Cartelera | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Cartellera

Maestro VOSEPendiente de calificación

Biopic sobre el legendario Leonard Bernstein, compositor, pianista y director de orquesta estadounidense.

DATA ESTRENA: 22/11/2023
DURADA: 129 min.
DIRECTOR: Bradley Cooper
REPARTIMENT: Carey Mulligan, Bradley Cooper, Matt Bomer, Vincenzo Amato, Greg Hildreth
GÈNERE: MúsicaRomançDramaBiogràfic

Robot Dreamsrecomendado para edades A

Basada en la popular novela gráfica de Sara Varon. DOG es un perro solitario que vive en Manhattan. Un día decide construirse un robot, un amigo. Su amistad crece, hasta hacerse inseparables, al ritmo del Nueva York de los ochenta. Una noche de verano, Dog con gran pena, se ve obligado a abandonar a ROBOT en la playa. ¿Volverán a encontrarse?

DATA ESTRENA: 06/12/2023
DURADA: 102 min.
DIRECTOR: Pablo Berger
REPARTIMENT: Ivan Labanda, Graciela Molina, José Mediavilla, José García Tos, Esther Solans, Tito Trifol, Rafa Calvo
GÈNERE: MúsicaDramaAnimació

Wonka VOSErecomendado para edades Ai

Basada en el extraordinario personaje que protagoniza "Charlie y la fábrica de chocolate", el libro infantil más emblemático de Roald Dahl y uno de los más vendidos de todos los tiempos, "Wonka" cuenta la maravillosa historia de cómo el mayor inventor, mago y chocolatero del mundo se convirtió en el querido Willy Wonka que conocemos hoy en día.

DATA ESTRENA: 06/12/2023
DURADA: 112 min.
DIRECTOR: Paul King
REPARTIMENT: Timothée Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Rowan Atkinson, Matt Lucas, Ellie White
GÈNERE: AventuraFantasiaFamiliarMusicalComèdia

Historia de un vecindario VOSEPendiente de calificación

En el Japón de la postguerra, un hombre encuentra en la calle a un niño perdido y lo lleva a su casa, pero nadie quiere acogerlo, ni siquiera por una noche. Finalmente, lo hace una viuda de agrio carácter. Al día siguiente, la mujer lleva al niño a su barrio y averigua que el padre se ha marchado a Tokio y lo ha abandonado.

DATA ESTRENA: 12/12/2023
DURADA: 72 min.
DIRECTOR: Yasujirô Ozu
REPARTIMENT: Chôko Iida, Hôhi Aoki, Eitarô Ozawa, Mitsuko Yoshikawa, Reikichi Kawamura
GÈNERE: Drama

Anatomía de una caída VOSErecomendado para edades 12

Sandra, una escritora alemana, vive con su marido Samuel y su hijo ciego, Daniel, en un chalé en medio de los Alpes franceses. Cuando Samuel fallece en misteriosas circunstancias, la investigación no puede determinar si se trata de un suicidio o de un homicidio. Sandra es arrestada y juzgada por asesinato, y el proceso pone su tumultuosa relación y su ambigua personalidad en el punto de mira.

DATA ESTRENA: 06/02/2024
DURADA: 150 min.
DIRECTOR: Justine Triet
REPARTIMENT: Sandra Hüller, Swann Arlaud, Milo Machado Graner, Antoine Reinartz, Samuel Theis, Jehnny Beth, Saadia Bentaïeb, Camille Rutherford
GÈNERE: ThrillerDramaCrimen

Teresarecomendado para edades 12

Teresa espera pacient l'arribada de l'Inquisidor per ser jutjada. De la visita i de les paraules dependrà el seu futur: llibertat, presó o la foguera.

Adaptació de l'obra de teatre 'La lengua en pedazos' de Juan Mayorga, basada en la figura de Santa Teresa de Jesús, també coneguda com a "Santa Teresa d'Àvila".

DATA ESTRENA: 24/11/2023
IDIOMA PARLAT: Castellà
DURADA: 101 min.
DIRECTOR: Paula Ortiz
REPARTIMENT: Blanca Portillo, Asier Etxeandia, Greta Fernández, Ainet Jounou, Luis Bermejo, Cayetano Fernández, Claudia Traisac
GÈNERE: Drama

Wish: El poder de los deseosrecomendado para edades Ai

Asha i una petita bola d'energia il·limitada anomenada Star demostren que quan la voluntat d'un ésser humà valent es connecta amb la màgia de les estrelles, poden passar coses meravelloses.

DATA ESTRENA: 24/11/2023
DURADA: 92 min.
DIRECTOR: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
GÈNERE: AnimacióAventuraFantasiaFamiliarMusicalComèdia

En nombre de la tierra VOSErecomendado para edades 16  

Jagna és una jove de família humil decidida a forjar el seu propi destí al petit poble polonès on viu. El lloc està ple de xerrameques i disputes contínues, on rics i pobres comparteixen l'orgull de la seva terra, les tradicions locals i un patriarcat profundament arrelat. Aquí Jagna es veurà atrapada entre els desitjos enfrontats del terratinent més ric del llogaret, un home molt més gran que ella amb qui es veu obligada a casar-se, el seu fill Antek amb qui manté un romanç secret i altres membres de la comunitat. Però la seva rebel·lia i independència l'acabaran convertint al centre de les enveges i l'odi de tothom.

DATA ESTRENA: 01/12/2023
IDIOMA PARLAT: Polonès
DURADA: 114 min.
DIRECTOR: DK Welchman, Hugh Welchman
REPARTIMENT: Kamila Urzedowska, Robert Gulaczyk, Miroslaw Baka, Sonia Mietielica, Ewa Kasprzyk, Cyprian Grabowski, Mateusz Rusin, Cezary Lukaszewicz
GÈNERE: Drama

El viejo roble VOSErecomendado para edades 12

La pel·lícula narra el futur de l'últim pub que queda, The Old Oak, a un poble del nord-est d'Anglaterra, on la gent està abandonant la terra a mesura que es tanquen les mines. Les cases són barates i estan disponibles, de manera que és un lloc ideal per als refugiats sirians.

DATA ESTRENA: 17/11/2023
IDIOMA PARLAT: Anglès, Àrab
DURADA: 113 min.
DIRECTOR: Ken Loach
REPARTIMENT: Dave Turner, Ebla Mari, Claire Rodgerson, Trevor Fox, Chris McGlade, Col Tait, Jordan Louis, Chrissie Robinson
GÈNERE: Drama

Los juegos del hambre: Balada de pájaros cantores y serpientes VOSErecomendado para edades 12  

Ambientada en un Panem postapocalíptic, la preqüela de 'Los Juegos del Hambre' ens fa retrocedir diverses dècades abans del començament de les aventures de Katniss Everdeen.

És el matí de la collita que començarà els dècims "Juegos del Hambre". Al Capitoli, Coriolanus Snow, de divuit anys, es prepara per a una oportunitat única: assolir la glòria com a mentor dels Jocs. La casa dels Snow, abans tan influent, passa temps difícils, i el seu destí depèn que Coriolanus aconsegueixi superar els seus companys en enginy, estratègia i encant com a mentor del tribut que li sigui adjudicat.

Tot està en contra. Ho han humiliat en assignar-li a la tribut de l'empobrit Districte 12. Ara, els seus destins estan irremeiablement units

DATA ESTRENA: 17/11/2023
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 157 min.
DIRECTOR: Francis Lawrence
REPARTIMENT: Tom Blyth, Rachel Zegler, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage, Jason Schwartzman, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao
GÈNERE: ciència ficcióAccióThrillerDramaAventuraBèl·lic

Napoleón VOSErecomendado para edades 16

'Napoleón' és un espectacle èpic ple d'acció que relata l'enrevessat ascens i caiguda del llegendari Napoleón Bonaparte, interpretat pel guanyador de l'Óscar Joaquin Phoenix. Amb un impressionant teló de fons orquestrat pel director Ridley Scott, la pel·lícula captura la seva incessant carrera cap al poder a través del prisma de la seva addictiva relació amb l'únic amor de la seva vida, Josefina, mostrant les seves revolucionàries tàctiques militars i polítiques en algunes de les seqüències de batalla més potents mai rodades.

DATA ESTRENA: 24/11/2023
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 158 min.
DIRECTOR: Ridley Scott
REPARTIMENT: Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Tahar Rahim, Rupert Everett, Mark Bonnar, Paul Rhys
GÈNERE: AccióBèl·lic
La contadora de películas La contadora de películas
4,90 General / 4,40 Amics del Verdi

La contadora de películasrecomendado para edades 12  

3 NOMINACIONS ALS GOYA 2024

Anys 60. María Margarita és la menor de quatre germans d'una família que viu en un poble miner al desert d'Atacama (Xile). El moment més especial de la setmana és diumenge, quan tothom va al cinema a gaudir de les històries que els porten a altres mons. Els pares de la nena aviat s'adonen que la nena té un do molt especial, una habilitat gairebé sorprenent per explicar pel·lícules. L'extraordinari talent de la nena s'estendrà per tot el poble, canviant la sort de la família al mateix temps que el país es transforma per sempre.

IDIOMA PARLAT: Espanyol
DURADA: 116 min.
DIRECTOR: Lone Scherfig
REPARTIMENT: Bérénice Bejo, Antonio de la Torre, Daniel Brühl, Sara Becker, Alondra Valenzuela
GÈNERE: Drama

Saben aquellrecomendado para edades 7

12 NOMINACIONS ALS GOYA 2024

Barcelona, finals dels 60. Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L'enamorament és instantani i tots dos comencen la història d'amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica. Comença així la carrera musical d''Els dos'. Quan Conchita s'ha d'absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l'humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest singular còmic que comença tots els acudits amb 'Saben aquell...'.

DATA ESTRENA: 01/11/2023
IDIOMA PARLAT: Català, Castellà
DURADA: 117 min.
DIRECTOR: David Trueba
REPARTIMENT: David Verdaguer, Carolina Yuste, Pedro Casablanc, Marina Salas, Ramon Fontserè, Matilde Muñiz, Quimet Pla, César Tormo
GÈNERE: Biogràfic

El maestro que prometió el marrecomendado para edades 12

5 NOMINACIONS ALS GOYA 2024

Ariadna (Laia Costa) descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna on podria estar enterrat. Durant la seva estada, coneixerà la història d'Antoni Benaiges (Enric Auquer), un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic Antoni va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar.

DATA ESTRENA: 10/11/2023
IDIOMA PARLAT: Castellà, Català
DURADA: 110 min.
DIRECTOR: Patricia Font
REPARTIMENT: Laia Costa, Enric Auquer, Luisa Gavasa, Ramón Agirre, Alicia Reyero, Eduardo Ferrés, Alba Guilera, Genís Lama
GÈNERE: DramaBiogràfic

Vidas pasadas VOSErecomendado para edades 7

Nora i Hae Sung, dos amics de la infància amb una forta connexió, se separen quan la família de Nora emigra des de Corea del Sud. Dues dècades més tard es retrobaran a Nova York durant una setmana que els enfrontarà a l'amor, el destí i les eleccions que componen una vida.

DATA ESTRENA: 01/11/2023
IDIOMA PARLAT: Coreà, Anglès, Mandarín
DURADA: 105 min.
DIRECTOR: Celine Song
REPARTIMENT: Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro, Seung Ah Moon, Seung Min Yin, Ji Hye Yoon, Won Young Choi
GÈNERE: RomançDrama

Un amorrecomendado para edades 16

7 NOMINACIONS ALS GOYA 2024

Nat, una noia de trenta anys que s'ha mudat a La Escapa, un petit nucli rural. Aviat començarà a tenir conflictes amb el propietari com amb la casa llogada, una construcció en ruïnes. En aquest precari entorn aquesta jove intenta tornar a reconstruir la seva vida. Després d'enfrontar-se a l'hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del seu veí Andreas.

A partir d'aquesta estranya i confosa trobada sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà Nat completament i li farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.

DATA ESTRENA: 10/11/2023
IDIOMA PARLAT: Espanyol
DURADA: 129 min.
DIRECTOR: Isabel Coixet
REPARTIMENT: Laia Costa, Hovik Keuchkerian, Hugo Silva, Luis Bermejo, Ingrid García-Jonsson, Francesco Carril
GÈNERE: Drama

El chico y la garza VOSErecomendado para edades A

Un jove anomenat Mahito, que enyora la seva mare, s'aventura en un món compartit pels vius i els morts. Allà, la mort arriba a la fi i la vida troba un nou començament. Una fantasia semiautobiogràfica sobre la vida, la mort i la creació, en homenatge a l'amistat, de la ment de Hayao Miyazaki.

DATA ESTRENA: 27/10/2023
IDIOMA PARLAT: Japonès
DURADA: 124 min.
DIRECTOR: Hayao Miyazaki
REPARTIMENT: Soma Santoki, Masaki Suda, Takuya Kimura, Aimyon, Kô Shibasaki, Yoshino Kimura, Shohei Hino, Jun Kunimura
GÈNERE: AnimacióAventuraFantasia

Los asesinos de la luna VOSErecomendado para edades 16

Basada en l'aclamat bestseller de David Grann, "Los asesinos de la luna" està ambientada a la dècada de 1920 a Oklahoma i narra els assassinats en sèrie de diversos membres de la nació indígena Osage, rica en petroli: una sèrie de crims brutals que van arribar a ser coneguts com "el regnat del terror".

DATA ESTRENA: 20/10/2023
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 206 min.
DIRECTOR: Martin Scorsese
REPARTIMENT: Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow
GÈNERE: ThrillerDramaWestern

Chinasrecomendado para edades 16

4 NOMINACIONS ALS GOYA 2024

CHINAS és la història de Lucía, Xiang i Claudia, tres noies d'origen xinès que viuen a Madrid però amb realitats completament oposades. Lucía és filla d'immigrants xinesos, té 9 anys i el seu somni és celebrar el seu aniversari al Burger King, encara que els seus pares, que no parlen espanyol i treballen més de 14 hores al basar per donar un futur a les seves filles, pensen que això són coses d'espanyols. Claudia, la germana adolescent de Lucía, està començant a viure en primera persona les diferències culturals i el racisme entre adolescents. Xiang és una nena adoptada de 9 anys que comença a fer-se preguntes sobre la família biològica. Les tres històries es creuen i se separen, però mantenen un objectiu comú: la cerca de la identitat pròpia.

DATA ESTRENA: 06/10/2023
IDIOMA PARLAT: Espanyol, Mandarín
DURADA: 118 min.
DIRECTOR: Arantxa Echevarría
REPARTIMENT: Daniela Shiman Yang, Xinyi Ye, Ella Qiu, Pablo Molinero, Leonor Watling, Carolina Yuste
GÈNERE: Drama

Sound of Freedom VOSErecomendado para edades 16

Basada en fets reals, SOUND OF FREEDOM narra la història de Tim Ballard, exagent de Seguretat Nacional dels Estats Units que, només fa 10 anys, ho va deixar tot per lluitar contra el trànsit de nens. Després d'una dècada combatent perilloses trames mafioses que rapten nens amb qui comercien en xarxes sexuals, Ballard ha rescatat i salvat ja centenars de vides innocents, aconseguint sensibilitzar molts d'aquesta gran xacra del nostre món.

DATA ESTRENA: 11/10/2023
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 131 min.
DIRECTOR: Alejandro Monteverde
REPARTIMENT: Jim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp, Kurt Fuller, Gerardo Taracena
GÈNERE: ThrillerDrama
Ópera Don Carlo - Teatro alla Scala (VOSE) Ópera Don Carlo - Teatro alla Scala (VOSE)
EN DIRECTE I EN EXCLUSIVA
Properament

Ópera Don Carlo - Teatro alla Scala VOSEPendiente de calificación

Després d'un recorregut per la primera etapa creativa de Verdi amb les obertures de temporada dedicades a 'Giovanna d'Arco', 'Attila' i 'Macbeth', Riccardo Chailly torna a una obra mestra de la maduresa del compositor, 'Don Carlo' . El superb drama polític de Schiller compost per a París va ser adaptat per a La Scala per Verdi i ha seguit sent una cita obligada per als Maestri del teatre, des de Tullio Serafin i Arturo Toscanini fins a Claudio Abbado, que el va dirigir dues vegades per a les inauguracions de la Scala el 7 de desembre el 1968 i 1977, i Riccardo Muti. La nova producció porta de tornada a La Scala Lluís Pasqual, un director que ha fet de la reflexió sobre el Barroc una constant a la seva feina, des de la seva experiència al Teatre Lliure de Barcelona fins als seus anys amb Strehler al Piccolo i al Odeó de París.

EN DIRECTE I EN EXCLUSIVA A VERDI

DATA ESTRENA: 07/12/2023
IDIOMA PARLAT: Italià
DURADA: 250 min.
DIRECTOR: Riccardo Chailly y Lluís Pascual
REPARTIMENT: René Pape, Francesco Meli, Luca Salsi, Anna Netrebko, Elina Garaca
GÈNERE: ÓperaDiferido
SUB. CASTELLANO
El viaje de Ernest y Célestine - con Lengua de Signos El viaje de Ernest y Célestine - con Lengua de Signos
SESSIÓ AMB LSE
Properament

El viaje de Ernest y Célestine - con Lengua de Signosrecomendado para edades Ai  Lengua de signos

Ernest i Celestine tornen al país d'Ernest, la Charabie, per poder arreglar el seu preciós violí espatllat. Aleshores, descobreixen que la música ha estat prohibida a tot el país des de fa anys. Per ells, és impossible viure sense música! Amb l'ajuda dels seus còmplices, entre els quals hi ha un misteriós justicier emmascarat, Ernest i Celestine intentaran posar fi a aquesta injustícia, per poder tornar a portar l'alegria al país dels óssos.

DATA ESTRENA: 09/12/2023
IDIOMA PARLAT: Espanyol
DURADA: 80 min.
DIRECTOR: Julien Chheng, Jean-Christophe Roger
REPARTIMENT: Lambert Wilson, Pauline Brunner, Michel Lerousseau, Céline Ronté, Lévanah Solomon, Jean-Marc Pannetier, Christophe Lemoine, Georges Caudron
GÈNERE: AnimacióAventuraFamiliar
Matins d'Òpera i Ballet: Maurice Béjart - Ópera de París Matins d'Òpera i Ballet: Maurice Béjart - Ópera de París
Properament

Matins d'Òpera i Ballet: Maurice Béjart - Ópera de ParísPendiente de calificación

Bailarín, coreógrafo, director, Maurice Béjart fue un icono de la danza. De formación clásica, supo atraer a las masas con una mirada abierta: incorporó efectos modernos, acrobacias, pies descalzos en vez de zapatillas en punta… En el 15 aniversario de la muerte del genio marsellés (1927-2007), el Ballet de París homenajea a un creador con el que colaboró durante más de cuatro décadas. El programa reúne tres de sus trabajos esenciales, piezas abstractas, sin argumento, estructuradas en torno a la música, siempre una prioridad para él.

En su versión de El pájaro de fuego (1970, París), de Stravinski, descartó el argumento que a principios del siglo XX había visto la luz en San Petersburgo. “Lo que queda es música pura (…), emoción”, escribió Béjart en su prólogo. Su gusto por la gran escala continúa en el Bolero (1961, Bruselas), sobre la mítica partitura de Ravel (1928). Decenas de bailarines rodean una gran mesa roja sobre la que una solista da rienda suelta a una danza voluptuosa. En contraste, Le Chant du compagnon errant (Bruselas, 1971) es una pieza íntima para dos bailarines masculinos. Acudió a Mahler, en concreto a su ciclo de lieder Canciones de un caminante.

DATA ESTRENA: 10/12/2023
DURADA: 105 min.
DIRECTOR: Patrick Lange
REPARTIMENT: Les Etoiles, les Premiers Danseurs et le Corps de Ballet de l’Opera
GÈNERE: Ballet
Oink Oink - con Lengua de Signos Oink Oink - con Lengua de Signos
SESSIÓ AMB LSE
Properament

Oink Oink - con Lengua de Signosrecomendado para edades 7i  Lengua de signos

Quan Babs, una nena de 9 anys, rep un porquet anomenat Oink com a regal per part del seu avi, convenç els seus pares de quedar-s'ho amb la condició que segueixi un ensinistrament per a cadells. El porquet canviarà la seva vida i la de tots a la seva família fins que les coses es comencen a complicar de manera inesperada quan descobreix que els seus pares no són l'amenaça més gran per a Oink.

DATA ESTRENA: 10/12/2023
IDIOMA PARLAT: Espanyol
DURADA: 72 min.
DIRECTOR: Mascha Halberstad
REPARTIMENT: Hiba Ghafry, Alex Klaasen, Johnny Kraaijkamp, Loes Luca, Matsen Montsma, Kees Prins, Jelka van Houten, Henry van Loon
GÈNERE: AnimacióFamiliarComèdia

Dimarts Cultural: Lucian Freud: un autorretrato VOSErecomendado para edades A

Al llarg de gairebé set dècades, els autoretrats de Lucian Freud donen una visió fascinant tant de la seva psique com del seu desenvolupament com a pintor, des del seu primer retrat pintat el 1939 fins a l'últim executat 64 anys més tard. Quan es veuen junts, representen un estudi apassionant sobre la dinàmica de l'envelliment i el procés d'autorepresentació.

DATA ESTRENA: 12/12/2023
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 80 min.
DIRECTOR: David Bickerstaff
REPARTIMENT: Tim Marlow, Andrea Tarsia, Catherine Lampert
GÈNERE: Documental
F. Espectador: Blood de Brad Anderson (VOSE) F. Espectador: Blood de Brad Anderson (VOSE)
3,90 General / 2,90 Amics del Verdi
Properament

F. Espectador: Blood de Brad Anderson VOSErecomendado para edades 18

Recentemente separada do marido, Jess, enfermeira, vai viver com a sua filha Tyler e o seu jovem filho Owen na sua antiga quinta. Pouco tempo depois de se instalar, o cão de Owen foge para o bosque e regressa dias depois cheio de sangue e raivoso. Quando ataca e morde Owen, a infeção resultante torna-se mais preocupante a cada dia que passa, enquanto o comportamento de Owen se torna assustador e mortífero. À medida que ele fica mais afetado pela doença, Jess descobre uma cura perturbadora, o que a faz questionar até onde está disposta a ir para manter o filho vivo.

DATA ESTRENA: 12/12/2023
DURADA: 108 min.
DIRECTOR: Brad Anderson
REPARTIMENT: Michelle Monaghan, Skeet Ulrich, Finlay Wojtak-Hissong, June B. Wilde, Skylar Morgan Jones, Danika Frederick, Jennifer Rose Garcia, Sarah Constible
GÈNERE: TerrorThrillerDrama
Un paseo con Madeleine - con Lengua de Signos Un paseo con Madeleine - con Lengua de Signos
SESSIÓ AMB LSE
Properament

Un paseo con Madeleine - con Lengua de Signosrecomendado para edades 12  Lengua de signos

Madeleine, de 92 anys, truca a un taxi perquè la porti a la casa de retir on viurà. Charles, un conductor desil·lusionat i de cor tendre, accepta conduir pels llocs que van marcar la vida de l'anciana. A través dels carrers de París, es revela el seu passat extraordinari. Encara no ho saben, però tots dos forjaran una amistat durant aquest viatge que canviarà les seves vides per sempre.

DATA ESTRENA: 12/12/2023
IDIOMA PARLAT: Espanyol
DURADA: 91 min.
DIRECTOR: Christian Carion, Cyril Gely
REPARTIMENT: Line Renaud, Dany Boon, Alice Isaaz, Jérémie Laheurte, Gwendoline Hamon, Julie Delarme, Hadriel Roure, Thomas Alden
GÈNERE: Drama
Dijous d'Imprescindibles: El salario del miedo (VOSE) Dijous d'Imprescindibles: El salario del miedo (VOSE)
3,90 General / 2,90 Amics del Verdi
Properament

Dijous d'Imprescindibles: El salario del miedo VOSErecomendado para edades 18

La tensión entre cuatro trabajadores de una compañía petrolífera estallará durante un peligroso viaje durante el cual transportan nitroglicerina.

DATA ESTRENA: 14/12/2023
DURADA: 131 min.
DIRECTOR: Henri-Georges Clouzot
REPARTIMENT: Yves Montand, Charles Vanel, Folco Lulli, Peter van Eyck, Véra Clouzot, William Tubbs, Darío Moreno, Jo Dest
GÈNERE: ThrillerDramaAventura
Verdi Club: La importancia de llamarse Ernesto y la gilipollez de llamarse Eric Verdi Club: La importancia de llamarse Ernesto y la gilipollez de llamarse Eric
AMB INVITACIÓ A UNA CERVESA DAMM
Properament

Verdi Club: La importancia de llamarse Ernesto y la gilipollez de llamarse Ericrecomendado para edades 12

Documental biogràfic sobre Eric Jiménez, bateria de Los Planetas i Lagartija Nick, un retrat cinematogràfic d'un artista únic dins del panorama musical espanyol.

AMB LA TEVA ENTRADA T'INVITEM A UNA CERVESA ESTRELLA DAMM GRATIS

DATA ESTRENA: 15/12/2023
IDIOMA PARLAT: Espanyol
DURADA: 95 min.
DIRECTOR: César Martínez Herrada
GÈNERE: MúsicaDocumental

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ VOSEPendiente de calificación

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ destaca el viatge de RENAISSANCE WORLD TOUR, des de la seva concepció, passant per la inauguració a Estocolm, Suècia, fins al final a Kansas City, Missouri. El documental recorre la intenció de Beyoncé, el seu treball ardu, la seva implicació en tots els aspectes de la producció, la seva ment creativa i el seu propòsit de crear el seu llegat i de perfeccionar el seu art. S'ha rebut amb aclamació extraordinària, el RENAISSANCE WORLD TOUR de Beyoncé va crear un santuari de llibertat i alegria compartida per a més de 2,7 milions de fans.

DATA ESTRENA: 21/12/2023
IDIOMA PARLAT: Anglès
DURADA: 170 min.
DIRECTOR: Nadia Lee Cohen, Beyoncé
REPARTIMENT: Beyoncé, .
GÈNERE: DocumentalConciertos