Canal Verdi TV | Cines Verdi Barcelona
ES | CAT

SAMSUNG TV PLUS acull dos nous canals temàtics de la mà dels Cinemes Verdi: CINES VERDI TV i CINEMA FEEL GOOD VERDI TV. Aquests dos nous canals se sumen a l'oferta de Samsung TV Plus, accessible per a aquells que disposin d'un televisor Samsung. Els Verdi arribem, d'aquesta manera, a la pantalla petita per a oferir al públic de manera gratuïta un extens catàleg de pel·lícules de tots els gèneres perquè tinguin l'oportunitat de gaudir del millor cinema d'autor i del denominat "feel-good" o cinema per a sentir-se bé. Una àmplia programació que s’ofereix ininterrompudament les 24 hores del dia amb presència de grans títols i d'alguns dels autors més rellevants del cinema mundial.

A més, el contingut es podrà gaudir de dues maneres diferents: seguint les propostes del programador dels Verdi, amb contingut ininterromput durant tot el dia; i en vídeo sota demanda (AVOD) en què l'espectador podrà triar en qualsevol moment la pel·lícula que desitgi veure. D'aquesta manera, Samsung TV Plus i els Cinemes Verdi us ofereixen una àmplia llista de pel·lícules que l'espectador podrà veure des de la seva casa.

CINES VERDI TV

Cines Verdi TV allotjarà el millor cinema d'autor nacional i internacional de tots els temps. Pel·lícules clàssiques i actuals, documentals i ficció, seran l'esquelet d'aquest canal on la premissa més important serà la qualitat. En el catàleg es podrà trobar autors tan reconeguts com Godard, Tati, Fellini, Haneke, Gus Van Sant, Kieslowski, Linklater, Ken Loach, Mike Leigh, Walter Salles, Carlos Saura, Céline Sciamma, Wenders, Denys Arcand, Cronenberg, Tornatore, Terence Davies, Bergman, Malle, Hitchcock, Bresson, Chaplin, Ozu, Kurosawa, Woody Allen, Kore-Eda o Varda. A més, per a oferir una experiència més completa, aquest canal també comptarà amb algunes projeccions en versió original. Un lloc on tots els amants del bon cinema podran gaudir d'aquest contingut.

CINE FEEL GOOD VERDI TV

Cine Feel Good Verdi TV, com el seu nom indica, és un canal de cinema positiu dirigit al gran públic de totes les edats, protagonitzat per pel·lícules capaces de fer-nos sentir bé, on el que val és gaudir amb el clar objectiu que l'espectador passi una estona agradable. En el canal Cinema Feel Good, es podrà trobar cinema europeu de qualitat, enfocat a un públic disposat a gaudir i aprendre d'ell.

Descàrrega mès informaciò en PDF