Cartelera | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

Cartellera

Las niñas VOrecomendado para edades 7

Celia (Andrea Fandos), és una nena de 11 anys que estudia en un col·legi de monges a Saragossa i viu amb la seva mare Adela (Natalia de Molina), una vídua de 30 anys que somia que la seva filla tingui tot allò que se li negar a ella, com l'oportunitat d'anar a la universitat. Però un dia arriba a la seva vida Brisa (Zoe Arnao), una nova companya acabada d'arribar de Barcelona, que l'empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l'adolescència.

DATA ESTRENA:04/09/2020
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:97 min.
DIRECTOR:Pilar Palomero
REPARTIMENT:Andrea Fandos, Natalia de Molina, Carlota Gurpegui
GÈNERE:Drama

Uno para todos VOrecomendado para edades 7

Aleix (David Verdaguer) fins ara havia estat professor interí. però decideix afrontar un nou repte i accepta una feina com a tutor d'una classe de sisè de primària en un petit poble que és totalment desconegut per a ell. Casp. Quan comencen les classes. haurà de fer front a una difícil situació: ha d'ajudar a un nen malalt a reintegrar-se en la classe després d'haver passat un temps absent per culpa de la seva malaltia.

DATA ESTRENA:18/09/2020
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:91 min.
DIRECTOR:David Ilundain
REPARTIMENT:David Verdaguer, Clara Segura, Patricia López Arnaiz
GÈNERE:Drama

El profesor de persa VOSErecomendado para edades 16

França, 1942. Gilles és arrestat per soldats de les SS juntament amb altres jueus i enviat a un camp de concentració a Alemanya. Allí aconsegueix evitar l'execució en jurar als guàrdies que no és jueu, sinó persa. Gràcies a aquest ardit, Gilles aconsegueix mantenir-se amb vida, però haurà d'ensenyar un idioma que no coneix a un dels oficials del camp, interessat a aprendre'l. Al mateix temps que la relació entre ells augmenta, les sospites dels soldats van en increment.

DATA ESTRENA:22/01/2021
IDIOMA PARLAT:Alemany
DURADA:127 min.
DIRECTOR:Vadim Perelman
REPARTIMENT:Nahuel Pérez Biscayart, Lars Eidinger, Leonie Benesch, Jonas Nay, David Schütter, Luisa-Céline Gaffron, Alexander Beyer, Giuseppe Schillaci
GÈNERE:Drama

Fellini de los espíritus VOSErecomendado para edades 7

Profundament enamorat de la vida, Fellini va viure la seva mentre buscava constantment el seu significat. Amb motiu del centenari del seu naixement (20 de gener de 1920), aquest documental investiga en profunditat la seva passió pel que ell va definir com a "misteri" -l'esotèric i el món invisible- en la seva incansable cerca d'altres possibilitats, altres dimensions, altres viatges; i de tot el que alimenta el vol de l'esperit i la ment. Aquests temes, que impregnen la seva filmografia, van ser objecte de la seva recerca personal.

DATA ESTRENA:22/01/2021
IDIOMA PARLAT:Italiano
DURADA:100 min.
DIRECTOR:Selma Dell'Olio
GÈNERE:Documental

Hope VOSErecomendado para edades A

La relació entre una parella d'artistes és posada a prova quan a ella li descobreixen que té una malaltia que amenaça de robar-li la vida. Què passa amb l'amor quan a una dona de mitjana edat li pronostiquen tres mesos de vida? Anja (43) i Tomas (59) viuen en família al costat dels seus fills biològics i fillastres però durant anys, la parella s'ha distanciat. Quan Anja rep el diagnòstic de càncer cerebral terminal el dia abans de Nadal, la seva vida es trenca i posa a prova l'amor desatès.

DATA ESTRENA:22/01/2021
IDIOMA PARLAT:Noruego
DURADA:126 min.
DIRECTOR:Maria Sødahl
REPARTIMENT:Stellan Skarsgard, Andrea Bræin Hovig, Elli Rhiannon Müller Osbourne, Eirik Hallert, Steinar Klouman Hallert, Johannes Joner, Gjertrud L. Jynge, Alexander Mø
GÈNERE:Drama

Orphée et Euridice - Teatro La Scala de Milánrecomendado para edades A

Quan Gluck va adaptar la rondalla d'Orfeu, es va comprometre també a reescriure les convencions existents de l'òpera. Va decidir centrar-se en la trama en tot el seu poder, cohesió i riquesa, ja que creia que havia d'estar en perfecta harmonia amb la partitura musical. Aquesta premissa va donar lloc a un treball innovador amb una increïble riquesa de ballets i cors que irradien bellesa mentre "revisen" formes passades. L'enfocament de Robert Carsen implica eliminar totes les referències obertes al temps per a subratllar la universalitat del treball i mostrar la música i el cant.

DATA ESTRENA:24/01/2021
DURADA:128 min.
DIRECTOR:Michele Mariotti, Hofesh Shechter, John Fulljames
REPARTIMENT:Juan Diego Flórez, Christiane Karg, Fatma Said
GÈNERE:Ópera

Regreso a Hope Gap VOSErecomendado para edades 7

Edward pren la decisió de deixar a la seva dona Grace després de 29 anys de matrimoni. A partir d'aquest moment, cada un d'ells, a la seva manera, buscarà la forma de refer la seva vida en un petit poble costaner a prop dels penya-segats de Hope Gap.

DATA ESTRENA:23/10/2020
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:100 min.
DIRECTOR:William Nicholson
REPARTIMENT:Annette Bening, Bill Nighy, Aiysha Hart, Josh O'Connor, Nicholas Burns, Rose Keegan, Sally Rogers, Steven Pacey
GÈNERE:ComèdiaDramaRomanç

El padre VOSCATrecomendado para edades 7

Un home de 80 anys mordaç, una cosa entremaliada i que tossudament ha decidit viure sol, rebutja tots i cadascun dels cuidadors que la seva filla Anne intenta contractar perquè l'ajudin a casa. Anne està desesperada perquè ja no pot visitar-li diàriament i sent que la ment del seu pare comença a fallar.

DATA ESTRENA:23/12/2020
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:97 min.
DIRECTOR:Florian Zeller
REPARTIMENT:Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams, Mark Gatiss, Evie Wray, Ayesha Dharker
GÈNERE:Drama

El padre VOSErecomendado para edades 7

Un home de 80 anys mordaç, una mica entremaliat i que tossudament ha decidit viure sol, rebutja tots i cadascun dels cuidadors que la seva filla Anne intenta contractar perquè l'ajudin a casa. Anne està desesperada perquè ja no pot visitar-li diàriament i sent que la ment del seu pare comença a fallar.

DATA ESTRENA:23/12/2020
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:97 min.
DIRECTOR:Florian Zeller
REPARTIMENT:Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams, Mark Gatiss, Evie Wray, Ayesha Dharker
GÈNERE:Drama

Manual de la buena esposa VOSErecomendado para edades 7

Tenir cura de la llar i plegar-se als deures conjugals sense dir res: és el que ensenya amb fervor Paulette Van Der Breck a la seva escola per noies. Les seves certeses trontollaran en el moment en què es trobi vídua i arruïnada. És el retorn del seu primer amor o el vent de llibertad d'el Maig del 68? I si la bona dona es convertís en una dona lliure.

DATA ESTRENA:06/01/2021
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:109 min.
DIRECTOR:Martin Provost
REPARTIMENT:Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noémie Lvovsky, Édouard Baer, François Berléand, Marie Zabukovec, Anamaria Vartolomei, Lily Taieb
GÈNERE:Comèdia

23 paseos VOSErecomendado para edades 7

Dave (Dave Johns) i Fern (Alison Steadman) són dos desconeguts d'una certa edat que han sofert circumstàncies de la vida. Es coneixen mentre treuen als seus gossos i, durant un total de vint-i-tres passejos, floreix un romanç entre els dos. Però ni Dave ni Fern han estat del tot honestos l'u amb l'altre i el seu futur pot veure's compromès pels secrets que s'han guardat.

DATA ESTRENA:15/01/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:102 min.
DIRECTOR:Paul Morrison
REPARTIMENT:Alison Steadman, Dave Johns, Rakhee Thakrar, Natalie Simpson, Oliver Powell, Vivienne Soan, Bob Goody, Marsha Millar
GÈNERE:ComèdiaDrama

Fritzi: Un cuento revolucionario Doblada CATrecomendado para edades A

Basada en el llibre per a nens de Hanna Schott, aquesta pel·lícula d'animació narra la història de Fritzi, estudiant de quart grau, a la ciutat de Leipzig, a Alemanya de l'Est, durant l'estiu de 1989. Se suposa que cuidarà del gos de la seva millor amiga, Sophie, durant l'estiu, però descobreix que Sophie i la seva família han fugit a Occident a través d'Hongria, Així que Fritzi fa tot el possible per a reunir-se amb la seva amiga. Amb sentit de la pedagogia, aquesta pel·lícula presenta a les noves generacions els complexos esdeveniments polítics i històrics que van conduir a la reunificació alemanya.

DATA ESTRENA:15/01/2021
IDIOMA PARLAT:Català
DURADA:86 min.
DIRECTOR:Ralf Kukula, Matthias Bruhn
GÈNERE:InfantilAnimacióFamiliar

Josep VOSErecomendado para edades 12

Febrer, 1939. El govern francès, davant l'onada de republicans que fugen d'Espanya per la dictadura de Franco, decideix confinar als espanyols en camps de concentració. En un d'aquests camps, dos homes traven una amistat separats per un filferro de pues. Un d'ells és Josep Bartoli, un il·lustrado que lluita contra el règim de Franco i que feia dibuixos en la premsa durant la República.

DATA ESTRENA:04/12/2020
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:81 min.
DIRECTOR:Aurel
REPARTIMENT:Sergi López, Sílvia Pérez Cruz, Gérard Hernandez, Bruno Solo, David Marsais
GÈNERE:DramaAnimació

La vampira de Barcelona VCATrecomendado para edades 18

A la Barcelona de principis del segle XX conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l'altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d'una rica família, commociona al país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com La Vampira del Raval. El periodista Sebastià Comas s'endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens del quals s'acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s'amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

DATA ESTRENA:04/12/2020
IDIOMA PARLAT:Català
DURADA:106 min.
DIRECTOR:Lluís Danés
REPARTIMENT:Roger Casamajor, Nora Navas, Bruna Cusí, Francesc Orella, Sergi López, Mario Gas, Nuria Prims, Pablo Derqui
GÈNERE:DramaHistòricBasada en fets

Madame Curie VOSErecomendado para edades 7i 

París, 1893. Marie, una brillant i rebel científica disposada a canviar la forma d'entendre la ciència, ha d'enfrontar-se contra l'elit acadèmica per dur a terme les seves investigacions. Després d'unir forces amb Pierre Curie per potenciar els seus estudis, descobreix la radioactivitat convertint-se en el centre d'atenció internacional. No obstant això, la seva vida fa un gir inesperat i s'haurà d'enfrontar als efectes transformadors dels seus descobriments canviant el curs de la seva història.

DATA ESTRENA:04/12/2020
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:109 min.
DIRECTOR:Marjane Satrapi
REPARTIMENT:Rosamund Pike, Sam Riley, Anya Taylor-Joy, Aneurin Barnard, Simon Russell Beale, Jonathan Aris, Indica Watson, Mirjam Novak
GÈNERE:DramaBiogràfic

Martín Eden VOSErecomendado para edades 7

Martin Eden és un noi de poble que es guanya la vida treballant com a mariner. Un dia, Martin aconsegueix salvar la vida d'Arthur Morse, un jove de classe alta que viu a San Francisco. Com agraïment, Arthur convida a Martin a la seva llar i, a poc a poc, li va introduint en el seu propi estil de vida. El jove veu això com una oportunitat per a convertir-se, finalment, en escriptor i tractar d'aprofitar al màxim el temps entre luxes. Martin rebrà un impuls inesperat quan conegui a Ruth, una jove de la qual s'enamora a l'instant.

DATA ESTRENA:18/12/2020
IDIOMA PARLAT:Italiano
DURADA:129 min.
DIRECTOR:Pietro Marcello
REPARTIMENT:Luca Marinelli, Carlo Cecchi, Jessica Cressy, Denise Sardisco, Vincenzo Nemolato, Carmen Pommella, Autilia Ranieri, Marco Leonardi
GÈNERE:DramaRomanç
SUB. CASTELLANO
SUB. CASTELLANO

Los Croods: Una nueva era Doblada ESPrecomendado para edades Ai

Els Croods han sobreviscut a multitud de perills i desastres naturals, des de bèsties de immenses dents fins i tot a la fi del món tal com el coneixien, però ara hauran d'afrontar el desafiament més gran que podrien imaginar: trobar-se a una altra famili

DATA ESTRENA:23/12/2020
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:95 min.
DIRECTOR:Kirk De Micco, Chris Sanders
GÈNERE:AnimacióAventures

In the mood for love - Deseando amar VOSErecomendado para edades 12

Hong Kong, 1962. Chow, redactor cap d'un diari local, es muda amb la seva dona a un edifici habitat principalment per residents de Xangai. Allà coneix a Li-zhen, una jove que acaba d'instal·lar-se en el mateix edifici amb el seu espòs. Ella és secretària d'una empresa d'exportació i el seu marit està contínuament de viatge de negocis. Com la dona de Chow també està gairebé sempre fora de casa, Li-zhen i Chow passen cada vegada més temps junts i es fan molt amics. Un dia, tots dos descobriran una cosa inesperada sobre els seus respectius cònjuges.

DATA ESTRENA:30/12/2020
IDIOMA PARLAT:Cantonés
DURADA:102 min.
DIRECTOR:Wong Kar-Wai
REPARTIMENT:Tony Leung Chiu-Wai, Maggie Cheung, Rebecca Pan, Siu Ping-Lam, Mama Hung, Chan Man-Lei, Koo Kam-Wah
GÈNERE:Romanç

Mi amigo pony Doblada ESPrecomendado para edades A

Cécile, una nena de 10 anys, es muda al sud de França amb la seva mare Louise. La relació amb els altres nens de la vila no és fàcil. Quan un circ ambulant s'instal·la al poble, Cécile descobreix que Poly, el poni estrella de l'espectacle, és maltractat. És llavors quan decideix protegir-lo i planejar el seu rescat. Perseguits pel director del circ, Cécile i Poly s'embarquen en un viatge inoblidable i una increible història d'amistat.

DATA ESTRENA:30/12/2020
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:102 min.
DIRECTOR:Nicolas Vanier
REPARTIMENT:François Cluzet, Julie Gayet, Patrick Timsit, Elisa de Lambert, Orian Castano, Patrick de Valette, Matthieu Pillard, Anne-Marie Pisani
GÈNERE:FamiliarAventures

Perfumes VOSErecomendado para edades A

Anne Walberg (Emmanuelle Devos) és una "celebrity" en el món dels perfums: crea fragàncies i embreni el seu increïble talent a moltes empreses. És una diva, egoista i temperamental. I no necessita a ningú. Després d'uns quants xofers, Guillaume (Grégory Montal) aguanta amb ella més d'una setmana i acompanya a l'artista en la seva àrdua tasca. Mentre Guillaume va aprenent en què consisteix aquest treball tan específic de "crear perfums", Anne va suavitzant el seu caràcter de diva. Un xoc entre dos mons molt diferents que crea una relació absurda i divertida a l'una que totalment inesperada.

DATA ESTRENA:30/12/2020
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:101 min.
DIRECTOR:Grégory Magne
REPARTIMENT:Emmanuelle Devos, Grégory Montel, Gustave Kervern, Sergi Lopez, Zélie Rixhon
GÈNERE:Drama

Emma VOSErecomendado para edades A

Maca, intel·ligent i rica, la jove Emma Woodhouse és una reina sense rival en el seu petit poble. Nova adaptació de la novel·la de Jane Austen publicada en 1815 sobre la vida de la jove Emma. El guió és a càrrec de la novel·lista guanyadora del Premi Brooker Eleanor Catton, que l'any 2013 es va convertir en la més jove a rebre el prestigiós guardó.

DATA ESTRENA:30/10/2020
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:124 min.
DIRECTOR:Autumn de Wilde
REPARTIMENT:Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Miranda Hart, Mia Goth, Josh O'Connor, Callum Turner, Rupert Graves
GÈNERE:ComèdiaDrama

Nieva en Benidorm VOSErecomendado para edades 12

Peter Riordan és un home solitari, maniàtic i metòdic, obsessionat pels fenòmens meteorològics. Quan li donen la jubilació anticipada en el banc de Manchester en el qual ha treballat tota la seva vida decideix visitar al seu germà, Danie, que viu a Benidorm. A la seva arribada a la ciutat descobreix que el seu germà ha desaparegut.

DATA ESTRENA:11/12/2020
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:117 min.
DIRECTOR:Isabel Coixet
REPARTIMENT:Timothy Spall, Sarita Choudhury, Ana Torrent, Carmen Machi, Pedro Casablanc
GÈNERE:Drama

Dimarts Cultural: Matisse, desde el Tate Modern y el Momarecomendado para edades A

Matisse des del Tate Modern i el MoMA celebra la vida i obra d'un dels veritables gegants de l'art modern. Aquest treball ofereix als espectadors un íntim recorregut entre bastidors de l'aclamada exposició Henri Matisse del Tate Modern: Les Retallades. També inclou nou material exclusiu filmat en el MoMA que revela la seva llarga i fascinant relació amb Matisse i els preparatius per a l'exposició que va obrir les seves portes a la ciutat de Nova York a l'octubre de 2014.

DATA ESTRENA:26/01/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:97 min.
DIRECTOR:Phil Grabsky
GÈNERE:Documentalart

F. Espectador: Crash VOSErecomendado para edades 18

Després d'estavellar el seu vehicle i resultar ferit, James comença a sentir una estranya obsessió pels accidents de cotxe. El metall destrossat i els cossos ferits per les col·lisions es convertiran en el seu major desig, barrejant sexe, mort i dolor en un comportament cada vegada més desconcertant. Una atracció sexual que li endinsarà en una fosca subcultura on coneixerà a una altra gent que comparteix la seva afició.

DATA ESTRENA:26/01/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:100 min.
DIRECTOR:David Cronenberg
REPARTIMENT:James Spader, Holly Hunter, Elias Koteas
GÈNERE:Drama

F. Espectador: Regreso a Hope Gap VOSErecomendado para edades 7

Edward pren la decisió de deixar a la seva dona Grace després de 29 anys de matrimoni. A partir d'aquest moment, cada un d'ells, a la seva manera, buscarà la forma de refer la seva vida en un petit poble costaner a prop dels penya-segats de Hope Gap.

DATA ESTRENA:26/01/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:100 min.
DIRECTOR:William Nicholson
REPARTIMENT:Annette Bening, Bill Nighy, Aiysha Hart, Josh O'Connor, Nicholas Burns, Rose Keegan, Sally Rogers, Steven Pacey
GÈNERE:Drama
Dijous d%27Imprescindibles: Un Rey en Nueva York (VOSE)Dijous d%27Imprescindibles: Un Rey en Nueva York (VOSE)
Properament

Dijous d'Imprescindibles: Un Rey en Nueva York VOSErecomendado para edades A

Shahdov (Charles Chaplin), rei de Estrovia, ha de fugir precipitadament del seu país en esclatar una revolució. Arriba als Estats Units sense recursos econòmics, però una jove publicista de televisió (Dawn Addams) li suggereix que protagonitsi alguns anuncis, encara que no sembla la persona més adequada per a aquest treball...

DATA ESTRENA:28/01/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:109 min.
DIRECTOR:Charles Chaplin
REPARTIMENT:Charles Chaplin, Dawn Addams, Oliver Johnston, Maxine Audley, Harry Green, Michael Chaplin, George Woodbridge, Jerry Desmonde
GÈNERE:Drama
Norma - %D3pera Real de ValoniaNorma - %D3pera Real de Valonia
Properament

Norma - Ópera Real de Valoniarecomendado para edades A

Norma, el treball més famós de Bellini, va resultar d'un procés caòtic de creació en el qual es van ajuntar pocs totals i gelosia. No obstant això, aquesta obra ha guanyat renom gràcies a la gran qualitat de la seva música i al florent bel cant que fa que els seus momentums i melodies vocals siguin uns dels més atractius del món de l'òpera, però alhora els més difícils. Mentre que la famosa Casta Diva, l'ària d'obertura de Norma, s'ha convertit en un símbol de l'òpera italiana, la gran quantitat de cavatina i cabaletta esquitxada al llarg de la partitura exigeix d'un extraordinari poder i rang vocal. El virtuosisme, la flexibilitat i agilitat dels personatges també garanteix moltes emocions i un treball profundament commovedor. Aquesta nova producció de la Opéra Royal de Wallonie-Lieja és un dels esdeveniments més imprescindibles de la temporada.

DATA ESTRENA:31/01/2021
DURADA:160 min.
DIRECTOR:Massimo Zanetti, Davide Garattini Raimondi
REPARTIMENT:Patricia Ciofi, Gregory Kunde, José María Lo Monaco, Andrea Concetti
GÈNERE:Ópera
La Boh%E8me - Festival de SalzburgoLa Boh%E8me - Festival de Salzburgo
Properament

La Bohème - Festival de Salzburgorecomendado para edades A

Cicle Especial 100 anys del Festival de Salzburg. Gravada en directe en el Festival de Salzburg en 2012. Òpera dramàtica en quatre actes, en italià amb subtítols en castellà.

DATA ESTRENA:07/02/2021
DURADA:150 min.
DIRECTOR:Daniele Gatti, Damiano Michieletto
REPARTIMENT:Anna Netrebko, Piotr Beczala, Massimo Cavalletti, Nino Machaidze, Alessio Arduini, Rolando Villazón
GÈNERE:Ópera
Il Trovatore - Arena di VeronaIl Trovatore - Arena di Verona
Properament

Il Trovatore - Arena di Veronarecomendado para edades A

En el seu debut en la Arena de Verona, el teatre d'òpera a l'aire lliure més gran del món, Anna *Netrebko lidera un meravellós repartiment en aquesta producció d'Il trovatore, l'obra mestra de Verdi, amb direcció de Franco *Zeffirelli i capturada en viu en el 97è Festival de l'Òpera.

DATA ESTRENA:14/02/2021
DURADA:180 min.
DIRECTOR:Pier Giorgio Morandi, Franco Zeffirelli
REPARTIMENT:Anna Netrebko, Yusif Eyvazov, Luca Salsi, Dolora Zajick
GÈNERE:Ópera
La Traviata - Teatro RealLa Traviata - Teatro Real
Properament

La Traviata - Teatro Realrecomendado para edades A

Òpera en tres actes de Giuseppe Verdi, llibret de Francesco Maria Piave basat en La Dama de les Camelias d'Alexandre Dumas (fill), cantada en italià. Iniciant la seva òpera amb un preludi de cordes sense precedent, així va ser com Verdi va afirmar la seva intenció de desafiar les convencions i normes de 1853. La traviata ens mostra com una societat que promou els plaers mundans, alhora és capaç de sacrificar a una dona innocent en nom de la moral. Simon Stone, un dels directors més reconeguts dels últims anys, fa el seu debut en l'Òpera de París amb aquesta producció.

DATA ESTRENA:21/02/2021
DURADA:125 min.
DIRECTOR:Renato Palumbo, David McVicar
REPARTIMENT:Ermonela Jaho, Francesco Demuro, Juan Jesús Rodríguez
GÈNERE:Ópera

Fidelio - Festival de Salzburgorecomendado para edades A

Fidelio, l'òpera revolucionària de Beethoven que canta a la llibertat, compte la inspiradora història de Leonore, qui, disfressada d'home (Fidelio) intenta rescatar al seu espòs Florestan, un presoner polític retingut pel tirà Don Pizarro.

DATA ESTRENA:28/02/2021
DURADA:140 min.
DIRECTOR:Franz Wlser-Möst, Claus Guth
REPARTIMENT:Jonas Kaufman, Adrianne Pieczonka, Sebastien Holecek, Tomasz Konieczny, Olga Bezmertna
GÈNERE:Ópera

La Fille du Regiment - Ópera de Vienarecomendado para edades A

Tots van debutar en la producció de Laurent Pelly representada en l'Òpera de Viena a l'abril de 2007: Montserrat Caballé, Natalie Dessay, Carlos Álvarez i Juan Diego Flórez.

DATA ESTRENA:07/03/2021
DURADA:128 min.
DIRECTOR:Yves Abel, Laurent Pelly
REPARTIMENT:Juan Diego Flórez, Natalie Dessay, Montserrat Caballé, Carlos Álvarez
GÈNERE:Ópera
Falstaff - %D3pera de HamburgoFalstaff - %D3pera de Hamburgo
Properament

Falstaff - Ópera de Hamburgorecomendado para edades A

El polèmic i provocador director les sorprenents produccions del qual garanteixen l'atenció del públic és un convidat benvingut en l'Òpera Estatal d'Hamburg.

DATA ESTRENA:14/03/2021
DURADA:180 min.
DIRECTOR:Axel Kober, Calixto Bieito
REPARTIMENT:Ambrogio Maestri, Markus Brück, Oleksiy Palchykov, Jürgen Sacher, Maija Kovalevska
GÈNERE:Ópera
Tosca - %D3pera de ZurichTosca - %D3pera de Zurich
Properament

Tosca - Ópera de Zurichrecomendado para edades A

Interpretada per Emily *Magee, Tosca és la veritable encarnació d'una prima donna, una bellesa fora del comuna, forta i no obstant això vulnerable. *Magee es fica per complet en el paper, embolicant els seus moments de tendresa amb el seu amant *Cavaradossi en frases càlides i amb cos, i el seu tibant enfrontament amb el cap de policia *Scarpia en esclats de pura passió. El baríton estatunidenc Thomas *Hampson, amb la seva imponent presència escènica i el seu discurs eloqüent, eleva a *Scarpia, sovint un malvat personatge pla, al nivell d'un criminal cavallerós i un elegant seductor, que fascina fins al seu últim alè.

DATA ESTRENA:21/03/2021
DURADA:125 min.
DIRECTOR:Paolo Carignani, Robert Carsen
REPARTIMENT:Jonas Kaufmann, Emily Magee, Thomas Hampson
GÈNERE:Ópera
Rigoletto - %D3pera de RomaRigoletto - %D3pera de Roma
Properament

Rigoletto - Ópera de Romarecomendado para edades A

Òpera en tres actes, cantada en italià, amb música de Giuseppe Verdi i llibret en italià de Francesco Maria Piave, basat en l'obra teatral El rei es diverteix de Victor Hugo. Gravada en el magnífic circ Massimo de Roma, el major amfiteatre de la antiguedad

DATA ESTRENA:28/03/2021
DURADA:165 min.
DIRECTOR:Damiano Michieletto, Daniele Gatti
REPARTIMENT:Roberto Frontali, Martina Belli, Iván Ayon Rivas, Rosa Feola, Riccardo Anellato
GÈNERE:Ópera