descendents comencen a perdre els nervis. En un moment donat, un dels fills descobreix la presència d'una bandera enorme al jardí, deslligant-se una disputa que posa en perill l'aparent harmonia familiar.

DATA ESTRENA: 14/06/2024
IDIOMA PARLAT: Castellà
DURADA: 88 min.
DIRECTOR: Martín Cuervo
REPARTIMENT: Imanol Arias, Ana Fernández, Aitor Luna, Miquel Fernández
GÈNERE: DramaComèdia

Matins d'Òpera i Ballet: Lucia di Lammermoor - Teatro alla ScalaPendiente de calificación

Des del fossat, el mestre Chailly va recuperar la versió integral de la partitura de Donizetti, del 1835, sense talls. Va ser la primera vegada que a Milà s'escoltava l'harmònica de vidre a la cèlebre escena de bogeria de l'heroïna, un so que potencia el to fantasmagòric. La posada en escena la signava l'experimentat grec Yannis Kokkos (1944), dues vegades guanyador del Molière i una de l'Olivier. Els decorats minimalistes negres i el vestuari sobri accentuaven l'ambient fosc i opressiu d'aquesta tragèdia, la més famosa del geni de Bèrgam, un amor impossible entre dos membres de clans enemics.

DATA ESTRENA: 16/06/2024
DURADA: 158 min.
DIRECTOR: Riccardo Chailly, Yannis Kokkos
REPARTIMENT: Juan Diego Flórez, Lisette Oropesa, Boris Pinkhasovich, Michele Pertusi
GÈNERE: ÓperaDiferido

Hit Man. Asesino por casualidad VOSErecomendado para edades 16

Gary Johnson (Glen Powell) és el tipus més buscat de Nova Orleans. Un misteriós assassí a sou... que treballa com a infiltrat per a la policia. Quan trenca el protocol per ajudar una dona desesperada (Adria Arjona) que intenta fugir d'un marit maltractador, acaba convertint-se en un dels seus falsos personatges i coquetejarà amb transformar-se en un veritable criminal.

DATA ESTRENA: 07/06/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 115 min.
DIRECTOR: Richard Linklater
REPARTIMENT: Glen Powell, Adria Arjona, Retta, Austin Amelio, Molly Bernard, Mike Markoff
GÈNERE: AccióComèdia

La última sesión de Freud VOSErecomendado para edades 12

La vigília de la Segona Guerra Mundial, el pare de la psicoanàlisi Sigmund Freud convida a l'icònic autor C.S. Lewis a un debat sobre l'existència de Déu.

DATA ESTRENA: 07/06/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 109 min.
DIRECTOR: Matt Brown
REPARTIMENT: Anthony Hopkins, Matthew Goode, Liv Lisa Fries, Jodi Balfour, Jeremy Northam
GÈNERE: Drama

Lassie [Una nueva aventura]recomendado para edades Ai

La gossa Lassie està en una missió de rescat juntament amb el seu millor amic Flo i els seus nous amics Henri, Kleo i la petita Pippa, una Jack Russell terrier. Aquesta vegada, les habilitats detectivesques de Lassie són especialment necessàries per arribar al fons de les misterioses desaparicions de diversos gossos de pedigrí.

DATA ESTRENA: 07/06/2024
DURADA: 92 min.
DIRECTOR: Hanno Olderdissen
REPARTIMENT: Nico Marischka, Ana Lucia Gualano, Pelle Staacken, Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Maike Jüttendonk
GÈNERE: AccióDramaFamiliar

Los vigilantes VOSErecomendado para edades 16

Narra la història de Mina, una artista de 28 anys, que queda encallada en un enorme bosc verge a l'oest d'Irlanda. Quan Mina troba refugi, sense saber-ho, es veu atrapada amb tres estranys que observen i aguaiten cada nit criatures misterioses. No els pots veure, però ells ho veuen tot. Basada a la novel·la d'A.M.Shine.

DATA ESTRENA: 07/06/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 102 min.
DIRECTOR: Ishana Shyamalan
REPARTIMENT: Dakota Fanning, Olwen Fouéré, Georgina Campbell, Siobhan Hewlett, Alistair Brammer, Hannah Howland, Shane O'Regan, Oliver Finnegan
GÈNERE: TerrorThrillerMisterioFantasia
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

Back to Black VOSErecomendado para edades 16

Un homenatge a una de les estrelles més icòniques - i més lamentades - del segle XXI. Explica l'extraordinària història d'Amy Winehouse amb imatges vibrants i plenes de vida dels carrers del barri de Camden, a Londres, que considerava casa seva, i la lluita que implica la fama global. La pel·lícula celebra les seves habilitats artístiques, l'enginy i l'honradesa, però també intenta entendre els seus dimonis. Una mirada infrangible a la maquinària de la celebritat moderna i un gran tribut a un talent que només apareix una vegada a cada generació.

DATA ESTRENA: 31/05/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 123 min.
DIRECTOR: Sam Taylor-Johnson
REPARTIMENT: Marisa Abela, Lesley Manville, Jack O'Connell, Eddie Marsan, Bronson Webb, Juliet Cowan, Ansu Kabia, Harley Bird
GÈNERE: Drama
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

La promesa de Irene VOSErecomendado para edades 16

Quan els nazis envaeixen Polònia en 1939, la infermera Irena Gut (Sophie Nélisse) és traslladada i obligada a treballar per a l'exèrcit alemany, sent assignada com a mestressa de claus d'un comandant nazi (Dougray Scott). En lloc d'adoptar un perfil baix i mantenir-se fora de perill recolzada pel seu estatus i ètnia, Gut arriscarà tot per salvar una dotzena de jueus refugiant-los a casa del seu cap.

DATA ESTRENA: 31/05/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 121 min.
DIRECTOR: Louise Archambault
REPARTIMENT: Sophie Nélisse, Dougray Scott, Andrzej Seweryn, Maciej Nawrocki, Sharon Azrieli, Aleksandar Milicevic
GÈNERE: Drama
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

Un año difícil VOSErecomendado para edades 12

Albert i Bruno són dos buscavides endeutats fins al coll. En conèixer un grup d'activistes, tots dos veuen una oportunitat per beneficiar-se del seu idealisme i fins i tot guanyar una mica de diners. No obstant això, quan tots dos se sentin atrets per una noia que busca canviar el món, les seves vides es posaran de cap per avall.

DATA ESTRENA: 31/05/2024
IDIOMA PARLAT: Francès
DURADA: 120 min.
DIRECTOR: Olivier Nakache, Éric Toledano
REPARTIMENT: Pio Marmaï, Jonathan Cohen, Noémie Merlant, Mathieu Amalric, Grégoire Leprince-Ringuet, Luàna Bajrami, Sandrine Briard, Oussama Kheddam
GÈNERE: Comèdia

Furiosa VOSErecomendado para edades 16

En esfondrar-se el món, la jove Furiosa és arrabassada del Lloc Verd de Moltes Mares i cau en mans d'una gran Horda de Motoristes liderada pel Senyor de la Guerra Dementus. Mentre recorren el Páramo, topen amb la Ciutadella presidida per L'Immortan Joe. Furiosa haurà de superar moltes proves mentre reuneix els mitjans per trobar la manera de tornar a casa mentre els dos Tirans lluiten per aconseguir el poder.

DATA ESTRENA: 24/05/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 148 min.
DIRECTOR: George Miller
REPARTIMENT: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Charlee Fraser, Angus Sampson, Tom Burke, Nathan Jones, Daniel Webber, Alyla Browne
GÈNERE: ciència ficcióAccióThrillerAventura
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
Segundo premio Segundo premio
30/6 - COL·LOQUI

Segundo premiorecomendado para edades 16

Granada, finals dels 90. En plena efervescència artística i cultural, un grup de música indie viu el seu moment més delicat: la baixista trenca amb la banda buscant el seu lloc fora de la música i el guitarrista està immers en una perillosa espiral d'autodestrucció. Mentrestant, el cantant s'enfronta a un complicat procés d'escriptura i enregistrament del tercer disc. Ningú no sap que aquest disc canviarà per sempre l'escena musical de tot el país. Aquesta (no) és una pel·lícula sobre los Planetas.

DIUMENGE 30 de JUNY a les 20:30H: SESSIÓ ESPECIAL amb COL·LOQUI a càrrec de POL RODRÍGUEZ (codirector)

DATA ESTRENA: 24/05/2024
IDIOMA PARLAT: Castellà
DURADA: 111 min.
DIRECTOR: Isaki Lacuesta, codirigida por Pol Rodríguez
REPARTIMENT: Daniel Ibáñez, Stephánie Magnin, Cristalino, Mafo (Mario Fernández), Chesco Ruíz, Edu Rejón
GÈNERE: Comèdia

Dragonkeeper: Guardiana de dragones Catalánrecomendado para edades Ai

Temps foscos a l'antic imperi xinès. Els dragons, antany amics i savis aliats dels homes, porten anys perseguits i engabiats. En una llunyana fortalesa, una noia ajuda l'últim drac viu a escapar del seu captiveri i s'uneix a ell en una trepidant aventura per recuperar el seu tresor més preat: l'últim ou de drac, robat per un malvat bruixot que desitja el poder que a ell resideix per assolir la immortalitat. Perseguida pels exèrcits de l'Emperador, aquesta estranya parella s'embarca en un viatge apassionant a través de la Xina, en què tots dos aprendran a créixer junts i a confiar l'un en l'altre per derrotar els seus enemics i garantir la supervivència del llinatge dels dracs.

DATA ESTRENA: 19/04/2024
IDIOMA PARLAT: Català
DURADA: 99 min.
DIRECTOR: Salvador Simó
REPARTIMENT: Bill Nighy, Brendan Coyle, Anthony Howell, Bill Bailey, Mayalinee Griffiths
GÈNERE: Animació

El Reino del Planeta de los Simios VOSErecomendado para edades 12

El director Wes Ball dóna nova vida a la franquícia èpica i global ambientada en diverses generacions en el futur després del regnat de Cèsar, en què els simis són l'espècie dominant que viu en harmonia i els humans han quedat reduïts a viure a l'ombra. Mentre un nou i tirànic líder simi construeix el seu imperi, un jove simi emprèn un viatge angoixant que el portarà a qüestionar-se tot el que sap sobre el passat i a prendre decisions que definiran el futur de simis i humans per igual.

DATA ESTRENA: 10/05/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 145 min.
DIRECTOR: Wes Ball
REPARTIMENT: Owen Teague, Freya Allan, Peter Macon, Kevin Durand, William H.Macy
GÈNERE: ciència ficcióAcció
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
Calladita Calladita
4,90 General / 4,40 Amics del Verdi

Calladitarecomendado para edades 16  

Ana, nouvinguda de Colòmbia, és empleada domèstica en una luxosa mansió on estiueja una adinerada família de marxants d'art. La noia treballa de sol a sol, sense contracte, sota la promesa d'aconseguir condicions dignes al final de l'estiu, sempre que sigui discreta i calladeta. Però a través de Gisela, l'empleada de la casa veïna, l'Ana descobrirà que les coses no funcionen exactament com li han explicat, i aprendrà a divertir-se una mica més durant el seu estiu a la Costa Brava.

DATA ESTRENA: 17/05/2024
IDIOMA PARLAT: Castellà, Català
DURADA: 93 min.
DIRECTOR: Miguel Faus
REPARTIMENT: Paula Grimaldo, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Pol Hermoso, Violeta Rodríguez, Nany Tovar
GÈNERE: DramaComèdia

Una mujer italiana [Cabrini] VOSErecomendado para edades 12  

Francesca Cabrini és una immigrant italiana que arriba a la ciutat de Nova York el 1889 i és rebuda per malalties, crim i nens empobrits. Cabrini emprèn una missió audaç per convèncer l'hostil alcalde que garanteixi habitatge i atenció mèdica per als més vulnerables de la societat. Amb un anglès deficient i mala salut, Cabrini fa servir la seva ment emprenedora per construir un imperi d'esperança com mai abans havia vist el món.

DATA ESTRENA: 10/05/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 142 min.
DIRECTOR: Alejandro Monteverde
REPARTIMENT: Cristiana Dell'Anna, David Morse, Romana Maggiora Vergano, Federico Ielapi, Patch Darragh
GÈNERE: DramaBiogràfic
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

Rivales VOSErecomendado para edades 12

Tashi Duncan, una antiga estrella del tennis convertida en entrenadora. Tashi és a més una força de la natura que no demana disculpes ni dins ni fora de la pista. Casada amb un campió que travessa una ratxa de derrotes (Mike Faist), l'estratègia de Tashi per a la redempció del seu marit fa un gir sorprenent ja que aquest s'haurà d'enfrontar al fracassat Patrick (Josh O'Connor), el seu antic millor amic i ex nuvi de Tashi. Mentre els seus passats i els seus presents xoquen i les tensions van en augment, Tashi haurà de fer-se la pregunta següent: quant costarà guanyar?

DATA ESTRENA: 26/04/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 131 min.
DIRECTOR: Luca Guadagnino
REPARTIMENT: Zendaya, Josh O'Connor, Mike Faist
GÈNERE: RomançDramaDeporte
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

Siempre nos quedará mañana VOSErecomendado para edades 12  

Itàlia, anys 40. És primavera i tota la família està esvalotada per l'imminent compromís de la benvolguda filla major, Marcella, qui, per part seva, només espera casar-se ràpidament amb un simpàtic noi de classe mitjana, Giulio, i deslliurar-se per fi d'aquesta incòmoda família.

DATA ESTRENA: 26/04/2024
IDIOMA PARLAT: Italià
DURADA: 118 min.
DIRECTOR: Paola Cortellesi
REPARTIMENT: Paola Cortellesi, Valerio Mastandrea, Romana Maggiora Vergano, Emanuela Fanelli, Giorgio Colangeli, Vinicio Marchioni, Francesco Centorame, Raffaele Vannoli
GÈNERE: DramaComèdia
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

La casarecomendado para edades 7

Després de la mort del seu pare, tres germans es reuneixen a la casa familiar en la qual van passar els estius de la seva infància. Toca decidir què fer amb l'habitatge, el que resultarà més difícil de l'esperat.

IDIOMA PARLAT: Castellà
DURADA: 81 min.
DIRECTOR: Álex Montoya
REPARTIMENT: David Verdaguer, Luis Callejo, Olivia Molina, Marta Belenguer, María Romanillos
GÈNERE: DramaComèdia

Maria Montessori VOSErecomendado para edades 7  

París, any 1900. Lili d'Alency és una popular cortesana que amaga un secret. La seva filla Tina va néixer amb una discapacitat i la manté allunyada per a protegir la seva carrera i la seva reputació. Però el dia que es veu obligada a haver de cuidar d'ella, Lili decideix marxar-se a Roma per a començar una nova vida. Allí coneix a Maria Montessori, una doctora que està desenvolupant un revolucionari mètode educatiu per a treballar amb els anomenats "nens deficients" i que anys després es convertirà en una de les pedagogies millor valorades a tot el món: el "Mètode Montessori".

DATA ESTRENA: 01/05/2024
IDIOMA PARLAT: Francès, Italià
DURADA: 100 min.
DIRECTOR: Léa Todorov
REPARTIMENT: Jasmine Trinca, Leïla Bekhti, Pietro Ragusa, Emily Di Ronza
GÈNERE: DramaBiogràfic
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

Hasta el fin del mundo VOSErecomendado para edades 12  

Estats Units, 1860. Vivienne Le Coudy (Vicky Krieps) és una dona feroçment independent que s'embarca en una relació amb l'immigrant danès Holger Olsen (Viggo Mortensen). Junts, comencen una nova vida a prop del tranquil poble d'Elk Flats, Nevada. L'esclat de la Guerra de Secessió els separa quan Olsen decideix lluitar per la Unió i deixar Vivienne a la seva sort en un lloc controlat pel corrupte alcalde Rudolph Schiller (Danny Huston), el seu soci sense escrúpols, el poderós ranxer Alfred Jeffries (Garret Dillahunt) i el seu violent i capritxós fill Weston (Solly McLeod).

DATA ESTRENA: 10/05/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès , Finés, Francès
DURADA: 129 min.
DIRECTOR: Viggo Mortensen
REPARTIMENT: Vicky Krieps, Viggo Mortensen, Solly McLeod, Danny Huston, Garret Dillahunt, Colin Morgan
GÈNERE: DramaWestern
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

Perfect Days VOSErecomendado para edades 7

Hirayama sembla totalment satisfet amb la seva senzilla vida de netejador de vàters a Tòquio. Fora de la seva estructurada rutina diària, gaudeix de la passió per la música i els llibres. Li encanten els arbres i els fa fotos. Una sèrie de trobades inesperades revelen a poc a poc més del seu passat.

DATA ESTRENA: 12/01/2024
IDIOMA PARLAT: Japonès
DURADA: 124 min.
DIRECTOR: Wim Wenders
REPARTIMENT: Kôji Yakusho, Tokio Emoto, Arisa Nakano, Aoi Yamada, Yumi Asô, Sayuri Ishikawa, Tomokazu Miura, Min Tanaka
GÈNERE: Drama
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

Civil War VOSErecomendado para edades 18

CIVIL WAR ens situa en un futur proper per presentar-nos un viatge carregat d'adrenalina a través d'una Amèrica profundament dividida.

DATA ESTRENA: 19/04/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 109 min.
DIRECTOR: Alex Garland
REPARTIMENT: Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Nick Offerman, Jefferson White, Sonoya Mizuno
GÈNERE: Acció
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

La quimera VOSErecomendado para edades 7

Tots tenim una quimera, una cosa que volem fer, tenir, però que mai no trobem. Per a la banda de "tombaroli", els lladres d'antigues tombes i de jaciments arqueològics, la Quimera és somiar deixar de treballar i fer-se rics sense esforç. Per a Arthur, la Quimera s'assembla a Benjamina, la dona a qui va perdre. Per tal de trobar-la, Arthur s'enfrontarà a allò invisible, indagarà per tot arreu, penetrarà a la terra – decidit a trobar la porta que porta al Més enllà que parlen els mites. En el seu agosarat recorregut entre vius i morts, boscos i ciutats, festes i soledats, els destins dels personatges es creuen, tots a la recerca de la seva Quimera.

DATA ESTRENA: 19/04/2024
IDIOMA PARLAT: Italià, Anglès
DURADA: 130 min.
DIRECTOR: Alice Rohrwacher
REPARTIMENT: Josh O'Connor, Carol Duarte, Vincenzo Nemolato, Isabella Rossellini, Alba Rohrwacher
GÈNERE: Drama
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO

Dimarts Cultural: Perugino: El renacimiento eterno VOSErecomendado para edades A

La pel·lícula documental, que compta amb la participació especial de Marco Bocci, narra l'evolució d'un artista a cavall entre dos mons: d'una banda, l'arquitectura de Piero della Francesca, fonamental per a la formació, i, de l'altra, la propensió a l'art devocional i el seu aprenentatge al taller de Verrocchio a Florència.

L'objectiu d'aquesta pel·lícula documental és tornar Perugino al lloc que correspon a la història de l'art, destacant les seves innovacions, mèrits i caràcter, exactament 500 anys després de la seva mort. Perugino: El renacimiento eterno mostrarà de prop com s'han creat dues sales totalment dedicades a l'artista a la Galeria Nacional d'Umbría i, entre altres coses, també parlarà de la restauració d'algunes de les seves obres.

DATA ESTRENA: 18/06/2024
IDIOMA PARLAT: Italià
DURADA: 82 min.
DIRECTOR: Giovanni Piscaglia
GÈNERE: Documental
F. Espectador: Memory (VOSE) F. Espectador: Memory (VOSE)
3,90 General / 2,90 Amics del Verdi
Properament

F. Espectador: Memory VOSErecomendado para edades 16

Sylvia és treballadora social i porta una vida senzilla i estructurada: la seva filla, la feina i les reunions d'Alcohòlics Anònims. Tot i això, la seva vida farà un tomb quan, després d'una reunió d'antics alumnes de l'institut, Saul la segueix a casa. Aquest retrobament inesperat tindrà profunds efectes en la vida de tots dos i obrirà la porta al seu passat.

DATA ESTRENA: 18/06/2024
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 103 min.
DIRECTOR: Michel Franco
REPARTIMENT: Jessica Chastain, Peter Sarsgaard, Brooke Timber, Merritt Wever, Elsie Fisher, Jessica Harper, Josh Charles
GÈNERE: Drama
Del revés 2 [Inside Out 2] Del revés 2 [Inside Out 2]
PREESTRENA 16/06
Properament

Del revés 2 [Inside Out 2]recomendado para edades Ai

Del Revés 2 (Inside out 2), de Disney i Pixar, torna a la ment de Riley, una nouvinguda adolescent, just quan la seva seu central està sent demolida per donar pas a una cosa totalment inesperada: noves emocions! Alegria, Tristesa, Ira, Por i Fàstic, que durant molt de temps han dirigit una operació reeixida, no estan segurs de com manejar l'arribada d'Ansietat. I sembla que no està sola.

DOBLE PRESTRENA EL DIUMENGE 16 DE JUNY I ESTRENA DIMECRES 19 DE JUNY

DATA ESTRENA: 19/06/2024
DURADA: 96 min.
DIRECTOR: Kelsey Mann
GÈNERE: AnimacióFamiliar
CASTELLANO
V.O. SUB. CASTELLANO
CASTELLANO
CATALÁN
V.O. SUB. CASTELLANO
CASTELLANO
CATALÁN
V.O. SUB. CASTELLANO
CASTELLANO
CATALÁN
V.O. SUB. CASTELLANO
CASTELLANO
CATALÁN
V.O. SUB. CASTELLANO
CASTELLANO
CATALÁN
V.O. SUB. CASTELLANO
CASTELLANO
CATALÁN
V.O. SUB. CASTELLANO